IRC-Galleria

suska

suska

Maailman Kansalainen

Stadaa! Meika on Melbournessa!Keskiviikko 18.11.2009 12:36

Sunnuntai-iltana heitettyani haikeat hyvastit Brisbanen porukalle aloitettiin meidan hikinen matka Jasonin valtavalla pakulla Fortitude Valleysta kohti Melbournea. Ma luulin etta saavuttaisiin perille keskiviikkona tahi torstaina, mutta RedBullin voimalla me kiidettiin maanteita kuin rasvattu salama ja saavuttiin maaranpaahan jo tiistai-iltapaivana. Matkanvarrella bongailtiin satoja ja satoja lehmia, lampaita, kenguruita, wallabieta, pikkusia aropupuja ja emuja. Kunnon luontoretki! Ja oli kans hurjan eksoottista peseytya huoltoasemien vessoissa joihin on asennettu suihkut rekkamiehia varten.
Melbourne on aika iso paikka ja on pikkasen hankala hahmottaa miten taa joukkoliikenne oikeen pelittaa kun on niin pirun monta linjaa menossa siksakkia keskenaan etta menee blondin paa pyoralle.. Mutta kylla tama tasta!
Asun kivan Micahin kanssa (johon tutustuin Airliessa) somassa rivarissa Bruswick Westissa, 9 kilsaa kaupunkiin ja ymparilta loytyy vaikka mita! Kirjastoja, kuppiloita, ravintoloita, putiikkeja, ihan mita vaan, siis kaikkea! Ma olin niin tottunut siihen Airlie Beachiin mista ei loytynyt juuri mitaan urbaania etten osannut odottaakkaan mitaan tallasta :)
Loysin kans mun kavereiden (joihin tutustuin Airliessa) (Airlie Beach. Connecting people :D!) firman toimiston ja ne tarjosivat mulle toita! Parin viikon paasta on nimittain yhet festarit mihka pojat tartteis minut jaatelonmyyjaksi! :D Sopii mulle aika hyvin ku just noille festareille halusin menna muutenkin ja nyt ei tarvi miettia kyyteja, lippuja eika majotusta kun pojat hoitaa kaiken mun puolesta. HAA! Viela kun saisin pojat sponsoroimaan mulle duunin kautta kansalaisuuden ni ei olis huolen haivaa. I'm working on it :)
Ja ma loysin sen italialaisen ravintolan joka olis kiinnostunut palkkaamaan mut, nayttaa aika tasokkaalta mestalta... en uskaltanu viela sisaan, pitais korjailla CV kondikseen ja koittaa sitten. Ehka huomenna. Mut nyt on aika pistaa tomaattikeitto padalle, naminami. Muistakaa halia toisianne!
Wellington Point, Brisbane

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.