IRC-Galleria

suska

suska

Maailman Kansalainen

KaikennakostaTiistai 24.11.2009 09:16

Kavelin torilla ja joku hedelmakauppias heitti mua persikalla ja ilmotti etta naita saa sitte ostaa lisaa taalta... Jaahas.

Istuin ratikkaan ja joku pitka janteva mies tuli kertomaan etta oon tosi natti tanaan ja etta mun kannattais tunnustella sen lihaksia (joita se innoissaan valaytteli paitansa alta sanottuaan mulle 2 lausetta) ja tulla kattomaan sen fudisharkkoja joku paiva. Selva.

Ja eilen kun tulin aamulla kotikulmille koko yon kestaneista kinkereista (salsabileet, rokkibaari ja afterpartyt Casinolla joittenki suomen likkojen kanssa jotka loysin jostakin matkanvarrelta) paatin kavasta hedelmakaupassa hakees vahan murkinaa, ni kauppias jota en ollu koskaan nahnykkaan sano mulle "Ootpas sa vasyneen nakonen. Annas mun ajaa sut kotiisi ni saastyt kavelemasta". Hyva homma! Ulkona oli meinaa joku 12 astetta ja mulla hame paalla seka 25 minsan kavelymatka kotiin siita kaupalta.
Nyt se tarjoo mulle toita sen hedelma- ja vihanneskaupasta...
Ja tanaan aamulla se toi mulle kassillisen hedelmia ja kahvia lahjaksi :D Ihme namuseta...
Oliskohan toi nyt ollut seitsemas tyotarjous kuukauden sisaan? Ja mihinkaan en oo hakenu. Etta tanne vaa kaikki tyottomat, kyl varmasti hommia loytyy jos haluutte teha!

Nih.. Tapasin Brisbanessa reilu pari viikkoo sitten yhen aika kivan pojan.. lahdin kuitenkin tanne Melbourneen viikko sitten ja nyt han ilmotti ottaneensa toista vahan lomaa ja lentaa tanne kattoo mua. Hihi. Tsihihi. Hassu poika.. kika kika. Tirsk.
Okei, ma lopetan kikattelun just nyt ja lahen lounastaan. Tsau.
Australia Day 2009

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.