IRC-Galleria

suska

suska

Maailman Kansalainen

Kauheeta ku aika menee niin nopeestiTorstai 10.12.2009 11:49

Bells Beach
Eihan mulla ole kohta kuin 2 kuukautta paratiisia jaljella. Ja sit kotiin. Taino, Suomeen. Helmikuussa. Kaikista kuukausista! Mahan palellun kuoliaaksi.
Olin miettiny hiljaa pienessa paassani etta viihtyisin siella kesan lapi, mut tuli semmonen kiva tyotarjous Lontoosta etta joutuu ehka miettimaan uudestaan. Baari/klubitoita hienostoalueella Kensingtonissa ja asuinpaikka kaupan paalle. Siella prinsessa Dianan ex-hoodeilla. EI PAHA. Ja taa herra joka mua sinne houkuttelee oli tutustunut muhun mun ex-duunipaikalla KC'ssa Airliessa ja han on sita mielta etta: "You're fucking awesome. Come work for me" Tirskista! Eika olis temppu eika mikaan lennahtaa aina valilla Helsinkiin vanhoja karvanaamoja morjenstaa kun lento olis niin pal lyhkasempi :)
Mulle tarjottiin kolmen tunnin harjotteluvuoroa Italialaisesta ravintolasta, mut en oo ihan varma haluunko teha tolle sedalle toita. Se on niin satakymmenenprosenttisen apaattinen etta mua alko melkein masentaa sen lyhkasen tyohaastattelun aikana kun jouduin katsomaan sen myrtsia naamaa :D Taidan painella huomenna Fitzroyn alueelle. Siella kuulemma on vahan hipimpaa vakea ja pienemmat kuviot, vahemman (jos lainkaan) kiiltavapintaisia pilvenpiirtajia ja enemman puita mita halailla.
Oon hillunu kaupungilla eraan Davidin kanssa johon tutustuin Cairnsissa yli vuosi sitten mun vikana viisumipaivana ja se jeesailee mua nuuskimaan jostakin kivan duunin. Oikein kiva seta! Mukavaa kun on oma matkaopas nayttamassa parhaat piilotetut mestat joita ei turistit loyda. Jep. Nyt ois aika menna $10 iltapalalle raflaan: Kokonainen vegepitsa ja lasi punkkua abauttiarallaa viisi euroa. HA! Muistakaa halailla toisianne!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.