IRC-Galleria

suska

suska

Maailman Kansalainen

Blogimerkintä

« Uudempi -

Olenpas ollut laiska bloggaajaTorstai 08.07.2010 12:29

On kulunut puoli vuotta ilman yhtään merkintää, sietäisin hävetä.
Paljon kaikkea jännää on ehtinyt tapahtuakin! Asuin Melbournessa Daven luona loppuajan mun viisumista, minkä aikana tutustuin Warreniin (sellanen ihana poika, tirsk hihi). Sitten alkoi helmikuussa kotimatka, mutta pysähdyin Lontoossa pikku lomalla Stephenin luona joka oli tarjonnut mulle sitä tyotä Kensingtonista. Päätin ettei Englanti ole mun paikka ja lensin Helsinkiin missa perustettiin mulle toiminimi ja rupesin toihin. Eli Suska on nyt sitten yrittäjä :D
Kolme kuukautta Helsingissä sitten laskeskelin päiviä, keräilin varoja, juhlin ystävien kanssa (Karaokeen?) , hihittelin äiskan kanssa (LAA!) , kiroilin kylmää, ihmettelin elämää ja näin painajaisia, kunnes taas pakkasin rojuni pahvilaatikoihin ja rinkkaan ja suuntasin lentokentälle.
Monia kavereita olisin halunnut nähdä enemmän, mutta nyt kävi näin. Jotenkin siellä Suomessa tuntuu kaikilla olevan koko ajan kiire.
Nyt olen taas Melbournessa ja asutaan Warrenin kanssa ratikkamatkan päässä keskustasta pikku omakotitalossa Avondale Heightsissä.
Ollaan osallistuttu Texas holdem kisoihin, käyty kavereilla kemuissa, rymytty casinolla, vietetty iltoja standup komediaklubleilla (pääsin jopa lavalle!), lennettiin pari viikkoa sitten kanssa New South Walesin South West Rocksiin moikkaamaan Warrenin siskoa. Siellä oli ihan kesä, täydellinen shortsikeli, ni mentiin rannalle missä todistettiin kuinka valaat polskutteli kohti pohjoista lisääntymään ja delffiinit pyoriskeli ympyrää :)
Ensiviikolla lennähdän Airlie Beachille tarkistamaan menon, jippii!! Pääsen taas veneilemään ja motskarin kyytiin :) JA mun lempparit bluesmiehet Brian Fraser ja Pop Standen soittaa mun suosikkiraflassa kolmena iltana peräkkäin, woop woop!
Jännittää :)
Terveisiä äidille!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.