IRC-Galleria

suska

suska

Maailman Kansalainen

Hyvää huomentaSunnuntai 29.04.2007 23:39

Heräsin tossa puoli tuntia sitten. Loistohappi!
Ennen äskösiä kunnon 9,5h:n unia olin viimeisen kolmen vuorokauden sisällä nukkunut yhteensä alle 9 tuntia ja alko olee vähän huoli housussa että kuinkahan pitkälle fysiikka kestää, ties vaikka pyörtyisin jonnekkin. Mieli oli virkeä mut alko jo kädet vapisee ja tulla niin hirmu kylmä että teki pahaa. Ja silmämunia särki :D
Olin eilen Virgin Oilissa Zen Cafén loppuunmyydyllä keikalla ja oli ihan törkeän kivaa. Tapani mukaan kun on liian hauskaa ni alan itkeä ja niinhän siinä kävi että vetistelin puolet keikasta ja joku tuntematon tuli tarjoomaan mulle nessuja kun olin niin onnettoman näkösenä siellä :D
En oo muuten ikinä aiemmin hinkunut millekkään keikalle niin paljon että kahden tunnin yöunien jälkeen (baarintuoksuisena) odottelisin Lippupalvelun ovien aukeamista aamulla saadakseni hyvällä tsägällä ostettua muutaman varatun lipun joita varaaja ei olekkaan lunastanut.
Haha ja joku tyyppi pyys mun nimmarin siellä keikalla. Näytänkö mä Samuli Putrolta?!?

Nojuu, ihanan konsertin päätteeksi mentiin porukalla yöpalalle Chilliin jonka jälkeen kaveri soitti mulle ja ehdotti että hän voisi viedä minut autolla kotiin Vuosaareen vitosesta. "Mikäs siinä" tuumin, vika bussi oli jo mennyt eikä metrokaan vielä kulkenut ja olin jo tosi väsynyt niin hyppäsin siihen autoon... joka sitten ajoi mut rautatientorilta ensin rokkimäkille, josta mut kuskattiin vastoin tahtoani jonkun tuntemattoman tyypin kämppään Pasilaan ja siitä vielä VANTAALLE. Siinä vaiheessa olin ollut kyydissä 1h 40 min ja tuli sellanen fiilis että jotkut ilmeisesti pitää mua aivan täydellisenä idioottiblondina jota voi riepotella minne lystää kun toinen on väsynyt ja kylmissään. Lähdin sitten auton pysähdyttyä litomaan ovet paukkuen kohti lähintä bussipysäkkiä saadakseni todeta että sunnuntain kunniaksi busseja menee 2 kertaa tunnissa. Lopputulos oli se että vilustuin vähän lisää kun sain niin kauan värjötellä ulkona odottelemassa ja saavuin kotiin 08:45. Autoon olin siis hypännyt klo 05:10.

Sellaset terveiset vielä tähän loppuun että kun kuski tästä itsensä tunnistaa niin toivottavasti sen päässä ne pari aivosolua törmää jonka seurauksena se ehkä ymmärtäisi miten tahditonta tollanen käytös on. Ja lisäksi vielä: Millanen idiootti ei käytä turvavyötä ajellessaan la-su välisenä yönä keskustassa, kun liikenteessä voi tulla vastaan mitä tahansa kännisiä dorkia jotka on hypänneet ratin taakse?!
Mä olen kyllä allerginen idiooteille.
"Limusiini ei kato vie joka paikkaan."
Olen sanaton.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.