IRC-Galleria

suska

suska

Maailman Kansalainen

Plus nelkyt astetta ceePerjantai 05.10.2007 13:25

13.09.07
Torstai

MARKKINAPAIVA! Hillutaan Darwinissa torstaimarkkinoilla. Taalla on markkinat joka to ja su, jolloin hirmusesti ihmisia keraantyy hiekkarannan vierelle kuuntelemaan livemusiikkia ja esityksia ja ostelemaan kaikennakosta kraasaa seka maistelemaan erilaisia ruokia.
Tutustuttiin rannalla asken ranskalaisiin heppuihin, yks niista vetasi puolen tunnin tirsat siina hiekalla ja kun heratettiin se niin se kamppas meidat maahan! Hullut ranskalaiset! :D
Viihdyttiin pari hetkea irkkupubissa Mitchell streetilla ja kavin kuuntelemassa livekeikkaa Monsoonissa ja kirjottelin kortteja Suomeen. Hahah ja joku alaikanen kadulla vaan otti mut kainaloon ja yritti saada mua sen mukaan yokerhoon :D No go. Ehka sen isin kanssa mieluummin :D

14.09.07
Perjantai

Ne ranskalaiset tuli meille. aa tyypit on idiootteja!! Puhuu tarkotuksella vierasta kielta ettei me ymmarrettaisi :( Toivottavasti paastaan niista eroon pian. Onhan taa seura toisaalta hyva vaihtoehto taydelliselle tylsyydelle, mut jonnekin se raja on vedettava. Vidu ne toi kaks telttaakin tullessaan, eli niilla ei oo aikomustakaan haipya!

16.09.07
Sunnuntai

Eilinen ja taa paiva ei ole olleet niin tylsia kuin muutamat alkuviikosta. Meille tuli ihan yllattaen talo tayteen tossa pari paivaa sitten: Alexin ranskalaisia kavereita 3kpl, pari belgialaista, saksalainen heppu ja irlantilainen kaveri.
Yks niista ranskalaisista on kayttaytynyt aika huonosti: se sammui meidan nojatuoliin ja laski vetensa siina nukkuessa. Lirina vaan kuulu ku lahkeesta ropisi.
Ollaan vedetty yliannostukset pokeria: pelattu 2 vuorokautta lahes aamusta aamuun (tai ainakin osa on, me voittajat!) ja viinia on kulunut (suurin osa meni kylla sen nojatuolipultsarin torvesta lapi). Ihan outoa kun on vieraita! Ollaan kokotetty taalla 2 viikkoa keskenamme jona aikana taalla on kayneet ainoastaan David-pomo, "naapurin" Rick ja Graham.
Taa jalkimmainen tapaus on roudannut meille ruokaa siita asti kun tanne saavutiin: meloneja, viikunoita, kalaa, kurpitsan jne. Kiva seta!

18.09.07
Tiistai

Jonas lahtee pois perjantaina tai lauantaina. Se jatkaa matkaa lansirannikon lapi Perthiin jonkun sen kaverin kanssa :(
Tosi kurjaa, se on meidan suosikki matkapikkuveli (vaikka se onkin vanhempi kuin me) eika mikaan tuu olee enaa samanlaista ilman sita. Byaah!

20.09.07
Torstai

Noi ranskalaiset on ollu meidan luona nyt viikon eika ne olekaan niin dorkia kuin luultiin aluksi!
Jonas lahteekin vasta maanantaina. Noo.
Kaytiin taas torstaimarkkinoilla kaupungissa. Saatiin kans reilu tunti ettia joka tuntu just niin taydelliselta kuin tunnin netti viikossa voi vaan tuntua. LUKSUSTA.
Oli tosi kiva paasta vahan ihmisten ilmoille tonne cityyn, taalla hedelmapuiden alla ei oo juurikaan naapureita lahimaastossa ja tulee valilla TOOSI TYLSAA. Niin pirun tylsaa etta kun Riina ehdotti et leikittais hippaa niin melkein suostuin. Tuli muuten 5 viikkoa Australiassa tayteen tanaan, ollaan tosi itsenaisia! En kylla tieda etta kuinka pitkaan, kun ilman tyota se raha tuntuu tosi nopsaan hupenevan. Toivottavasti tyot alkaa pian, tai oon kaulaa myoten kakassa.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.