IRC-Galleria

suska

suska

Maailman Kansalainen

Ja lisaa!Maanantai 22.10.2007 12:58

Jatkoa 04.10.07

Muuta asumisesta:

*Valo. Niita on yksi ja se valaisee lahes koko katoksenalusen tilan keltaisena. Pokerichipeista on vaikea erottaa musta sinisesta joka hankaloittaa pelia!

*Ilmastointi. Ei ole. Vai onko kolme tuuletinta ja 2 seinaa periaatteessa ilmastointi?

*Vesi. On juu, klo 17:04-02:00 lotisee KOKO AJAN. (Toi on se aika kun mangojen kasteluautomaatti peittaa) Iltaisin pullotetaan vetta meidan hienosta puutarhaletkusta ja laitetaan jaakaappiin (MEILLA ON JAAKAAPPI!!!!), jotta voisi seuraavanakin saatanan kuumana paivana pitaa kurkun kosteana.

*Sahko. ON!!! Rakastan!! Ja kannykka rakastaa, lappari rakastaa, tuulettimet rakastaa, kamera rakastaa...

*Uuni. Ei ole. Mutta meilla on sininen hieno retkikaasuhella, joka ei kylla aina toimi kunnolla, mutta on kuitenkin palvellut meita kohtuullisen hyvin. Viimeviikolla se posautti mulle hirveet lieskat kohti ja mun vasemmasta kadesta paloi karvat pois. Hyva homma.

*JAAKAAPPI. JIPPII! Seitseman viikkoa ilman jaakaappia opetti meille yhden asian: on PAKKO ola jaakaappi. Voi jumankekka kuinka ma inhosin sita kun pitkaan itapaivan kuuman auringon alla hilumisen jalkeen sain juomaksi teevetta ilman sokeria, teeta tai maitoa. Siis pelkkaa kuumaa vetta helteessa. Jaakaappi. Thank you Jesus!

*Vessa. Olis kiva.

*Suihku. Aina kun haluu suihkun ni pitaa virittaa puutarhaletku kattopalkkeihin kiinni. Vanerilevy lattiana, oveton vanha jaakaappi shampoohyllyna, pressu yhtena seinana, Harvat banaanipuut toimii toisena seinana, kolmas seina on kemikaalivaraston reuna ja loput on ilmaa. Voi katella samalla ohiajavia autoja kun vaahdottaa tukkaa!

*Nukkuminen: OK! Meilla on neljan hengen tilava uus teltta, jonka alunen on vuorattu loytamillamme kuppasen nakosilla, mutta aika pehmosilla patjoilla.
Etta silleen!

06.10.07
Hukattiin Martin eilisen baarireissun paatteeksi. Tananen paiva kuluikin sitten Martininmetsastyksessa pitkin Darwin citya. Kun me lopulta 7 tunnin etsimisen ja komen poliisiasemareissun jalkeen loydettiin se nyyhkyttamasta irkkupubin vieresta vierahti kivi sydamelta. Se raukka oli viettanyt yon putkassa ja aamulla kun se oi heitetty sielta pihalle se oli kapertynyt ulos jonnekkin kaantopaikalle varjoon nukkumaan. Se pikku hontti oli ihan yksin vieraassa kaupungissa ilman rahaa, puhelinta tai henkkareita, ei silla olu muuta kuin ne vaatteet mita sil oli paalla. Miehet...
Aijuu ja kavin suolajarvessa uimassa vaatteet paalla ja mun koo naama paloi paivan metsastysreissulla. BLAA. Huomenna sattuu. Tanayona jaan kylla kavereiden kanssa kaupunkiin hostelliin yoksi, sanky-yo tiedossa! Viimeyo oli meinaa aika hirvea: nukuin auton ahtaassa tavaraloossissa keskella kaupunkia sellaset kolme tuntia. Sit aurinko nousi ja auto muuttui saunaksi ja oli pakko nousta. Suolajarvessauinnin paatteeksi sammuin rannalle puun alle kun oin niin poikki ja sit simahdin myohemmin taas autoon.
Eilen en tosiaan mennyt tipujen ja Alexin kanssa kotiin kun meilla oli sen patonkihomon kanssa niin valtavia erimielisyyksia etten vaan pystynyt mitenkaan enaa olemaan samassa tilassa sen kanssa... tosi outoa, koska ma tuun aina toimeen ihan kaikkien kanssa. Ton jatkan paassa on niin paljon muutakin kuin kosmeettista vikaa ettei valilla vaan mulla ymmarrys riita...

07.10.07
Sunnuntai, Berry Springs

Yo Youth Shackissa oli ihana. Menin sankyyn jo ysin maissa ja ei mennyt montaa lammasta kun jo olin unten mailla. 05:30 herasin siihen kun olin aivan jaassa, aircon oli taysilla ja huulet varmasti sinisina ni hain receptionista viltin :) Erikoinen viikonoppu!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.