IRC-Galleria

suska

suska

Maailman Kansalainen

Asiat tärkeysjärjestykseenTorstai 28.08.2008 14:01

Eilen menin töistä kotiin, söin keittoa ja sammuin seittemältä illalla :D
Kuudelta aamulla taas ylös ja sorvin ääreen, onpas kiva elämä. Nuku, syö ja tee töitä.
Elämä häikäsee.
Mut lauantaita kun ajattelee ni jaksaa ilosemmin eteenpäin: meillä on sukujuhlat ja pääsen tapaamaan ekaa kertaa meidän lisääntyvän porukan tuoreimpia tulokkaita. En ees vielä oo kuullu joidenkin nimiä! Ja sit sukuloinnin jälkeen suhautan Helsingin yöhön Virgin Oiliin Monspin väkeä ihastelemaan. Kuka lähtee mukaan? Kympillä pääsee sisään ja takuuvarmasti hyvät setit.

Googletin Taipein!Keskiviikko 27.08.2008 15:06

Kävi ilmi että se on Taiwanin saaren pääkaupunki, lojuu tuolla Kiinan vieressä. Ihan hyvä ottaa selvää siitä että minne oon menossa hillumaan :D
Wikipedia osas kertoo että siellä voi käytä yytsimässä temppeleitä ja killumassa kuumissa lähteissäkin! Kuullostaa ihan hyvältä minilomalta, mut jänskättää vaan että kuinka hyvin siellä osataan englanniks mua neuvoa että miten ja millä pääsen kulkee ja mitä mä voin syödä. Japanissaki (sillon joskus kauan sitten) ruuanhankkiminen pikkumarketista oli ainakin ihan arpapeliä kun myyntipakkauksista ei näkyny läpi ja kaikki teksti on japaniks.. voi vähän kasvissyöjää lounastaminen hermostuttaa :D
Oon viimeset 2 yötä putkeen nukkunu vaan kolmisen tuntia per yö kun on "niin paljon tekemistä" ettei vaan oo ehtiny. Tänäiltana laitan kuplan keskelle niin aikasin ku mahdollista ja tähtään siihen että ilman yhdeksän tunnin torkkuja en siitä suoristu, muuten saattaa tulla fyysisiä väsymysvammoja. Huomasin jo tänään miten sydän pamppaili vaivalloisesti, lukemani teksti rupes aaltoilemaan ja hikoilutti :o Ja pelkästä unenpuutteesta!
Ainiin ja ehdinkö mä jo valittamaan siitä miten mun matkalaukku oli kotilentojen aikana mennyt rikki: edessä oleva pikkutaskun vetskari oli avautunut keskeltä ja kaikki tavarat oli siitä kadonneet. Siellä oli mm. osa tuliaisista.. niiettä kyllä mä kavereita lämmöllä siellä Ausseissa ajattelin bumerangein, mutta nää 'rangit' oli tosiaan lähteneet lentämään jonnekkin ihan heittämättä. Eikä oo edes tietoo että minkä lennon aikana ja mihin maahan (koska mä näin laukkuni viimeks Cairnsissa ja heitin sen check-iniin). Eikä kyllä takuulla lennä takasin. NYYH!
Ens vuonna uus yritys!

ARVAA MIKÄ PÄIVÄ?Perjantai 22.08.2008 17:13

*hyppelehtien*

PERJANTAIIJJJ!!!!!1

Asia on kuulkaas nyt niin että mun kone Suomesta lähtee sunnuntaina 30.11 ja mä lennän Rooman kautta Taiwaniin, tsillaan siellä muutaman yön ja siitä sit pyrähdän Sydneyyn itsenäisyyspäiväksi 06.12. OI MAAMME! J E S J E S J E S J E S S S S ! ! !
Jos ois halukkaita mukaanlähtijöitä niin koneissa on vielä tilaa kolmelle henkilölle ja hintahan ei päätä huimaa kun Kilroylla oli hyvä tarjous: tonnikolmellasadalla sinne ja takasin!
Mut paikat tosiaan menee _nopeesti_ kun se on noin hyvä tarjous.
MIETTIKÄÄ SITÄ!

Olispa jo perjantai.Torstai 21.08.2008 14:26

Suska goes business!Tiistai 19.08.2008 15:46

Mä sain töitä! Menin maanantaina aamulla työhaastatteluun ja 10 minsan jutustelun päätteeks alotin hommat ja mulle annettiin oma avain duuniin :D Aika nopeeta toimintaa..
Ja vieläpä päivätyö! Ekaa kertaa elämässäni teen töitä business hoursien aikana (en muista mitä toi on suomeks haha).
Puhuminen kotikielellä alkaa olee hiljalleen helpompaa, vieläkin tosin välillä änkytän enkä löydä oikeita suomennoksia ihan niin jouhevasti kuin voisi toivoa, mut hiljalleen alan saamaan mun katu-uskottavuutta takaisin :) Onneks melkein kaikki kyl ymmärtää englantiakin jos joku sana on tyystin hukassa.
Mä oon tässä miettiny että nyt kun kerta oon Suomessa ni pitäs käydä kattoo kaikki hyvät bändit ennenku lennän taas tieheni, elikkä keikoillaravaamisseuraa haetaan! Mä oon päättäny käydä tsekkaamassa ainakin Zen Cafen, Egotripin, Antti Tuiskun (joo, luit oikein..), Von Hertzenit ja Rottaa lisää, vaikka sen kerkesin jo lauantaina näkeekki (oli muuten kivaa taas!). Suositteluja otetaan kanssa vastaan, ku täällä on varmaan pulpahdellu pinnalle hyvää uutta settiä mistä olen aivan tietämätön!
Niin ja sellasta vielä et mulla ei oo himas konetta tai nettiä, että puhelinta käteen kun haluutte alkaa ehdottelee :)

Ystävät hyvät, KIITOS!Lauantai 16.08.2008 18:30

Eilen Sara ja Jaakko tuli hakemaan mua mun uudesta kodista (asun nyt sitten pikkuveikan luona Vuosaaressa) ja suunnitelmana oli menna niiden kämpille alottelee, meikkailee ja laittaa mun tukka nätiksi illan rientoja varten: Notkean Rotan keikka keskustassa, WOOHOO!!!
Istuttiin autoon ja lähettiin ajamaan, mut matkan varrella Jaakko nous kyydistä ja lähti käymään jossakin kaverilla, sit pysähdyttiin Rastilassa kun Saran piti hakee kaupasta jotain, mut yllätys oli suuri kun se otti mua vyöstä kiinni ja kisko kaupan ovien ohi päättäväisesti kohti Pikku Pelikaanin ovia ja ilmotti että "Nyt mennään bisselle".
Astuin ovesta sisään ja aloin haistaa palaneen käryä: Egotripin Matkustajan ekat soinnut virtasi kajareista... Tää oli siis se biisi jota mun ystävät soitti mulle mun läksiäisissä vuosi sitten samassa baarissa. Muutama askel vielä ja aloin vapista: perähuoneessa oli reilut kakskymmentä ilosta naamaa joita en ollukkaan aikoihin nähnyt :)
Siihen loppu halipula!
Ja sain tervetuliaislahjaksi ruisleipää, VÄKEVÄÄ sinappia (hehe), Fazerin suklaata ja Lontoonrakeita sekä suomalaisia kirsikkatomaatteja (veikkaan et nää tomaatit oli vähänniinku korvaamassa HK:n sinistä ;D). Kiitos paljon!
Jotenkin onnistuin olemaan tirauttamatta kyyneltäkään koko illan aikana, kaikista muista ei kyllä voi sanoa samaa (HEHHE!), mut en vaan osannut oikein sanoa mitään ja mua ei kyllä kovin helpolla saa hiljaseksi. Änkytin ja huokailin vaan :D Sai Notkea Rotta jäädä seuraavaan kertaan (TÄNÄÄN!! JES!!).
Kukas selvisi eilisestä niin kunnialla ettei kanuuna estäisi lähtemästä mun messiin Kelkkapuiston Summer Jameihin tänään, oikeestaan _nyt_? Soitelkaahan jos nappaa (kirjaston netti on mun ainoo netti), mä haluisin mennä vaikka sataa, edes ihan vähäksi aikaa.
En oo sokerista ja mullon ihan sairaan hienot kumisaappaat! :)

I´M BACK!!1Perjantai 15.08.2008 17:27

Helsinki on ihan samanlainen ku ennenkin.
Mun puhelinnumero on ihan sama kuin ennenkin.
Ja mulla on tylsaa.

Iik!Maanantai 11.08.2008 22:22

Huomenna on mun vika paiva. Sen lapi rapikoityani en tuu nukkumaan silmanrapaystakaan, makaan sangyssa tuijottaen seinaa aamuviiteen jolloin taksi poimii mut kyytiin ja ajaa lentokentalle. Ma nousen lentokoneeseen ekaa kertaa elamassani ihan itsekseni ja yritan pitaa itteni lajassa. Oon pakannu mun lentoreppuun naurettavan maaran nessuja, tasta tulee pitka lento: Kolme lentsikkaa kahdessa paivassa! Ja koneissa ne ruokkii mua parin tunnin valein ja naan kaikki uudet leffat etukateen, hahaa!
Sara jo kyseli et monta tuntia mun lentoon on ni tajusin et enhan ma oo ees laskenu.
Epanormaali olo.
MA TUUN TAKASIN KOTIIN!! Vuosi on menny mahottoman nopeesti..
Tulkaa vastaan Hki- Vantaan kentalle torstaina, kone laskeutuu 17:25 ja londonin suunnasta oon tulossa.. :)
Paniikki! IIK!

OivoiSunnuntai 10.08.2008 21:51

Mulla on enaa maanantai ja tiistai jaljella talla saarella enka tiia miten pain olla. Neljan paivan paasta ma halaan mun aitia ekaa kertaa vuoteen, huhhuh! :o
Kahen paivan paasta lennan ekaa kertaa ihan itsenaisesti isolla lentsikalla ja oon viimeaikoina lukenu uutisista miten just Qantaksen koneissa on ollu "komplikaatioita". Yhessa valokuvassa koneen seinassa oli neljan miehen mentava reika. Kyllahan tollanen aiheuttaa vahan komplikaatioita. Voi aiti!
Sekava fiilis, en tiia pitasko itkea vai nauraa.
Kaikki tulee muuttumaan ihan just, mun koko elama! Taas!
Ystavat rakkaat oon tulossa kotiin!
Jannittaa.
Ihan sikana.

Joojoo, oon hengissa ja yha tulossa.Lauantai 09.08.2008 01:11