IRC-Galleria

suska

suska

Maailman Kansalainen

Mun puhelin meni rikki syystä XLauantai 29.11.2008 08:57

Ei kolhuja, ei nesteitä, se vaan päätti lopettaa olemisen. Eli yhteydenotot internetissä kunnes saan jostain luurin.
Aika makee vika päivä.
Murphyn laki!
Eli kaikki kondiksessa, tää tipu lähtee LENTOON!

EI NÄIN.Torstai 27.11.2008 16:09

November 27, 2008, 18:50, Taipei, Taiwan –Due to the ongoing political turmoil that has caused Bangkok’s Suvarnabhumi International Airport to shut down, China Airlines has announced that flights serving Bangkok will be cancelled as follows:
November 25th - 29th.

Mun lento olis 30. päivä.
Ehkä.
En enää tiedä mitä ajatella. Joissakin uutisissa lupailtiin että Bangkokin lentokenttä saataisiin takaisin normaalitilaan lauantaina iltapäivällä Suomen aikaa. Se on se aika kun mun käyttämä matkatoimisto sulkee ovensa, eli ei oo niistäkään sitten apua.
Pitää sit kai alkaa soittelee tonne Kiinaan. Voi helvetin helvetti.

Tän on pakko olla vitsi.Keskiviikko 26.11.2008 16:10

Mulle tuli äsken sähköpostiin matkatoimistosta mainos:
"Vietä viikko ilman pitkiä kalsareita! Phuket alk. 984 €"

Aika mautonta.

Oksettaa.Keskiviikko 26.11.2008 16:02

Perkeleen mellakoitsijat pilaa mun elämän!!!
Lentoni tälle Bangkokin miinakentälle olisi määrä laskeutua maanantaina 01.12.
Ja mun (virheellisen) matkalippuvihkon kanteen on painettu isolla John Lennonin lausahdus:
"Life is what happens to you, while you are busy making other plans".
NIINPÄ NIIN.
Life happens.
Menen tänään töistä matkatoimistolle korjaa mun lippuihin mun nimen ja ehdottelee josko ne vois uudelleenreitittää mut.
I better start praying again.
Tää ei saa mennä pilalle.
Mun lentolippuun on painettu kirjoitusvirhe mun SUKUNIMEN KOHDALLE.
Eihän sellanen lippu saa mua koneeseen!!
Miks aina minä?
Ja TYPERÄ Sampopankki lähetti mulle uuden visa electronin johon ei tullut mukana tunnuslukua eikä siihen vanha toimi. Aivan loistavaa! :D Mites mä sitä sit Australiassa käytän ilman lukuja?
Jos mä siis ylipäätään pääsen sinne asti.
PAH PAH ja vielä kerran PAH!

4 päivää jäljelläTiistai 25.11.2008 23:34

Otin eilisen vapaaksi töistä mennäkseni mamulini kanssa Eestiin vielä yhden kerran mummia moikkaamaan. Kovasti janotti ja niinhän siinä sitten kävi että päädyttiin paatin estradille vetämään duetto :D Äiskän karaokeneitsyys meni siinä! Tirsk!
Tänään mun lentoon on 4 päivää jäljellä ja Bangkokin lentokenttä on suljettu. Jotkut idiootit osottaa mieltään MUN VÄLILASKUKENTÄLLÄ! >:( Hus! Heti pois sieltä!
http://www.iltasanomat.fi/uutiset/ulkomaat/uutinen.asp?id=1619834
Kaikki menee muuten aivan pilalle jos pääse lentää ja oon onneton koko loppuelämäni enkä saa rahojanikaan takasin ja oon koditon ja työtön ja yyyyhyyyhyyyy!!!!
Kiukuttaa perkele.

Hei nyt apua kaverit!Perjantai 21.11.2008 13:50

Olisko kellään lainata mulle paria tennispalloa? Mun tarttis pestä untuvatakki ja se tarvitsis pesukoneeseen palloseuraa ettei ne höyhenet litisty yhteen kasaan pesun aikana.
Saisitte tosi puhtaat pallot takaisin! En viittis ostaa turhaan yhtä kertaa varten...
Ja sit toinenki juttu!
Tässä matkapuhelimien luvatussa maassa vähintään jokatoisella on ylimääränen vanha kännykänrämä pölyyntymässä jossain kaapinpohjalla. Tunnistatko itsesi?
Minä olisin valmis adoptoimaan/ostamaan vanhan kultasi sinulta!
Kierrätystä! Maailma pelastuu! Mitä vanhempi luuri sen parempi, mielellään Nokia! Multa saattais löytyy omasta takaa parin Nokialaisen akkuakin ni pääsis nekin mahdollisesti hyötykäyttöön.
Niin ja kun oon tässä maanpakoa varten käynyt rojujani läpi on löytynyt jonkin verran tavaraa ja vaatteita joista ei mulle enää ole iloa, mutta jollekin toiselle voisi olla. Että tervetuloa vaan tonkimaan mun vähäisiä aarteita, annan pois hyvään kotiin kun ei viittis roskiinkaan laittaa. Tai jos ei kukaan tuu hakee pois ni lähetän Venäjälle humanitaariseen apuun.
Mitään hampaita ei nyt sitten enää poistetakkaan, mä sain ihan tarpeeekseni noista valkosista huoneista ja juoksemisesta ja pidän mun kaikki pikku mussukat itelläni.
Eli tänään vois lähteä ULOS!
Kuulin villiä huhua että Kaija Koo olis Bohemiassa tänään... :D
Puhelinta käteen jos teillä on parempia ideoita!

Näin voi käydä vaan mulle.Torstai 20.11.2008 17:15

Okei, alotan ihan alusta.
Mietiskelin että voisi olla ihan fiksua käydä perushammastarkastuksessa nyt kun kerran olen täällä tutussa ja turvallisessa kotimaassa. Mietiskelyt on kuitenkin kaukana teoista (ajanvaraaminen tollasiin miellyttäviin paikkoihin voi oikeesti olla maailman vaikein juttu) ja kun eräänä päivänä töissä aherrellessani suuhygienisti tuli mun juttusille (!!) ja tarjosi 10% alennusta tarkastuskäynnistä heidän vastaanotollaan niin ajattelin että "Omen! Tää on enne!".
Vuori tuli Muhammedin luo!
Mihinkään ei koskenut eikä särkenyt ennenkuin lääkäri katto mun suuhun (ja sillon alko sattuu lompakkoon). Se kurtisti otsaa ja sanoi että jotain pikkureikäsiä näkyis olevan, mut ei niistä oo haittaa. Se mistä sen naama rutistui kunnolla ryppyyn oli mun uudenuutukainen viisaudenhammas, joka oli juuri aloittanut kurkistelun ikenen alta. Lääkärin mukaan se pikkuinen oli kurottamassa ihan väärään suuntaan ja jos antaisin sen vaan kasvaa siellä, niin ennen pitkään musta tulisi väkisinkin taas lihansyöjä kun alkaisin järsimään omaan poskeeni reikää.
Kauhusta kankeana utelin hinnastoa kun tiesin että kunnalliseen on turha edes yrittää tällasella deadlinella (sillon oli noin 3 viikkoa jäljellä lentoon) ja meinas tippuu nenä päästä kun se ehdotti että pannaan kaikki kuntoon vajaalla 900:lla eurolla.. Niinpä niin.
Siitä suuntasin sitten googleen, joka kertoi mulle että halvemmallakin pääsee jos menee vaikkapa Kaisaniemeen ja kyseisen lafkan sivuilta löytyi asiakkaiden kirjoittelemia suosituksiakin, mitkä eivät lainkaan johtaneet harhaan: en ole koskaan saanut niin ystävällistä ja ymmärtäväistä palvelua leegopajalla!
Viimeviikolle sain ajan ja ne antoivat mulle sieltä lähetteen kolmannelle vastaanotolle röntgeniin (kun niillä ei ollut omaa laitteistoa), jotta saatais varma tieto siitä että mun viisuri olisi leikattavissa ilman komplikaatioita ja kiikutin kuvat sieltä takasin kakkosvastaanotolle, mistä ne sitten viikonlopun jälkeen soittivat ja valittelivat ettei mun hammasta voida poistaa heidän luonaan, kun se operaatio vaatisi jotain erikoisleukakirurgia. Niinpä niin.
Ihmettelivät myös että miksi mä haluan sen poistaa jos ei siihen kerta satu eikä siitä ole vaivaa ja heidän mielestään mä voisin ihan hyvin pitää sen kun ei se ollut mikään riesa.
Sen sijaan ne ehdotti että voisivat ottaa mun TOISELTA puolelta viisurit vekka :D
Tuumin siinä sitten että ei niistäkään kyllä ole mitään haittaa ollut ja että sehän olis sitten tuplahintakin kun kahta lähdettäisiin poistamaan niin peruin kokonaan sen mun hampaanpoistoajan huomiselle joka mulle oli jo alustavasti ennen röntgeniä varattu. Siinä rytäkässä olin köyhtynyt reilun satasen verran ja muistoksi jäi pari fotoa purukalustosta.
Vuorokautta myöhemmin puraisin itseäni poskeen just niillä hampailla joita ne ehdotti poistettaviksi.
NIINPÄ NIIN.