IRC-Galleria

suska

suska

Maailman Kansalainen

[Ei aihetta]Lauantai 31.03.2007 18:19

Tajusin just et olin yli kokonaisen vuorokauden ilman internettiä enkä ees huomannut koko asiaa! Järkyttävää. Meinaaks tää sitä että mulla on elämä?
Lähdenkin tästä ajelemaan bussilla, heipo!

lisäys: Ja lätkämatsit on hanurista!

Seuraavaksi alan kuulla ääniä.Perjantai 30.03.2007 02:46

Oon ollu niin väsy 2 päivää et on ihan humalainen olo. Eilen sammuin kesken Frendien ja mä en _ikinä_ sammu kesken ohjelman. Nevereverever.
Huomenna taas herätys joskus viiden jälkeen ja kipinkapin töihin (missä 5v lapset haukku mua tänään mummoks! MUMMOKS!) ja sieltä sit vielä iltavuoroon jonka jälkeen vielä yövuoroon (lue= Onnelaan) ja sit aamusella matkustan Kotkaan ja seuraavana päivänä Vantaankoskelle ja sit maanantaina alotan kaiken taas alusta Espoossa. Tää on vähänku kuivaharjotteluu sitä Aussilaa varten, pitää eksyä tarpeeks usein et oppis lukee karttaa ja noin.

Ootteko muuten koskaan kuunnellu kun 12 päiväkoti-ikästä vetää hirsiä? Maailman ihanin ääni! Sellasta tuherrusta ja huokaisuja et melkein nous tippa linssiin. Musta tulee isona viisvuotias.
Tuutulaululle, moro!
Kun mä tänään pääsen täältä iltavuorosta (kaks duunii peräkanaa alkaen 07:20, iik!) ni rysähdän sohvalle (tai matolle) ja uinun pois. Oon niin väsyny et puhun typeriä. Makoilin äsken kirjaston pöydällä imitoiden katkarapua... se on se kahvi! Löysin duunista joulukahvia ja ripottelin menemään, se hais hassulle, ehkä ei ollu hyvä idis. Ei ainakaan piristäny! Huijausta.
Tänään mua ei haukuttu niin paljon töissä kuin edellisenä kahtena päivänä. Tänään yks nyrpeistä työtovereistani tuli itseasiassa sanomaan mulle että mulla on mennyt aika hyvin tuolla uudessa paikassa ja ettei niiden kaakatuksesta pidä ottaa itteensä. Ehkä ne ei vihaakkaan mua. Ne vaan huvikseen lopettaa puhumisen kun mä saavun huoneeseen... :D I don't care! Hymyilen niille leveesti takasin :)
Mua sattuu silmämuniin.
Ainiin! Oon oppinu keittää puuroa! Ja polentaa! ja tänään jouduin tekee munavoita (jota ei syöny erkkikään ko se oli niin pahaa, mut yrittäminen oli hauskaa, en ollu ikinä aiemmin keittänyt kananmunia!)
Jännää ja kivaa, huomenna uudestaan!

Iloinen perhetapahtumaKeskiviikko 28.03.2007 02:59

Mä sain eilen kuulla et mulla on velipuoli!
Ja siivottukki on..!
Ja keitin sairaan hyvät puurot tänään töissä!
Ihanaa käydä töissä (lue= tekemässä jotain)! Mulla oli niin kauhian tylsät pari viikkoa kun ei ollu virikkeitä! Ja lopetan nyt tän huutamisen!
MO!!

[Ei aihetta]Lauantai 24.03.2007 01:57

Aeroon--->

MEIKÄ LÄHTEE AUSTRALIAAN!!!!!1Perjantai 23.03.2007 21:53

Mä jo luulin että se jäis haaveeksi, mut ei: 14.08.2007 mä hyppään koneeseen ja suhautan toiselle puolelle palloa pelaa bingoa kenguruiden kanssa! HURRAA!
Tervetuloa läksiäisiin, ne alkaa tänään! :)(:

Ainiin!Perjantai 23.03.2007 01:07

Jokos mä mainitsin että huomenna tyhjennän mun tilin matkatoimistoon ja lyön lukkoon unelmamatkani Australiaan? HURRAA!
Eli huomisesta eteenpäin olen virallisesti lähdössä ja erittäin, erittäin persaukinen :D SWEET!

Paljon parempi päiväPerjantai 23.03.2007 00:51

Eilen kävin leffassa mammutti :n kanssa ja sit päätettiin kävästä Bakersissa "yhellä". Ne lasit oli niin kovin piäniä et joutu tilaamaan toisetkin, jonka jälkeen tuntu hyvältä idealta lähteä Luxin Afterski-kemuihin.. ja siitä vielä Onnelaan.
Alepubin edustalla sain olla todistamassa kunnon catfightia, eukot vaa kilju ja nakkeli toisiaan asfaltille, yhden ressukan blondit hiukset värjäänty punasiks verestä, tikeillä joutu paikattavaks. Aikamoista.Feisty women! Räyh!
Oon kolmen vuorokauden aikana nukkunut yhteensä tsägällä 11h noin seitsemässä erässä. Ei vaan oo pystyny nukkuu kun työhaastattelu ja uus duuni stressas niin kovasti mun pientä keltasta päätä (joo, ei vieläkään uutta väriä tukassa, nyyh). Ja kerran heräsin kesken unien kun joku hullu tuli naputtelee mua pesismailalla (oli muuten toisiks omituisin herätys ikinä. Voiton vie kuitenkin se kun mut tökittiin miekalla hereille jossain Töölössä).
Ja tänään sammuin 2 kertaa autoon 20 min kestävän matkan aikana :D voi minnuu väsynyttä työnaista!
Meenki nyt nykäsee tasottavat 11h putkeen, eli ihan turha soitella, tän yön känny on äänetön, AH!
Öitä!

MäsainduuniimäsainduuniiMÄSAINDUUNII!Keskiviikko 21.03.2007 02:44

Tänäaamuna oli taas haastattelu ja tsikibom: sovittiin et alotan huomenna.
Aika kiva juttu meinaa mua alko masentaa jo isolla kädellä se et kaks työnantajaa peräkkäin lupasi mulle töitä eikä sit koskaan soittaneetkaan perään ja toisen kanssa jopa pistettiin nimet paprulle.
Ihme idiootteja. Kun musta joskus tulevaisuudessa tulee pomo ni en oo tollanen dorka ja kohtele työväkeä kuin sontaa. Phyh!
Olin tänään hiusmallina. Mun kampaajalla oli terotetut rakennekynnet joilla se anto mulle kananlihan nostattavaa päänahkahierontaa samalla kun se pesi väriä pois mun päästä joka ei ollut ehtinyt vaikuttaa tarpeeksi kauan. Olin kans antanut luvan nipsasta kuivia latvoja vähän pois. Sen kampaamon valaistuksessa lopputulos näytti ookoolta, blondit kutrit joissa pari tummempaa raitaa. Sieltä lähdettyäni jokaiseen peiliin katsoessani näkyi todellinen lopputulos: mun letti on kusenkeltanen. Ja ne kaks raitaa on tooosi tummia ja typerissä kohdissa. Kun laitan tukan ponnarille muistutan lähinnä jokeria, mut eri väreillä, kun toinen puoli päästä on keltanen ja toinen ruskee. Pituuttaki lähti reilu vaaksa.
Mä sanoinkin aamulla sen työhaastattelun jälkeen, et tää päivä alko liian hyvin.
Eli huomenna eka duunipäivä rumatukkasena :(
Huomenna siis uus värjäysoperaatio, eihän tästä muuten tule mitään.
Byää, haluun mun kauniin tukan takasin!! x(
Mutta. Pääasia että on töitä ja että en ole kalju.
Ja onhan mulla terveys!
Joopajoo... Huomenna on parempi päivä.

Ps. Kiitos Sara kun olit niin kiva! :)

Tappileipää! Uudestaan!Tiistai 20.03.2007 03:28

Ja LaBiatch:n ja sen veljen sanoja lainaten : "Tää biisi jää soimaan sun päähän..."

*kyllä*

*mun kisulla on pienet langat yllä*
Se on soinut jo monta päivää
*ja tyttö nuolee korvaa kuiskaa kyllä, kyllä*
aina uudestaan ja uudestaan
*hieroo vähän öljyy kämmenellä*
enkä mä saa rauhaa
*kutitella selkää höyhenellä*
enkä nukutuksi...
*hellä*

\ § /
{o..0}