IRC-Galleria

suska

suska

Maailman Kansalainen

Kaikki kondiksessa!Torstai 23.08.2007 16:22

Loydettiin edelliselta leirintaalueelta jotakin tosi eksoottista: Makisen Ville! :D:D:D
Liiettiin porukkamme sit yhteen ja jatkettiin matkaa, meita on nyt pari israelilaista, saksalainen, portugaliranskalainen ja nelja suomalaista = 2 land roveria. Ja me kokataan safkaa huoltsikan takana kaasukeittimella.
Ainiin! Ollaan siis Rockhamptonissa nyt. Ehka.

Noniin, nyt on aikaa :)Tiistai 21.08.2007 08:40

Ollaan tosiaan oltu viimepaivat ilman sahkoa niin on ollu vahan heikkoa tan blogin pitaminen. Mutta kirjotin mun paperiseen matkakirjaan siella puskissa ja metikoissa missa ollaan luuhattu ja nyt kopioin ne tanne teidan iloksi :)
So here goes:

Torstai
16.08.07 klo 00:00 paikkeilla (meilla ei oo ees kelloa, toimitaan sisaisen kellomme mukaan)
Meidan Quantaksen lento laskeutui Brisbaneen tanaaamuna seitseman maissa. Sitten tehtiin kentalta varaus johonkin backpackersmestaan Central Stationin laheisyydesta, mut ei loydetty (tavallaan) sinne ni mentiin saman firman tiloihin metriksen viereen. Tehtiin uus varaus klo 13 alkaen (kello oli sillon ehka 9 aamulla), kaytiin siella ilmasiks suihkussa, pantiin rinkat sinne sailytykseen (illlmasiiiks) ja saatiin kayttaa niiden sukkelaa (kattilallista/pannullista) keittiota vuoden paskimman aterian nauttimiseen: pahaa Realintapasta ruisleipaa, vahan myslii, avokado, greippi ja vetta. Kesken aterian havaittiin ilmotustaululta, etta joku Alex etsii matkakavereita (kolmea) pohjoiseen, Rockhamptonin suuntaan ja ilmotus oli samana paivana jatetty. Syotiin sit mita alas saatiin koko yon valvomisen jalkimainingeissa ja paineltiin yleisopuhelimelle kolikot kourassa soittamaan talle mystiselle Alexille, joka halus matkata ASAP kohti Rockhamptonia ja Darwinia. Tavattiin siella hostellin eteisessa (jonka varaus oltiin makeen hyvakskayttomme paatteeks maksutta peruttu) vahan neljan jalkeen ja noin 20 min Alex-keskustelun jalkeen me kiivettiin sen semijamaan Land Roveriin ja ajettiin hippikaupunkiin etelaan, Nimbiniin pain, kaytiin "kahvilassa" ja suunnattiin leirintaalueelle jonku Wooloobibumban (???) lahelle vissiinki laittomasti johonki kansallispuistoon (??).
Jep, eli meilla ei ole todellakaan tietoa siita missa ollaan. Tiietaan ainakin et etelaan mentiin. Villasukat on muuten jalassa, enka naa mitaan. Ihan sikapimeeta!

Perjantai
17.08.07 klo: iltapaivalla
Kaytiin eilen Targetissa Riinan kanssa kyselee makuualustoja koska tiedossa oli telttayo puistossa. Noh, ne oli myyty loppuun ni pyydettiin pahvilaatikoita ja kerrottiin niille et ollaan kodittomia. Kylla oli myyjaneideilla ilmeet nakemisen arvoset! Se blondimpi oli ihan jarkyttyny kun se kuuli et aiotaan nukkua ulkona. Nyt tosiaan hengaillaan Mebbin National Parkissa pelaillen Texas Holemia, Alex ja Jonas on jo tippunu pelista, tiput ne vaan putsaa poytaa :D
Kohta aletaan keittaa pastaa kaasukeitinhella-hassakalla.
Huomenna aamulla lahdetaan sitten sita Rockhamptonia kohti pohjoseen. Taa ilta menee todennakosesti juopotellen ja uhkapelaillen nuotion valossa. Niin toi Jonas on Saksasta, sekin on joku tuntematon matkailija joka oli eilen vastannut Alexin ilmotukseen. Ja Alex on Ranskalais-Portugalilainen.
---- myohemmin yolla:
Ollaan nahty ainakin 3 kengurua/wallabya, kakaduja, papukaijoja, ehka lepakko, lentomurkkuja, lintusia ja koira seka 2 lehmaa.Alexilla on pari didgeridoota mukana, se yritti opettaa mua soittamaan, mutta mun puhallukset kuulosti ihan lehmanpierulta. Pitanee treenata vahan lisaa :D

Lauantai
18.08.07 klo 01:15 pm
Ajellaan landroverilla pitkin motaria, tuuli tuivertaa (toosi paskasia) hiuksia ja kuunnellaan Alexin levyja: Prodigya, Portisheadia, Pink Floydia, Manu Chaota...
Jouduttiin asken kolmen tunnin ajon jalkeen maksamaan joku "toll"- maksu et paastiin ajamaan yhen sillan yli. Nyt pitaa loytaa kauppa josta saa kunnon kynttiloita, koska taalla tulee pimeeta jo viiden maissa ja seitteman aikaan nakyvyys on se 2 metria. Puoliltaoin ei naa enaa yhtikas mitaan :D:D
Haha ja ajettiin kampaamoiden ohi joiden nimet oli "Curl up and dye" ja "Hair force one"!
--- klo 03:20 pm
Lamppu check. Kynttilat check. Hedelmia. Nailla evailla parjataan tanaan. Tupakka on muuten ihan torkeen kallista taalla!Pitaa opetella taas kaarimaan omansa, ku tehdastupakan hinta on taal melkeen tupla!
Nahtiin tosi paljon elaimia tanaan: heppoja, lehmia, kanoja, lampaita, passeja, porsas ja kookaburra. Ja IIK, hamahakki!!!
Yhtakaan koalaa ei kylla olla bongattu vaikka silmamunat kovina ollaan niita koitettu tahystaa.. plaa.
Ainiin! Paastiin asken SISAVESSAAN jossa oli JUOKSEVAA VETTA!!!!
Vastoin kaikkia odotuksia kukaan meista ei ole palanut, saatika sitten ruskettunut naiden kolmen paivan aikana. Hatasta festarirusketusta (likaa) on kylla hitusen havaittavissa...
Suihku ois kiva. Aletaan kohta haista silakalle.
Heh ja kun lentokoneessa alettiin jakaa ruokaa ni lentoemo kysyi Riubalta: "Fish or spaghetti?" ni tipu vastas: "Chicken!" xD
Ajettiin just Steve Irwinin elaintarhan ohi! Jan nahtiin viinitarha, lehmanpentu ja hevosia joilla oli mekot paalla AHAHAHA!
--- klo 05:26 pm
Todellaki road tripit rokkaa: ollaan ajettu 8 tuntia ja kateltu ikkunasta ku lehmat syo. Sweet!
Meidan matkaseuralaiset koittaa houkutella meita Fraser Islandille, siella ois 75 mailia pitka valkonen hiekkaranta.. Jonas naytti valokuvia sen viimereissusta siella ja niiden nakemisen jelkeen on kyl vaikeeta sanoa ei. Naytti ihan silta paratiisisaarelta Leonardo DiCaprio-leffasta!!
Vitsi mika jetlag, pilkitaan ja ollaan ihan sekasin paastamme, onneks ei tarvi ite ajaa :)

Etta tollasta on nyt ollu. Viimeyo nukuttiinki sit tienreunassa autossa kun ei ollu leirintaaluetta lahimaillakaan :D
Kaytiin ekaa kertaa Aussipubissa ja tutustuttiin hassuihin ausseihin ja muihin backpackereihin, pelailtiin biljardia ja kokattiin riisia rienreunassa kaasukeittimella :D:D
Vielakaan ei oo mitaan pollitty, mut se vihko johon kaikki kirjotti osotteensa on mystisesti kadonnut :F
Katsotaanpas jos se viela jostain tupsahtas esiin, mut jos ei, ni saatte laittaa osotteitanne uudestaan tannepain.
Taalla alkaa olee jo lamposempi, ihan hameessa voi hillua, jeejee! Ja avattiin eilen pankkitilit duunia varten.
Eip muuta kai. Todennakosesti meista ei tuu nyt muutamaan paivaan kuulumaan mitaan koska ollaan ajamassa vissiinki tonne keskelle ei-mitaan ni ei oo nettia.
Olkaa natisti!

Kaikki kunnossa!Maanantai 20.08.2007 13:48

Ollaan Bundabergissa ja aika on kortilla. Palaillaan myohemmin!

[Ei aihetta]Keskiviikko 15.08.2007 18:12

"All unattended luggage will be picked up and destroyed" Kuulutettiin koko ajan Heathrowlla :D
DESTROYEEEED!!! :D

TERVE!Keskiviikko 15.08.2007 17:00

Meika on Singaporessa!
Ollaan nyt oltu reissussa vissiin reilut 24 tuntia, ei kyl oo varmaa tietoo ku kellonajat vaihtuu koko ajan :D Meinattiin missata Lontoossa meidan kone ku ei kellaan ollu oikeeta aikaa missaan, jes! Saatiin ihan juosta sisaan :D:D
Askeinen lento kesti melkein 13 tuntia, kateltiin leffoja (Shrek 3 ja Love actually, joista jalkimmaisen aikana vetistelin ainakin 59 kertaa.. :D) ja livekeikkataltiointia Coldplaylta (eika sekaan mennyt kovin kuivasti).
En ollu tajunnu ilmottaa lentoyhtiolle mun kasvisruokavaliosta ni ne tarjos ruuaks lammasta ja kanaa. Sain sit kuitenki rapsyteltya itelleni ykkosluokasta kokin vaantaa mulle paninin, jee :)
Taa Singaporen lentokentta on valtava, suihkulahteita sisalla ja sellanen viidakkoterde tossa ulkona, celsiuksia ihan saakutisti, kun mentii ulos ni tuntu ku ois astunu hoyrysaunaan ilman hoyrya :D Ja mulla on vaa pitkat housut!!
Tulli takavarikoi multa hki-vantaalla ananaspurkin.
Jeh, ei kai tassa muuta, seuraavaks vois ettii jostain suihkun, on skidisti tunkkanen olo :D
Lisaraportteja tiedossa sit Australiasta! (vitsi naa nappikset on outoja, merkit ihan vaarissa kohtaa, hih)
MROO!

Heippa vaan kaikilleTiistai 14.08.2007 18:13

Mä lähen nyt Australiaan. Moido!

LÄKSIÄISIIN--->Lauantai 11.08.2007 23:25

Ai mitäh? Saiko blondi jotain tehtyä?Lauantai 11.08.2007 05:04

Kyllä se niin vaan on että sain kuin sainkin tavarani pakattua. Olutta ja spagettia siinä kului, mutta tulipa tehtyä. Enää vaatteet pakkaamatta, mut siinä nyt ei mee ku tunti kun survon ne mun 60-litraseen kivikautiseen rinkkaan.
Juttelin tänään myös mun kännykkäoperaattorin kivan asiakaspalvelijan kanssa ja järkättiin niin et voin jättää liittymäni muhimaan tänne Suomeen silleen etten joudu maksaa itteeni kipeeks numeron säilyttämisestä. Ja vakuutusyhtiöönkin olin (nyt JO!) yhteydessä ja meen niiden toimistoon maanantaina neuvottelemaan itelleni jonkinsortin matkaturvaa.
Maanantaina meen myös piikitettäväksi arvauskeskukseen, kun ei ihan ilman rokotuksia uskalla lähteä.
Huomenna siis on vapaailta kaikesta järjestelystä ja läksiäiset. Piti kans mennä sellaseen kivaan ravintolaan syömään, mut ei mulla kyllä ole rahaa, joutuu skippaa. Osaan itekki kokata! :D
Niin ne läksiäiskemut on tosiaan Rastilan Pikku Pelikaanissa koska se on niin ihQ paikka, startti klo 21 ja jatkot sit yömmällä jossain päin keskustaa. Että tervetuloa vaan kaikille!
Ennen peltsua vois pyörähtää pussikaljalla ja tuolla Rastilan Kartanolla, kun siellä on jotku kesäjuhlat.
Mulla on muuten huomenna nimpparit! :)
Olotila on hämmentävän rauhallinen, oon ollut niin paniikissa viimepäivät että tää tuntuu ihan epänormaalilta kun ei superstressaakkaan koko aikaa. Hassua kans viettää vika perjantai yksin "kotona" (ei tätä luukkua voi sanoa kodiksi).
Eikai tässä muuta. Toivottavasti nään huomenna monta tuttua naamaa, voi olla vika kerta!

VOIHAN PERKELEPerjantai 10.08.2007 17:57

MÄ SAIN VIISUMIN!

tosi hitaasti ja aika epävarmasti...Perjantai 10.08.2007 05:09

viisumihakemus on nyt sit laitettu menee. saas nähä ehdinkö ajoissa. tää on vaan niin tätä: aina pakko jättää kaikki viimeseen sekuntiin. plööh!
Huomenna alotan pakkaamisen. ihan varmasti alotan. mulla on jo laatikoitakin!
rinkka kyl puuttuu vielä.
tänään oli vika työpäivä suomessa, puuh. nyt ne ääliöt lähettelee työtarjouksia minkä vaan näppäristä sormistaan kerkiävät, ei voinu sillon paikalle kosiskella kun mulla oli sitä aikaa, perkules! huh että hajottaa tällanen ympärivuorokautinen stressaaminen, oon ihan väsy.
äiti laitto meille netin uuteen kämppään, ihana emo <3
eipä muuta. öitä vaan!

ps. NELJÄ PÄIVÄÄ! N E L J Ä ! !