IRC-Galleria

suski_

suski_

Kahden tytön sekä kahden pojan äiti.

Onnea kiinalaiset ;DLauantai 17.02.2007 17:22

Tänään vaihtuu kiinalaisilla vuos, sen innoittamana kävin kurkkaamassa mikä olen kiinalaisessa horoskoopissa..
ROTTA :D (19.12.84)

"Rotan merkissä syntynyt on selviytyjä, nopeaälyinen, viehätysvoimainen ja lojaali suhteessa. Hän nauttii elämästä ja ottaa rohkeasti riskejä, vaikka onkin erittäin säästäväinen. Rotalla on aina tarkat päämäärät ja hänellä on usein monta rautaa tulessa samanaikaisesti. Työssään hän on kunnianhimoinen ja innokas. Rotta toimii aina täydellä sydämellä ja rehellisesti."


Tea on KOIRA (31.8.06)

"Koira on uskollinen, rehellinen ja epäitsekäs kumppani. Hän haluaa toisille aina vain hyvää ja on oikeuden ja totuuden etsijä ja puolustaja. Hänen itsetuntonsa ei ole paras mahdollinen ja hän on vähättelyn mestari. Mutta jos hän havaitsee jonkin epäkohdan, hän nousee ylös murheesta taistelemaan. Koiraa ei saa kohdella huonosti, hän ei koskaan unohda.

Työelämässä hän on touhukas, riippumaton ja velvollisuudentuntoinen. Raha ei ole koiralle tärkeä, mutta sitä näyttää hänelle kertyvän. Koira rakastaa koko sukuaan"


Ja Teppo VILLISIKA :D (7.1.83)

"Sian vuonna syntynyt on miellyttävä, vieraanvarainen ja antelias. Sika on ahkera puurtaja, väsymätön asioidentoimittaja hänellä on rutkasti maalaisjärkeä. Hän pelaa aina reilua peliä, on uskollinen ystävä ja luotettava liikekumppani. Sikaa on välillä helppo huiputtaa ja ihmiset kertovat hänelle helposti omia huoliaan. Sika ei loukkaannu helposti ja siksi häntä pidetään omahyväisenä. Sika kuitenkin vain haluaa miellyttää kaikkia."


Löytyipä muitakin hyviä horoskooppei :)

Druidien puuhoroskooppi
Viikunapuu

Päivämäärät
14.6 - 23.6 ja 12.12 - 20.12

Laatu
Maskuliininen

Elementti
Tuli

Luonnekuvaus
Viikunapuu-henkilö on järkevä, vahva ja itsenäinen. Hän ei pidä riidoista eikä väittelyistä. Perhe on viikunapuulle tärkeä ja hän tarvitsee jatkuvaa kanssakäymistä läheistensä kanssa. Luonteeltaan viikuna on tunneherkkä ja hänellä on alemmuuskompleksi. Toisinaan sen takia hän menettää rauhallisuutensa ja elämänilonsa.



Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.