IRC-Galleria

Aku&IinesTiistai 08.01.2008 03:54

Minun nukkumisrytmini eli minun unirytmini tai suoraan sanottuna minun pieni herkkähermoinen unta palloon -rytmini on jostakin kumman syystä hukkunut jonnekin. Ei siksi, että minä murehtisin tai stressaisin tai olisin syyttömästi typerässä päässäni edes periaatteellisen levoton, vaan siksi, että tämän loman aikana minä olen nukkunut ja tarkemmin määriteltynä jos minä olen nukkunut, minä olen nukkunut siellä täällä silloin tällöin miten sattuu paljon ja vähän ja liikaa ja toisinaan tuskin ollenkaan.

Lauantaiyönä sunnuntaiaamua vasten yksi konsolipeli ja yksi iso sekava väliin vakava ja väliin viihdyttävä keskustelu oli vienyt kolmen ihmisen väsymyksen sinne, missä väsymys ei ole väsymystä, vaan haukottelemista pienessä ympyrässä kristillisessä näennäisessä tasa-arvossa vuorotellen samaan aikaan, kun kaikki haukottelijat vakuuttelevat kaikkensa pirteyden ja unettomuuden ja valvomisen ah niin suureellisen ihanuuden nimeen. Sunnuntaiaamuna vähän ennen kahtatoista pikkusiskoni koputti mökin yläkerrassa kahden makuuhuoneen oveen ja pyysi nukkuvia silmiä jo vihdoin viimein heräämään. Kahdelta me lähdimme kotiin, ja pihassa me kaksi haukottelimme keskenämme vähän lisää ja kannoimme tavaramme sisään ja painuimme takaisin nukkumaan. Tänä aamuna en minä tiedä mihin aikaan sinä kismittelit minun vieressäni ja halasit minua ja sanoit "mä tykkään susta" ja "niin mäkin susta", minä sanoin takaisin.

Kaksi tuntia sitten minä olisin voinut vannoa nukahtavani vaikka seisoessani, jos olisin saanut minuutin verran rauhallisuutta alakerran ympärillä pyöriviin iltatouhuihin. Tänään minä sain päivän verran omaa aikaa treenata ja kirjoittaa koulujuttuja ja lukea tenttiä varten, ja juuri nyt minua nukuttaa, ja nukutukseni kanssa minä olen hiljaisen hyväntuulinen. Lauantaina kaksin ison mökin yhdessä huoneessa sinä sanoit hiljaa "hhhnnn", ja sinä halasit ja rutistit minua ja sanoit, että minä olen ihana. Minä sanoin sinulle: "Hyvää syntymäpäivää, kulta."

"Oletko sä mun Iines?", sinä kysyit. "Kyllä mä olen sun Iines, jos sä olet mun Aku", minä vastasin. "Mä olen sun Aku, mun Iines", sinä sanoit ja hymyilit.

-Suuse-

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.