IRC-Galleria

här igenMaanantai 29.09.2008 18:38

Aurinko ei taida vielä tajuta, että syyskuu on kohta jo lusittu. Tänään mä olen vääntänyt kandin tutkimussuunnitelmaa, mutta en tiiä, mistä lähtisin. Sen sijaan kirjauduin opiskelijoiden omaan unohda itse -nurkkaan ja aloin tuumata kriittisesti yhden väitöskirjan perään. Mikä on sen teoria ja onko sen teoria päästä repäisty vai jo valmiiksi maailmaa tallannut? Huomenna pitäisi taas töihin, ja joku kyseli jo vaalikampanjan perään. Pah. Tänäänkin olisi ollut niin kiva jäädä nukkumaan.

Kulta tulee kohta koulusta. ihmiset kyselevät tuparilahjatoivomuksia. Mä kattelen kuivauskaapista tilaa edes yhdelle uudelle kultakeramiikkamukille, mutta luojan kiitos se on niin täynnä, että ei tässä talossa ainakaan astiat pääse loppumaan. Sitä paitsi kun niitä ei kumpikaan edes heittele suutuspäissään, koska ei täällä kukaan tappele! Vou, olipas virkistävää tajuta tuo. Kukaan ei tappele. Kukaan ei laske poikkiteloisia typeryyksiä tai levittele kapuloita rattaisiin. Auta armias mikä klisee. "Kapuloita rattaisiin".

Sisustusprojekti on jäätynyt rahapoliittisen tilanteen käännyttyä laskusuuntaan. Tämä on onneksi vain tilapäistä. Mutta siitä huolimatta olisi kiva saada jotakin valmiiksi toisinaan. Arvatkaapa what. Nyt tuli totaali stoppi. Ei jaksa enää kirjoittaa.

heeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii.

-Suuse-

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.