IRC-Galleria

.. hhhommoaah, vuosmenisukkelaa.Keskiviikko 31.12.2008 12:45

. kaikenlaista on sattunu ja tapahtunu, lets see.

* kotkankotijoukot . .. vaikka en oo asunu kotkankotona aikohin enää, on silti tärkeetä että tyä asutte ja ootte täällä. .. ja että saan aina tulla tänne ku siltä tuntuu. joo, ollaan otettu yhteen monta kertaa ja varmasti tullaa ottamaa vielkin mut .. sellasta se perhe-elämä on. ootte mulle kuitenki rakasta, .. niin kovin rakasta. en vaihtais teitä mihkään.

* kymiläiset .. kamalasti en oo ehtiny enää srkn riennoissa rientää, .. ei oo kyse siitä ettenkö haluis vaan siitä että tosiaan .. niitä paria sataa kilsaa ei kuleta niin nopeesti ja joka torstai vaikka haluis. ootte kuitenkin mun mielessä ja aina kun käyn boksilla tai höyterissä tai kirkossa ni muistan mistä oon, kuka oon ja miks oon .. oon teiän kymiläinen, aina.

* arkkukansa .. kiitos kesästä. teitte siitä ihan mahtavan ja upean . kiitos että otitte minut vastaa just tälläsenä, . en olis enempää voinu toivoa. sain kasvaa teiän kanssa ja kyllä, .. jostain sisältäni löysin sellasen pienen kotkalaisen arkkuilijan. beware. ootte reilua, jaloa, hilpeää, hyvännäköstä ja niin rakastettavaa porukkaa että .. voi.

* v(a)a(a)jakosken otukset. . kiitos harkasta. syksy oli jännä, .. jännistä öistä ja muusta hullutuksesta huolimatta, viihdyin. joihinkin paremmin ehti tutustua, joihinkin ei niin kovin. . mutta niinku jo sanoin ni ootte hyviä ja kaunita kaikki. muistakaa.!

* piekkämäkii .. voihan mäyrä. kaikenlaista .. huoh. oon edellee sitä mieltä että minuu on siunattu hyvällä porukalla. aina on joku kenen puoleen kääntyä jos on hätä . aina on joku tavotettavissa .. ha, siunaus ja kirous tämä tosin .. hmm. silti. kyl miä teitä rakastan vaikka oon joskus ehkä hankalakala. mut se johtuu vaan siit et oon kämppiksin, nuorin, isosiskoin, ernuin, emoin, evoin, muumein, homoin .. kaikkee ja sillee. . ps. keittiössämme on aina tilaa. p.p.s . kiitos yllätyssynttäreistä<3!

.. ja sitten.

.. siä kenen kanssa on hyvä vaan olla ja puhua vaikka kissoista, kenen kanssa koko yön valvominen ja puhuminen ei vaan haittaa (koska sen voi viettää myös palapelin tai teen tai kauniin [ja jännän!] musiikin kera) ja kenen kanssa on hyvä vaipua transsiin keikalla tai olla vaan hiljaa ja mitävaan. kiitos. oot tullu vielkin lähemmäs, .. oon kiitollinen sinusta.

. siä kenen kanssa festarit on yhtä sadetta tai aurinkoa tai kuraa .. oot tärkeä ja herttainen otus. kiitos mätöistä ja autoiluista ja kaikista jutuista.

.. siä kenee tutustuin vasta tammikuussa, kenen kanssa parannettii maailma sadasti, kenen kanssa nimettii toinen toisemme koodinimillä, .. kenen kanssa eksyttii hetkeks . mut kenen kanssa on kuitenkin hyvä olla. kiitos teistäkatoistamäistärukouksistaluvuistanuudeleistajäätelöistä.

. siä .. kenestä löysin ja sain itelleni siskon sen yhden viestin myötä, sen hymiön. ollaanhan me aina tunnettu mut nyt viel paremmin. .. hyvyyden käsi olkoon kanssamme aina.

. siä, kuka muutit vähä kauemmas mut et kuitenkaa liian kauas. sun vieressä on hyvä olla ja levätä ja nauraa ja itkeä ja olla vaan. miä ootan innolla sun saarnaa isossa valkosessa rakennuksessa.

.. siä . uusi ihminen kenen kanssa kuljetaan vielä lapsenkengissä. ei hätää, .. en oo katkera, välitän.

.. siä .. löysit minut sillon kun oli vaikeeta ja juoksin ympäri pelottavia huoneita. siä tiät kaikki ne sanat mitä haluun kertoa, ei mun tarvii toistaa niitä. sinusta miä välitän lujaa.

. .. siä . kenen kanssa joudun elää 24/7, symbioosissa ja evoluutiossa ja vaikka niin missä. siä joka katot minuu joka päivä peilistä ja irvistelet tai hymyilet aina samalla tavalla. siä joka tipuit monta kertaa alussa mut nyt jaksat paremmin . siä kuka menetit paljon mut sait takas enemmän . siä kuka opit uutta itestää, uskostas, elämästäs, Jumalastas .. kiitos kanssa sulle.

..nii.. kiitos vaan. .. eniten kuitenki Iskä & co. Sulthan miä oon kaiken saanu, Sinuu miä saan turvata .. Sinuu miä saan uskoa ja luottaa. HHH(H), .. Hands held high . Herran haltuun hiljaiset huokauksetkin.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.