IRC-Galleria

tähtimys

tähtimys

Kerran ravityttö - Aina ravinainen!

Jess!!Sunnuntai 23.07.2017 18:46

Viikon tai koko kesän paras uutinen. Diiva on tiine Bokerista!
Mä oon niin mammalomalla ens kesänä!

Katjan kanssa kisahommia aloitettu. Ihan ok tamma 4kk tauolta. Nyt vaan startteja lisää että saa vanha itsestään enemmän irti. Ja joku muu kuskiksi 😁😂

Sippura junnaa paikallaan. Kohta on varmaan pakko pakata tamma autoon ja ajaa Tampereelle että löytyisi joku vika??? Menee järki, elämä ja rahat tuon kanssa kun ei vain edisty suuntaan tai toiseen.

Nipa siemennettiin nyt viimeistä kertaa. Jos ei ole tiine, on tamman kohtalo sinetöity ja tamma lähtee kuoppaan syksyllä. On jo 17v hankala saada tiineeksi ja kuntokin hiljaa heikkenee eli ei tämä käyttö hevonen enää ole.

Toisin kuin Lulu. Tamma viihtyy Kokkolassa yp ja opettaa Jenskua ratsastamaan. On se likalle pinnaa saanut koulutettua jo hyvin 😂 16v ja kinnerpatit jne jäykkyyksiä mutta kyllä tamma välillä vilahtelee pätkiä kuin ennen vanhaan ja välillä ratsastus on kuin tanssia isolla latvianhörhöllä. Hyvä että näin järjestyi.

Oripojat voi laitumella paksusti. Toki tuossa emäntää jo rissasin et tarttee alkaa tuunausta miettimään kun ei saa poikaa markkinoille saakka. KassoKassoo kuinka käy. 😎

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.