IRC-Gallerian tietosuojakäytännöt päivittyvät 25.5.2018 vastaamaan EU:n tietosuoja-asetuksen (GDPR) vaatimuksia. Lue päivitetty Tietosuojaseloste. Lisäksi käyttöehdoissa on tarkennettu ikärajaa ja kohta 6.2 viittaa Suomen lain lisäksi Euroopan unionin lakiin.

IRC-Galleria

ongelmakaveriTiistai 09.12.2008 15:19

Tapahtui maanantaina 8.12. noin kello 5-6.

Talsin parturist kotii uusien kivojen hiusten kans (mun lasis on lommo! ei liity aiheesee, mut siin on ihan vitunmoin kyttyrä keskel lasii :D:D::D !) ja mietin et kuinkakoha paljo mun kuume on keren nousee siin 3 tunnis jonka siel istuin. Sit ku pääsin sisää ni säntäsin peiton alle lämpösee ja pistin mittarin kainaloo ja sit ku sain sen sielt pois ni meinasin vissii pyörtyy ku se näytti vaa 36.3 !(henkisesti varauduttu 38.7 :D ) Normaali lämpö jotaa 36.7 tjsp. Mut ei siit sit sen enempää.

Piristyneen popsin sit ruokaa ihan kelpomäärän ja sit keittiöst tulles huomasin olkkarin pöy'äl mun kameran joka on ollu hukas varmaa jo 2 viikkoo. Äiskä kiikutti sen eilee siihe ja kysel et oonko kaipaillu. Se on säilön sit jossaa sen repus ihan jumalattoman kauan, jostaa lätkä pelireissust asti vissii. Olin ehkä ettin ja kääntän koko mun huoneen ympäri ainaki kolme kertaa ku oon tarvinnu sit kameraa eikä mistää oo löytyn. Ja sit äiskä vaa heiluttelee sit siit lenkist ja hymyilee nätist joku kassireppumikskäsesitikinäkutsuukaa toises kädes. kiitosmoi, ei, en ollut kaivannut.

Nappaan sen kameran siit pöyän kulmast (no okei reunalt, pyörees pöyäs ei oo kulmii?) ja nappaan ihan huvikseni jypest pari kuvaa ihan vaa koston nimis, koska se ol vallan mun lattialle levitetyn patjan, jost on suora näköyhteys telkkarii, eikä kukaa tai mikää pysty menee etee muutaku ehkä tahallaa. Ja kiitos jypen min tyyny ja peitto on veres, koska silt ol tullu verta nenäst. Pitää käskee äitii vaihtaa lakanat. Jyppe ei oikee suostu kuvattavaks ja karkaa harkkoihi. Surullist, ois seki saanu uusii kivoi kuvii tänne, tai siis kaikki mun ottamat kuvat on niin kivoi ja hianoi et ne vois laittaa tänne (taisitteei).

Jäin sit yksin himaa löhöömää sohvalle kameran kans. Äiskä ei ollu tulos kotii ainaka tuntii eikä se tykkää et siit napsitaa kuvii koska se näkee itessää joka kuvas "hirveen kaksoisleuan" yms. vikoja. Muitten kuvis se ei varmaa suostuis näkee ees viitosleukaa. Kummallisen itseinhoinen (keksin uuen sanan? koskaa kuullu, saa kertoo jos joku keksii mikä siin oikeest pitäs olla ! :D ) Nappasin sit pari kuvaa niist hiuksist ku ne ol parturin muotoilujen jälkee viäl hyvän näköset, aattelin et ne maates menee kuitenki länää ja sit ne on ihan huonost. Kyseinen väite todistui vääräksi seuraavana aamuna, kun peiliin kattoes sielt paisto sellain afropilvi ja kaikki hiukset sojotti pystys joka suuntaa, onneks ne sit moutoutu taas normaaliks ku vähä aikaa harjail.

Sit kehitin aivan mahtavan kuva idean. Ja pystyin jo mielensopukois näkemää kuinka häkellyttävän ihana siit ois tullu, ku sen ois saanu kuvattuu ja muokattuu hianoks. (yhyypääsen hengestäni joku koluu pihal kuolen hyvästi : <<< oikeest koht joku sydäri, voiks se tuntuu eka mahas ikävälle?) Kuvan teemaan oli siis tälläin sammakosta prinssiksi. Kuva tekstinä "etsä ollukkaa se mun lumottu epäsiisti prinssi? :<" eilee se ol kyl joku viel hienommin muotoiltu. No kerron jos keksin. No sit ilme kirkkaana, silmät intoo hehkuen ja salaatin palaa toises kädes heilutellen lähin loikkii kohti omaa huonetta ja sitä unelma prinssi ehdokasta. Se möllistel yhes sen kolmest vakiopaikast, täl kertaa puunrungon sisält, jossa se ol myös nukkunu viime yön. Silläki on varmaa syys masennus, tai sit se alkaa olee jo niin vanha et se alkaa kaipaa jonki sortin talvihorrost. No ens talveen sitte.

Heitän sen salaatin palan sen ruokakuppii ja juttelen sille mukavii, et se viittis ryömii esii. Kyl se sit lopult tulee, seuraa vailla ku on. Se pitäs siirtää kyl olkka(taas sielt pihalt kuulu jotaa :<)rii, koska sit sil ois enemmän seuraa ja lyhyempi matka keittiöö. Joulun jälkee kyl pääsee. (se oliki vaa meiän iskä :D) No juu, mut nappaan siit ajan kuluks pari kuvaa ku se syö ja sit aattelin toteuttaa sen suunnitellun kuvan eli

kohta 1: itse laukaisin päälle
kohta 2: muut kameran asetukset kuntoo
kohta 3: salama pois
kohta 4: kamera paikoillee ja ottamaa kuvaa
kohta 5: Bumba käsien päälle

ja ettekä ikinä arvaa miks tää valokuvan ottaminen keskeytyy. BUMBA KUSEE KOKO HOMMAN ! Kirjaimellisesti. Surkeeta. Kilpikonna takasin ruokakuppii, sinne mistä tuliki, Terhi käsien pesulle. No ei lannistuta pienistä. Aattelen et kokeillaa uusiks, ku se kerta jo ne pissat teki. Uusiks sama järjestely ja vielki sil riittää kusta, mun housuille asti. Kiroon lasken sen takas sinne kuppii kävelen vessaa pesen kädet ja heitän housut koneesee.

Johtopäätös: Kilpikonnani pelkää korkeita paikkoja ja inhoo mua, voi surQ : D

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.