IRC-Galleria

t0n0

t0n0

tuntee ittensä jotenki vanhaks...

hittoTorstai 17.04.2008 23:02

Oon aina ollu karmee jännittäjä, mut nyt tää khyl menee jo överiks! Pysty ees keskittymään enkun saatika äikän juttuihin kunnolla kun takaraivossa takoo ajatus HUOMENNA, HUOMENNA, HUOMENNA!

Pakko avautua.Maanantai 10.03.2008 17:04

Ensimmäinen sana jonka tänään kuulin kun heräsin oli 'Derivoin!' Järkytyin! Kiitosta vaan kelloradio, ja kiitosta YleX kun puhuitte derivaatasta... Mutta tulipahan herätyks alyttömän nopeasti :'DD

[Ei aihetta]Torstai 17.01.2008 17:11

Ahahaaa :$ kesti päivän selvittää miksei messengeri toimi. JOku ohjelma oli muuttanu vuoden 2007:ks ja nyt äsken huomasin että on jo vuosi 2008!

Oudot unet OyMaanantai 07.01.2008 11:24

Kerrotaan sen verran mitä muistan. Eli oltiin koulussa kun joku sanoo et et X:n iskä tarvii suo ja odottaa parkkipaikalla. No lähden sinne. Se on sellain tila-auto jota ajamassa on minua paria vuotta vanhempi matti. No kyytiin änkee muitakin o.0 Auto muuttuu bussiksi. No matti huomaa että vastakkaiselta puolelta on tulossa auto myös monninkylän baanalle, no tää lähtee kiihdyttää että ehtii ennen sitä! Ei ehditty. no tullaan siihen notkoon niin tää nostaa tnopeutta taas johonkin 100 km/h joku sanoo et siel tulee koht poliisit varmaan vastaan ja niinhan tuli --> kortti pois ja 'sami' hyppää rattiin o.0 :D No Paljastuukin et tää on jok terveydentarkistus joka tehdään bussissa ja perjantain ryhmä joutuu röntgeniin (emme siis me). Sitten tuli aamu ja vilmi katkes.

Onneksi en asu ameriikoissa...Sunnuntai 02.12.2007 17:30

http://www.riemurasia.net/jylppy/bigone.php?id=1418&full=1

huh,huh. Ton perusteela jos tollasesta saa kaks vuotta olisin istunut vankilassa varmaan koko elämäni... Varsinkin silloin jos mahaa ja kylkiin tökkäisyt otettaisiin mukaan ;O . Taas yksi hyvä syy lisää asua suomessa ^-^ , Mitäköhän tuolla olisi annettu jostain kirkon polttamisesta o.0 Jos kerran pelkästä läpsäyksestä saattaa saada kaksi vuotta...

EDIT: No ehkä kumminkin... http://www.riemurasia.net/jylppy/bigone.php?id=1327&full=1

[Ei aihetta]Keskiviikko 28.11.2007 23:25

Käveltiin Charonin kanssa tänään bussilta: "Hei kato toi näyttää ihan sulalta! Ja toi viikatteelta, ja toi joltain peli hommalta ja toi autolta. Oho nyt tuuli huuhto sen auton jo pois. *kohta kuuluu* Hei nyt se näyttää ravurilta!"

[Ei aihetta]Perjantai 16.11.2007 21:17

Paljastan viisi omituista tapaani/piirrettäni. Tämän jälkeen valitsen seuraavat viisi ihmistä, jotka haastan tekemään saman perästä (paljastamaan viisi outoa tapaansa omaan päiväkirjaansa). Heidän tulee myös kirjoittaa nämä säännöt merkintäänsä.

*kaivaa arkistoja*

1) Nään enneunia (joskus) o.0
2) Oudot puhee/ajatukset
3) Sotkemisen maailmanmestari!
4) En ikinä keksi mitään järkevää sanottavaa/kirjotettavaa
5) Omituiset äänet...

Minä ketään haasta *näyttää kieltä ja kapinoi*

[Ei aihetta]Keskiviikko 31.10.2007 20:00

Kai se nyt lokakuun vikana päivänä on jotain kirjotettava. :<

Tajusin juuri äsken, et en todellisuudessa tiedä käytännössä mitään mitän "ympärillä" tapahtuu, mut sellasta tää on.
"En mieli murheen matkaan, en suostu mä surujen suuntaan, kuka on kulkija tuo joka mukanaan huonoa onnea mukanaan kantaa. En mieli murheen matkaan, en suostu mä surujen suuntaan mulla on laulu ja laulun luona on paunan palainen kultaa."