IRC-Galleria

t0n0

t0n0

tuntee ittensä jotenki vanhaks...

KalareissuKeskiviikko 27.06.2007 00:11

Olipahan taas kerran sellanen kalareissu, että ei sitä ehkä kumminkaan ihan heti unohda. Lähdettiin rannasta soudettiin "hyvään" paikkaan ja laskettiin "ankkuri". Kalastettiin puolisen tuntia sillä paikalla ilman mainittavia tuloksia. Paikan vaihtoa ajateltiin ja minun piti nostaa se "ankkuri". Vaikka kuinka kisko ja repi, niin ainoa mitä tapahtu oli se, että vettä meinasi tulla veneeseen reunan yli. No rikun vuoro yrittää. Naama punaisena se sitä yritti kiskoa sillä välin kun itse istuin toisella laidalla yrittäen epätoivoisesti pitää veneen suorassa/pinnalla. Tilanne oli vaan jotenkin niin huvittava, joten pokka petti. NO vihdoinkin se "ankkuri" lähti sielt' pohjasta,a rikun käden ollessa suht punainen. No saaliiksi sentään saatiin yksi pieni hauen poikanen, joka pääs kasvamaan takaisin. Siimat onnistuttiin muutamaan kertaan saamaa "hieman" solmuun. Takaisin rantaan soutaessa se perkuleen poika kasteli minut ihan litimäräks :< Kiva siinä sitten märissä vaatteissa odottaa kaupan pihalla kun tää yks kävi hommamassa jnt ruokaa ittelleen. No onneks paikalla ei ollu/saapunu kuin vain pari tuttua... Onneks kotona oli sauna lämpimänä jotta sai kostuneen ja kylmän ittensä lämpimäks!

Varsinainen kalajuttu ;O

Kesän aikana saatava tehdyksiKeskiviikko 20.06.2007 01:34

* Yöllinen kävely/pyöräily/mopoilu lenkki noin kolmen aikoihin yöllä.
* Muistaa ottaa uikkarit mukaan seuraavalle uinti reissulle.
* Tutustua myrskylään ja Gammelbyhyn.
*Saatava jotain järkevää aikaiseksi.
1) en ikinä löydä mnt kivaa
2) Jos löydän niin ei oo kokoja :|

Oho, siinä tulikin jo kaksi -,- Helpotus päästä kotiin ^^.
Tai no "löysin" sentäs yhen leffan, heplottamaan olotilaa.

[Ei aihetta]Maanantai 04.06.2007 02:11

Vuodet tuntuvat vierivän yhä kiihtyvämpään tahtiin. Tämäkin vuosi meni yllättävän nopeasti, vaikka joku saattaa siitäkin olla erimieltä. Senkin olen huomannut, että kesälomakaan ei tunnu enään samanlaiselta kuin Ala-asteella. Silloin odotettiin kesälomaa kuin kuuta nousevaa, vaikka odotetaanhan sitä nytkin mutta erilailla. Jokin on muuttunut. Mutta mitä sitä synkistelemään näin kesällä. Otetaan kesästä ilo irti ja talvella muistellaan!

Kesä avattu!Sunnuntai 03.06.2007 02:07

Tänään on sitten tehty se viimeinenkin kesäistymis rituaali, nimittäin luonnon vesissä uiminen 8) Vesi oli jo liian lämmintä +17 astetta :<

Hyvää kesää!Lauantai 02.06.2007 16:38

Ja nyt sitten nautitaan seuraavat 2,5kk täysin siemauksin! 8)

orava sentään.Torstai 31.05.2007 19:21

Huomasin juuri, että kun on oikein väsynyt/rasittunut, niin jutut rupeaa, ainakin mulla menemään vähän huonoon suuntaan :/ *ups* parempi lopettaa liika rehkiminen niin ei tapahdu mitään 8)

Lisättäköön vielä sen verran, että illoista puuttuu jokin kun ei tarvi enään tehdä läksyjä x)

[Ei aihetta]Sunnuntai 27.05.2007 17:31

roskia silmissä orav sentään :')

[Ei aihetta]Sunnuntai 27.05.2007 02:52

"Matikan, Fysiiikan ja kemian opettajat eivät ikinä ole osanneet opettaa vaikka ovat itse asioista hyvinkin perillä. Näin ainakin silloin kun itse josku 70-80 luvulla lukion kävin" <-- Tiesin sen, eivätpä ne ole yhtään opettajat siitä sitten 90 vuodessa kehittyneet :&

sotaa apatiaa vastaanLauantai 26.05.2007 14:52

"löysin" eilen Queenin Platimnium Collection, greatest hits I, II & III. Sieltä löytyi yllättäviäkin kappaleita ;O, tosin en ehtinyt kuunnella eilen kuin vajaat parikymmentä kappaletta. Jostain kun vielä löytäisi Europen parhaimmiston niin saattaisi viikonloppu mennä paremmissa merkeissä kuin se on alkanut... 8)