IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

hyrrrhyväoloTiistai 30.03.2010 16:41

Moi mä olen pörröinen. <3

O_oTiistai 30.03.2010 09:51
Joku etsii mulle sen kuvan Kyon hiiristä, koska ne näytti tosi paljon... tollasilta. Yhtä sairailta ja kuolevilta ainakin.


Toi on


Söpö. >_<

Ei vittu, ihmiset XDTiistai 30.03.2010 09:02

Täällä on yksi jätkä, joka inisee kamalasti Amerikan terveydenhuoltojärjestelmän muutoksesta.

Mm. siitä, ettei koskaan tule tarvitsemaan terveydenhuoltoa, joten ei halua maksaa siitä. Siitä, ettei halua, että joutuu maksamaan sairaiden ihmisten kuluja, kun on itse terve.
Noilla sanoilla. Toinen on jokseenkin järkevä argumentti, totta kai se voi olla ikävää, mutta... tule koskaan itse tarvitsemaan? We're dealing with a real seer here!

Sen mielestä on täysin hyväksyttävää, että kun elämänsä töitä tehnyt ihminen saa syövän, ja jo pelkästään diagnoosin tekeminen maksaa ihmiselle itselleen päälle 20,000 dollaria muusta hoidosta puhumattakaan, eikä kyseisellä ihmisellä ole kaikesta työnteosta huolimatta varaa maksaa hoitojaan.
Sen mielestä kaikki, joilla ei ole tuota rahaa vetää taskustaan ansaitsevat kuolla yhteiskunnan loisina.

Yhteiskunnan loisia ovat myös ihmiset, jotka ovat vuosia yrittäneet kaikkensa saadakseen töitä, mutta Amerikan taloustilanteen vuoksi ovat vieläkin työttömiä.


Ja...
To shiny: choosing not to have healthcare kind of is my right... and there will always be undesirables in society. all porn stars are are prostitutes, but they didn't start because they were poor. they do it because they like sex and are greedy for the money.


Right. Koska prostituutiossa ei ole riskejä ja kaikki prostituoidut asuvat kartanoissa ja harrastavat seksiä väkivaltaisten HIV-positiivisten kanssa huvikseen ahneudesta ja seksintarpeesta.
Tuokaa mulle jotain, millä voi ampua Atlantin yli tarkasti tiettyyn kohteeseen. Ihmisillä on oikeus valittaa, mutta kun ne valittaa, mä toivon että niillä olisi edes järkevät perusteet. Jotka, öh, perustuu faktoihin eikä etiäisiin.

Mä luulen myös, että mun kannattais harkita muuttoa Amerikkaan, kun oon huomattavasti paremmin perillä Amerikan taloudesta, politiikasta, homojen oikeuksista, osavaltioiden lainsäädännöstä, terveydenhuollosta, adoptiosysteemistä, uskontojärjestelmästä ja yleisesti kaikesta kuin Suomen YHTÄÄN MISTÄÄN tilanteesta.


edit to add: "Supposedly I have a heart problem and need to take a certain pill to help keep my beat regular, I also 'need' a pace maker and possible a new heart all together. I don't want any of that nor do I need it. If I die of heart failure then fine, it's my fault to begin with. I also do think I should have to pay for ADD medications that I don't want or 'need' but, I will be required to get them by law with the Bill. I don't like it because I would rather spend the money on something more important and meaningful to me."

Mä en tarvitsekaan sitä ohjusta, nuo näyttävät tappavan itsensä hyvin yksinkin.

Neko on kipeä.Tiistai 30.03.2010 01:13

>__>

Oireet kuulosti tosi paljon kissarutolta (oksentelu, syömättömyys, apatia) mutta sitten tajusin, että toi kissasäkki on rokotettu, ja jos se on rokotettu, se on rokotettu kissaruttoa vastaan.

Helpotus oli suurehko.

...Maanantai 29.03.2010 09:39

Mun roskakorissa oli 23 gigatavua paskaa.


HMM.
Korkea aika tyhjentää? :D

Ei vittu nytMaanantai 29.03.2010 08:33

Lisätkäämme sivuoirelistaan vielä rintakipukin. :)

On muuten saatanallinen sellainen.

Jos se onkin sydänkohtaus niin muistakaa nostaa syyte mun puolestani.

ArghMaanantai 29.03.2010 06:48

Nukuin kolmisen tuntia, ja nyt kaksi tuntia heräämisen jälkeen mun silmät harittaa.

VIHAAN NOITA PILLEREITÄ.

Mulla on...Maanantai 29.03.2010 00:14

... yli puolet ton lääkkeen kaikkein yleisimmistä sivuoireista ja muutama yleisistä ja yksi molemmista epätavallisista ja harvinaisista.

Laitoin vuosien aikana kerääntyneen lääkärikokemukseni pöydälle ja pohdin tilannetta.

Päätin puolittaa annokseni.
Hei hei 50mg.
Tervetuloa 25mg, OIKEA aloitusannos, joka lukee mm. ohjelehtisessä. Mä olen kyllästynyt pahoinvointiin, päänsärkyyn, näköhäiriöihin, naaman kutinaan, pintaverenkierron ylitoimintaan ja siitä johtuvaan kutinaan ja jalkapohjien ja reisien kutinaan, heikotuksentunteeseen, INSOMNIAAN (haha, lääkäri, ai että korjaa unirytmisi? NO KYLLÄ SE KORJAANTUU KUN EN NUKU OLLENKAAN :DDDDDDD), päänsärkyyn, kuukautiskierron häiriintymiseen (joo, piti alkaa tossa pari päivää sitten, mutta sen sijaan mua vaan sattuu) ja kaikkiin niihin muihin pikkujuttuihin joita en nyt mitenkään muista.


Ainoa plussa on se, että mulla on jopa ihan hauskaa, ja se, että mun ruokahaluni on - kiitos pahoinvoinnin ja vatsan yleisen toimintakyvyttömyyden - kadonnut melkein kokonaan.


Toinen kiva juttu on, että sain Tristanin ja Beowulfin takaisin samaan häkkiin.
Pojat nukkuu kerällä lakanarievussaan nyt.
En joudukaan kiskomaan Trissulta palleja, vaan hieromaan molempiin kuurin loismyrkkyä.

Sitä odotellessa.

Kun tajusin, ettäPerjantai 26.03.2010 23:20

ainoa safka jota mulla on on juustopasta, jota oon syönyt viimeiset kolme viikkoa päivittäin ainoana ravintonani, muhun iski järjetön, pakottava tarve ahtaa itseeni kaksi lautasellista rottien muroja.

Kyllä me ollaan ennenkin ruokaa jaettu, mutta pointti on se, että mä vaan ahdoin ne kaksi lautasellista itseeni SIITÄ TUSKASTA, että mun ainoa oikea ruoka on pastaa ja kaupat on kiinni.

VITTU. EN HALUA SYÖDÄ PASTAA. EN TAHDO PASTAA. HYI HELVETTI VIEKÄÄ SE POIS.

HrrrrrPerjantai 26.03.2010 20:58

Hrrrrrr-rrrrr-rrrrr-rrrrr, Limited preorder <3

Eikä mua edes ilmeisesti laskuteta ennen toukokuuta <3