IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

[Ei aihetta]Sunnuntai 24.06.2012 11:04

wipasdoasifefkasf.

TRYING TO THINK OF A BACKGROUND = aika pelata lisää :D
Aina kun ranttaan jostakin, saan 15 minuuttia julkisuudessa, enkä silti muista tätä koskaan, kun alan rantata. Pitäis laittaa se johonkin sellaiseen blogiin, jota lukee vaan ihmiset jotka tajuaa, mitä "rant" tarkoittaa ja millaista tekstiä ranttaus on. :D

Miten tän huomion saa ohjattua niihin asioihin, missä siitä olis hyötyä?

Steam :DLauantai 23.06.2012 12:16

Jos kaikki mun pelit olis olleet täysihintaisia ostettaessa, olisin käyttänyt niihin rahaa 377 euroa.
Aikaa oon elämästäni hukannut niihin 956 tuntia ja 20 minuuttia, eli 40 päivää. (Vaan?!)

Onneks mulla on ollut toi tunnus aika kauan, muuten vois jäätää.

Toisaalta mua kyllä jäätää aika paljon jo ihan se, että oon asunut Skyrimissä 337 tuntia - 14 vuorokautta, eli pitkän lomamatkan verran. :D Ottaen huomioon että Skyrim on kuitenkin ollut alle vuoden olemassa, se on aika paljon.

Rakas MicrosoftKeskiviikko 20.06.2012 15:11

Minä en ole vaihtanut teidän paskaan "uuteen" messengerversioonne täysin tietoisesti, koska se on, itseäni toisaakseni, paska, hyödytön, rikkinäinen, epäkätevä, wnbfacebook, surkealaatuinen, käyttäjätottumuksiini täysin sopimaton ja ennen kaikkea VITUN ÄRSYTTÄVÄSTI PAKKOSYÖTETTY. Ai niin, siinä on myös MAINOKSIA.

Siten mä oikeastaan haluaisin ampua teiltä sen idiootin, joka koodasi mun vanhaan messengeriini viestin "Ota tai jätä, jos jätät, et voi käyttää tätä ohjelmaa :) Hauskaa vappua, toivottavasti pidät eBuddysta tai jostakin muusta vaihtoehtoisesta ohjelmasta, joka ei tarjoa niitä palveluita, joista nautit, ja mainostaa itseään henkilökohtaisessa viestissäsi."

Millä VITUN oikeudella MSN on asentanut uudemman versionsa mun koneelleni? Mä EN ole antanut sille lupaa KYSYMÄTTÄ muokata tiedostoja mun koneellani. Aion kaivaa esiin user agreementin ja tarkastaa, että asia on näin. Suoraan sanoen tekis mieleni soittaa yksi aivan vitun vihainen puhelu asiakaspalveluun. Työntäkää se saatanan versio perseeseenne tai koodatkaa se sellaiseksi, että sitä kehtaa käyttää, ja lakatkaa pakottamasta ihmisiä käyttämään ohjelmia, joita ne ei tahdo käyttää. Onko parempi, etten käytä teidän ohjelmaanne, kuin että käytän sitä versiota mitä haluan? Mua ei teidän oletetut tietoturvaongelmanne kiinnosta paskan vertaa ennen kuin Internet Explorer voi sanoa olevansa turvallinen selain. Sitä ennen kaikki on pelkkää sanahelinää.

Suututtaa, jos joku ei vielä huomannut. :D 38 astetta kuumetta ja tämä ei nyt oikein mene yksiin.

PS. Messenger ei myöskään anna "Cancel" vaihtoehtoa, vaan "Ok - Asenna" ja "What's new?" joka vie Windows Liven sivustolle. Se pitää kaataa tehtävienhallinnan kautta.

PPS. Myöskään päivitystä en ole tänne asentanut vähään aikaan, niin että lupaa tälle en ole todellakaan antanut.

PPS. Suosittelen lämpimästi.

[Ei aihetta]Tiistai 19.06.2012 03:23THE AWKWARD MOMENT AT 10:00 YOU CHECK THE COMMENTS AND REALIZE THERE WAS NO WOMAN PRESENT IN THE VIDEO

THE THINGS YOU MISSPerjantai 15.06.2012 22:10

BY TRAVELLING

SKYRIM EXPANSION


FFFFFUUUUUUUU... YEEEEEAAAAHHHHHH~

:DTorstai 31.05.2012 21:52

Se tunne kun sun oma teksti jätää sua sosiaalisesti, lol

[Ei aihetta]Keskiviikko 30.05.2012 00:32

-_-Sunnuntai 27.05.2012 20:01

VIHAAN PÄIVIÄ, JOLLOIN KUKAAN EI OLE ONLINE.
Menkää pois ja nauttikaa elämästänne sitten, perkele. Minä olen katkera ja kirjoitan yksin ilman häiriötekijöitä. Miksen löydä 9-vuotiaalle pojalle sopivaa nimeä mistään. Kaikki nimet kuulostaa siltä, että omistaja on 25-50. Ääääh. Koska nimiähän vaihdellaan aina iän mukaan, eh?