IRC-Galleria

Blogi

- Vanhemmat »

liian kauanLauantai 10.06.2006 11:58

koulu loppui ja kaikki kivat tapahtuneet ja muistot jäivät mieleen!! :DDD
en nyt oikein tiedä mistä pitäisi aloittaa, mutta..

aloitetaan nyt vaikka MALLAsta kun hän kesti minua koko lukuvuoden, kämppiksenä. en voi ikinä unohtaa niitä ensimmäisen illan tapahtumia tai kaikista lääkäri kerroista puhumattakaan! :) seuraavat asuntolasta jäi mieleen SANNA ja HANNA. molemmat vaihtoivat kämppiksiä varmaan useimmin kuin sukkiaan, ja lopulta ne kaksi kempoa asuivat käytävän päässä, viimisessä huoneessa, kahdestaan.. miten me oltaisi pärjätty ilman SANNAn sinistä mazdaa, katto ikunalla, minkä HANNAkin ehti avata vaikka lunta oli vielä maassa. just, ei kauheen hyvä!! xD MARIELA. ei siitä oikein ottanut selvää.. olihan se siinä. mutta sitten siihen tuli.. "MIKKO mikko, unelmieni rakkaus!" sitten niitä kahta näki vaan silleen kahdestaan killaamassa koneilla ja kattomassa angelia. kai ne joskus söi saarioisten roiskeläppiä.ehkä. SAMIsta en oikein tiedä mitä siitäkään uskaltaa sanoa kun se kuitenkin pilkkaa minua ja MALLAA. ja jos vain olisi sanut, niin olisi ampunut meidät MALLAn kanssa muutamaan otteeseen. no, nyt se posee tuolla jossain sitä 18- vuoden ikää. ROSAsta en sano muuta kuin kiva. tai mukava. nyt kun haluan mahdollisimman pois asuntolaelämästä, niin sirrytään.kouluun.. no kyllä siellä kivempaa ja rennompaa oli kuin silloin joskus paimiossa!! olisikohan KRISTA T. ollut ensimmäinen johon tutustuis. en oikein tiedä mitä siitäkin pompokemposta sanoisin. sähelletiin niin paljon että kaikki kiteytyy varmaan kolmeen sanaan: jeni, häpe ja HÅMÅ. kiitos! JENNI H. pyöri myös kuvioissa. olihan meillä hauskaa. joskus ehkä hieman liiankin.. sairasta!! loppu kuukausina, kun meidät eristettiin vierekkäin istumaan, mikä ei ollut varmastikkkaann niin hyvä idea. EMMA pomppasi kertarysäyksellä elämääni säheltämään. kyllä siitä tuli aikamoinen sydämen tytykykykytys ja kakamäihä, mutta selvittiin paremmin koulussa, kun oli joku muukin, kuka sähelsi!
tässä olivat tärkeimmät ehkä tältä vuodelta! en jakele kunniamainintoja, kun se ei ole minun hommani! olihan niitä muitakin kavereita, mutta kun kaikkia ei voi listata, niin täytyy karsia!
olen myös tooodella kiitollinen ruotsinopettajallekin, kuka kesti meitä. varmaan yksi parhaimista opettajaista, äidinkielenopettajan kanssa!!

kattellaan!

ELÄMÄNI ELÄIMETSunnuntai 28.05.2006 22:15


DODO, GAUR JA KUDU
- Vanhemmat »