IRC-Galleria

taku79

taku79

onnesta sekaisin Janin vaimo...:)

on se vaan niin rankkaa huah...Tiistai 16.05.2006 16:20

v*ttu tätä jaksa.. ei tartte ku ilta olla baarissa ni johan sielt joku ääliö soittelee ympäri yön perään... millähän siitäkin pääsis eroon ku ei viittis olla ilkee ja sanoo sille päin naamaa et voitko hei lopettaa.. no mut minut tuntien en yhtään ihmettele jos jossain välisssä menee hermo niin en epäröi hetkeekään vaan läväytän sen suoraan naamalle mitään hempeilemättä.. ei siinmitään jos se riiva ois nuori ja komee.. mut tommonen vanha pieru ei j'*lauta.. no täytyy olla kärsivällinen ja toivoo että se lopettas kun en huomioi sitä ollenkaan .. paikkaansa se pitää et tyhmästä päästä kärsii koko ruumis... kaikille sitä tulee annettuu numeronsa kännispäissään... hohhhoi... mut elämä jatkuu .. ja niin jatkan minäkin.... :)

tarina??Tiistai 16.05.2006 16:08

Tanja päätti syntyä maailmaan eräänä myrskyisenä aamupäivänä. Välittömästi näki että hänestä tuli tyttö.. Perhe oli mahtava ja he elivät mahtavasti. Koulussa hän suorastaan loisti tiedoillaan, siellä häntä ihannoitiin.

Jo opiskeluaikoina häntä alkoi ihastuttamaan lentokoneet, niinpä ajanvietteeksi tuli nisäkkäät.

Tanja kehittyi kuudennellakymmenellä varsin anteliaaksi. Päähänsä hän sai keltaiset hiukset, sekä tummat silmät.
Himosta päätellen hän oli erittäin tollo. Lempiruokaansa sianpääsoppaa hän sai työskennellen atk-konsulttina.

Tanja tupakoi perjantaisin mutta ei käytä nuuskaa ollenkaan. Alkoholia hän juo kertoessaan vitsejä.

Hän nappasi itselleen puolison jonka kanssa meinasi mennä naimisiin.

Sen pituinen se.

http://www.pikkupaprika.com/soppa/2/igweb.htm

horoskooppiSunnuntai 14.05.2006 15:51

Seksin jälkeen

OINAS:
"Uudestaan!"
HÄRKÄ:
"Ruokaa..."
KAKSONEN:
"Missä kaukosäädin on?"
LEIJONA:
"Enkö ollutkin
fantastinen?!"
RAPU:
"Milloin pidetään häät?"
NEITSYT:
"Ylös, lakanat on
vaihdettava!"
VAAKA:
"Pidin äskeisestä jos
sinäkin pidit"
SKORPIONI:
"Hetki, etsin avaimen ja
avaan käsirautasi.."
JOUSIMIES:
"Soitelaan..."
KAURIS:
"Oiskos sulla
käyntikorttia?"
VESIMIES:
"Nyt uusiks, mut ilman
vaatteita!"
KALAT:
"Mikäs sun nimes olikaan?"

jeba jee...Lauantai 13.05.2006 15:01

on se mukavaa ku pääsee taas tekeen töitä.... kuhan niit tulis nyt silleen riittämiin että ois sit varaa liikuskella täältä pääkaupungista poespäin...ihanaa ku tuli se kesä sit vihdoinkin.. oikeen hauskaa viikonloppua ... :)

Jos luet tätä, jos silmäsi liikkuvat juuri tällä hetkellä näiden sanojen yli, ole kiltti ja kirjoita kommentti, jossa on muisto sinusta ja minusta, vaikka emme edes puhuisi usein. Se voi olla ihan mitä tahansa haluat - hyvää tai huonoa. Kun olet tehnyt tämän, laita tämä omaan päiväkirjaasi ja ylläty (tai kauhistu) siitä, mitä ihmiset muistavatkaan sinusta.

olihan vappu..Tiistai 02.05.2006 23:18

no niin taas se tuli ja meni ... kivaa oli .. ja olokin oli sen mukainen... ei ees paikkoja menny rikki ja kamutki pääs ehjänä kotiin... ny sit venataan jussii jos vaik pääsis pois hesast siihen mennessä... täällä on aurinko paistanu ja linnut laulanu.. ja minua laulattaa vieläkin... kesän odotusta kaikille<3

[Ei aihetta]Keskiviikko 26.04.2006 22:37

Minä olen tyttö, joka potkaistiin pois kotoaan, koska tunnustin äidilleni olevani lesbo.
Minä olen prostituoitu, joka työskentelee kaduilla, koska kukaan ei ota töihin transseksuaalista naista.
Minä olen sisar, joka puolustaa homoveljeään piinallisten, kyynelten täyttämien öiden läpi.
Me olemme vanhemmat, jotka hautasivat tyttärensä kauan ennen hänen aikaansa.
Minä olen mies, joka kuoli yksin sairaalassa, koska kumppaniani, jonka kanssa olin ollut kaksikymmentäseitsemän vuotta, ei päästetty huoneeseen.
Minä olen ottolapsi, joka herää painajaisiin, joissa minut viedään pois kahden isäni luota, jotka ovat ainoa rakastava perhe, joka minulla on ikinä ollut. Toivon, että he voisivat adoptoida minut.
Minä olen yksi onnekkaista, luulisin. Selvisin hyökkäyksestä, joka jätti minut koomaan kolmeksi viikoksi ja vain vuoden päästä pystyn luultavasti kävelemään taas.
Minä en ole yksi onnekkaista. Tapoin itseni vain viikkoja ennen lukiosta valmistumista. Taakka oli yksinkertaisesti liian raskas kantaa.
Me olemme pari, jotka saivat kiinteistönvälittäjän kannoilleen, kun hän sai selville, että halusimme vuokrata yksimakuuhuoneisen asunnon kahdelle miehelle.
Minä olen henkilö, joka ei ikinä tiedä kumpaa vessaa minun pitäisi käyttää, jos haluan välttää henkilökunnan kutsumisen paikalle.
Minä olen äiti, joka ei saa edes tavata synnyttämiäni, hoitamiani ja kasvattamiani lapsia. Tuomioistuin sanoo, että olen epäsopiva äidiksi, koska asun nykyään toisen naisen kanssa.
Minä olen kotiväkivallasta selviytynyt, jonka tukijärjestelmä yhtäkkiä viileni ja etääntyi saatuaan selville pahoinpitelevän kumppanini olevan myös nainen.
Minä olen kotiväkivallasta selviytynyt, jolla ei ole tukijärjestelmää, jonka puoleen kääntyä, koska olen miespuolinen.
Minä olen isä, joka ei ole koskaan halannut poikaansa, koska minut kasvatettiin pelkäämään kiintymyksen osoittamista toisia miehiä kohtaan.
Minä olen kotitalousopettaja, joka halusi aina opettaa liikuntaa, kunnes kuuli vain lesbojen tekevän sitä.
Minä olen mies, joka kuoli lääkärien lakattua hoitamasta minua heti, kun he saivat selville minun olevan transseksuaali.
Minä olen henkilö, joka tuntee syyllisyyttä, koska uskoisin voivani olla paljon parempi ihminen, jos minun ei aina tarvitsisi välittää yhteiskunnan minua kohtaan osoittamasta vihasta.
Minä olen mies, joka lakkasi käymästä kirkossa, ei koska en usko, vaan koska sen ovet suljettiin minun kaltaisiltani.
Minä olen henkilö, jonka täytyy piilotella sitä, mitä tämä maailma tarvitsee eniten: rakkautta.

Ole kiltti ja postita tämä edelleen, jos uskot homofobian olevan väärin.

:)Keskiviikko 26.04.2006 15:22

no niin taas o yks reissu takana päin ja mukavaa oli. huomas kyl heti ku tulí takas helsinkiin että nopesti pois taas pitää päästä.. oisin reissussa ollu pidempäänkin mutta tuli mutkia matkaan niinkuin... auton hajoominen :) mutta kattoo taas kui kauan jaksaa olla täällä...

ihanaaKeskiviikko 12.04.2006 16:10

on se mukavaa ku aurinko paistaa ja on lämmin.. ihan itekin vallan piristyy ja maalla olo rauhottaa sekä mieltä että kehoa .. taidan tästä lähteä ulos nauttimaan ihanasta kevät päivästä..

Juuri näin..Tiistai 11.04.2006 14:07

taas tää alkaa .. meinaan reissaaminen.. päätin eilen lähteä broidin tykö vilppulaan ihan tost noin vaan .. joten se rupes todella se kaupunki kyllästyttää mua tosissaan.. no täällä ollessa varmasti rauhottuu ja jos vaikka pääsiäisen jälkeen kattelis sitä takasin paluuta.. mutta ei tässä mitään sen kummempia... joten HYVÄÄ PÄÄSIÄISTA KAIKILLE<3<3<3<3<3<3