IRC-Galleria

taku79

taku79

onnesta sekaisin Janin vaimo...:)

täällä taas !!Torstai 10.04.2008 20:43

on taas vierähtäny tovi.. mut onko sen niin väliä.. elämä on mukavaa taas vaihteeks kultani kanssa tuli 5.4.08 1v kihloissa ja kohta ollaan oltu 1,8v yhdessä ja perhekin on kasvamassa lokakuussa on se ihanaa kun on rakas rinnalla ja yksi rakas kasvaa masussa :) oikeen hyvää kevään odotusta kaikille tutuille :)

menihän se..Tiistai 26.06.2007 16:34

taas o yks jussi takana ja tuntuu sitä elämää viel olevan jussin jälkeen vai?? ei voi minkään että täs maalimassa joku meistä aina lähtee mulla lähti tos pari päivää sit kamu no lepää rauhassa.. oot muistoissa....

jussit..Perjantai 22.06.2007 13:51

OIKEEN HYVÄÄ JUHANNUSTA KAIKILLE JOTKA MUN KAMUIKS ITTENSÄ TUNNISTAA :)

jee jee jeeTiistai 19.06.2007 23:55

täällä sitä ollaan maalla ja rentoudutaan hauvat nauttii olostaan ku saa temmeltää pihalla ihanaa viel muutama viikko ja sit mun rakas tulee mun luo kyl sitä vaan nauttii elämästä ja kesästä ....

noh niiMaanantai 18.06.2007 08:03

tänään sitä lähetään maalle ja mä on oonneni kukkuloilla häitä suunnitellaan ja silleen oikeen hyvää juhannuksen odotusta kaikille :) niile jotka mun kamuja on..

ihanata...Keskiviikko 25.04.2007 18:51

mun vaavi sai 20.4.07..10 vauvaa ja ne on aivan ihania laitan kuvia heti ku niitä saan.. mä oon niin onneni kukkuloilla elämä loistaa on ihana mies ja aivan ihania hauvoja.. ihanaa kesän odotusta kaikille...

huh hei...Perjantai 06.04.2007 02:09

menin sit tänään kihloihin ja oon todella onnellinen
kaikkee hyvää teille... elämä on ihanaa ja ei vois parempaa toivoo kaikkee hyvää teille ja kevään jatkoja,hyvää pässiäistä!

ohho..Keskiviikko 07.03.2007 18:58

onki menny aikaa viime kerrasta ku kirjotellu no mitäpä noista elämä on ihanaa.. kevättä rinnassa ja silleen...

huh huh.. :) Maanantai 25.12.2006 20:42

joulu tuli ja meni ... ja käväs se pukkikin :) tää oli varmaan paras joulu mitä on ollu nyt vähän aikaan :) oli ihanaa viettää joulu oman kullan kanssa.. moon niin onnellinen ja rakastunut korviani myöten inanaa... :) ei muuta ku hyvää uudenvuoden odotusta... :)

VÄHÄN TARKEMPI HOROSKOOPPI Maanantai 25.12.2006 20:42

Oinas
Oinaat ovat itsekkäitä vittupäitä, jotka suuttuvat joka asiasta, eivät ymmärrä huumoria mikäli se kohdistuu heihin tai johonkin heidän puutteisiinsa. Oinaat luulevat olevansa helvetin hauskoja ja mukavaa seuraa, mutta todellisuudessa kukaan ei pidä heistä.
Rakkaudessa oinaat ovat parhaimmillaan, mikäli seurustelevat itsensä kanssa.
Yhteiselosta kenenkään kanssa ei tule mitään, sillä oinas ei yksinkertaisesti pysty ymmärtämään, että maailmassa on muitakin ihmisiä kuin he.
Motto: ”Sanoks joku jotain?”
Työpaikka: Useimmiten se vihatuin kersantti.
Auto: Joku nopea, virtaviivainen ja sisältä pieni.

Härkä
Härkä inhoaa kylmää ja kuumaa ja yksinoloa ja seuraa ja kovia ääniä ja liikaa hiljaisuutta… Härät ovat todella heikkoja ihmisiä sisältään, jotka valittavat joka asiasta. He kuvittelevat olevansa vahvoja ihmisiä, mutta todellisuudessa he ovat varsinaisia jeesmiehiä ja –naisia. Härälle ei koskaan käy mikään. Härät nukkuvat paljon.
Motto: ”Emmä䅔
Työpaikka: aina kun menet asioimaan jonnekin, jossa pitäisi saada joku hoitamaan asiasi jämptisti, esiin piipertää koko työpaikan ainoa härkä, joka sanoo ”kyllä” aina kun sinäkin sanot ja ”ei” aina kun sinäkin sanot.
Auto: Iso ja vähäkuluttava

Kaksonen
Kaksonen on niin vauhdikas, ettei kukaan kerkeä edes tekemään mielipidettään tästä rasittavasta vieteri-ihmisestä. Mikäli täpötäydessa juhlasalissa kuulet sen vittumaisimman ja kovaäänisimmän nauruäänen, siellä on kaksonen.
Yleensä hän on kertomassa jotain itsestään eikä edes huomaa, että kukaan muu ei naura. Mikäli haluat seurustella kaksosen kanssa, muista laittaa hänet sähköaitaukseen lähtiessäsi kotoa, sillä palatessasi et löydä häntä mistään.
Motto: ”Ai minä?”
Työpaikka: mahdollisimman meluisa paikka, esim. baari.
Auto: mikä tahansa, jos siellä on cd-soitin.

Rapu
Rapu on koko luomakunnan ihmetys. Kukaan ei ymmärrä, miksi tällaisia ihmisiä on olemassa. Ravut ovat mustasukkaisia jopa omasta tietokoneestaan ja juoksuttavat mieluusti muita. Rakkaudesta ravun kanssa ei tule mitään, hän elää vain itsensä kanssa, vaikka kuvittelisi olevansa seurallinen ja sosiaalinen. Rapu haluaa kolmetoista lasta, seitsemän koiraa, viisi kissaa, marsun, kanin ja perunamaan, eivätkä edes hoida niitä. Usein tämä jää puolison harteille. Ravut ovat yleensä niitä, joista tulee vanhana erakoita ja sitä he tulevat ihmettelemään lopun elämäänsä, että kuinka he tähän ovat joutuneet?
Motto: ”Kukaan ei pidä minusta!”
Työpaikka: Mikä tahansa, sillä ravut ovat ikävä kyllä usein hyvin varakkaita, vaikka tekisivät mitä.
Auto: Iso perheauto, jonka on itse ostanut, mutta suree asiaa koska haluaisi Ferrarin.

Leijona
Usein kun leijona tulee huoneeseen, moni ajattelee – ”voi vittu..!”
Leijonat ovat kaikki itserakkaita, leuhkia ja kuvittelevat tietävänsä kaikesta kaiken. Leijonat osaavat mielestään maalata, piirtää, kirjoittaa ja näytellä vaikka ovat vain surkuhupaisia yritellessään jäljitellä suuria mestareita.
Mikäli joku leijona lukee tämän, hän nauraa suureen ääneen ja lähettää tämän kaikille ystävilleen hyvänä vitsinä ymmärtämättä, että se on totta.
Motto: ”Olen jo pyrkinyt teatterikorkeakouluun, he eivät ilmeisesti ole vielä käsitelleet hakemustani. Ovat niin häkellyksissä esitelmästäni, että haluavat käsitellä sen viimeiseksi ja tehdä sitten rauhassa päätöksen, olenhan niin taitava vaikka itse sanonkinminullaonuseitatuttujanäyttelijäpuolellajaolen jne jne”
Työpaikka: Joku, jossa saa olla koko ajan esillä, esim. idols koelaulut
Auto: Kallis ja hyvä Mersu

Neitsyt
Neitsyet ovat raivostuttavan siistejä ja pilkunnussijoita. Kukaan ei kestä heitä kahta minuuttia kauempaa. Usein armeijassa tai vastaavissa paikoissa neitsyitä ammutaan ja uhrataan *******lle. Silloin moni henkilö on helpottunut ja he saavat taas jättää märän pyyhkeensä sängyn päälle.
Neitsyet eivät tule toimeen kenekään kanssa, eivät edes toisien neitsyiden, sillä aina jokaisessa ihmisessä on parannettavaa ja he ovat epähygienisiä.
Motto: ”Pesiköhän tarjoilija kätensä käydessään vessassa?”
Työpaikka: Automekaanikko
Auto: Citroên

Vaaka
Vaa`at kuvittelevat olevansa kauniita ja komeita, vaikka näyttävätkin ihan homoilta ja huorilta. Vaa´at saavat usein huomiota minne tahansa menevätkin, mutta se johtuu siitä, että heillä roikkuu vessapaperia kengässä tai heidän suupielissään on suklaata.
Vaaka tuijottaa koko ajan peiliin ja rakastaa itseään. Se hyvä puoli heissä on, että itserakkaus ei näy ulospäin. Ainoastaan se on raivostuttavaa, että he yrittävät koko ajan saada jotakuta rakastumaan häneen itseensä. Luoja auttakoon häntä joka rakastuu vaakaan!
Motto: ”Kato eiksooki hieno?”
Työpaikka: edustustehtävät
Auto: Söpö, punainen Renault

Skorpioni
Skorpionit puhuvat jatkuvasti puhekumppaninsa päälle, ovat käytökseltään hyökkääviä ja kiroilevat jatkuvalla syötöllä. Skorpionit pettävät kumppaneitaan, kusettavat pomoaan, kavaltavat rahaa jokaiselta, jonka tuntee tai potkivat naapurinsa koiria ja lapsia. On siis helppo arvata, ovat skorpionit rakastettavia?
Motto: ”Haista vittu?”
Työpaikka: joku, jossa on tarpeeksi hölmö pomo
Auto: vaarallinen

Jousimies
Jousimiehestä et saa itsellesi ainakaan kumppania, ellei sinulla ole tarpeeksi hyvät lenkkarit. Jousimies juoksee koko ajan, ongelmiaankin. He yleensä jättävät asiat muiden hoidettavaksi ja lähtevät itse pois. Jousimiehet ovat piikitteleviä ihmisiä. He ajaantuvat yleensä joka paikkaan, niin hyvään työpaikkaan kuin seurustelusuhteeseen tekemättä itse mitään sillä ovat varsinaisia hannuhanhia. Tästä syystä moni vihaa heitä.
Motto: ”Kato mitä voitin arpajaisista”
Työpaikka: riippuu tuurista
Auto: riippuu arpajaispalkinnosta

Kauris
Kauriita ei kukaan vihaa, sillä he tekevät töitä koko ajan yksinään pommisuojissa kaukana häiriöistä. Ainoastaan heidän puolisonsa on jatkuvasti katkera ja vihainen. Kauris ei edes huomaa. Hän ei yleensä huomaa edes sitä, että puoli kotia, lapset ja puoliso ovat lähteneet, ennen kuin on aika maksaa yhteisiä laskuja. Silloin kauris kyllä huomaa.
Motto: ”Lasketaanpas tarkalleen 10%:n tippi”
Työpaikka: oma perustama firma
Auto: Jaguar, tarpeeksi tyylikäs, mutta ei liian kallis

Vesimies
Vesimies on vitun idiootti. Hän ei yleensä tajua mistään mitään ja kävelee kaikkien perässä. Hän kävelisi vaikka sillalta alas, jos joku kehottaisi. Vesimies kuvittelee olevansa Einstein, mutta epäonnistuu kaikessa pahasti. Yleensä he saavat pelkkää tuhoa aikaan ja sitten tulee joku muu ja korjaa jäljet (yleensä kauris)
Motto: ”En mä huomannut”
Työpaikka: puolison valitsema
Auto: ei ole

Kalat
Kalat ovat yleensä rapajuoppoja, narkkareita ja työttömiä. He esittävät loppuun asti pirteää ja sosiaalista, vaikka mieli on hautonut itsemurhaa jo viimeiset kolmetoista vuotta. Kaloista valitettavasti pidetään, sillä he keksivät aina tekemistä. Usein he keksivät tekemistä, vaikka kukaan ei ole enää edes paikalla. Kalat ymmärtävät vasta kolmen tunnin päästä, että juhlat ovat ohi. Siksi he ajautuvat masennuksissaan juomaan, koska hän missasi hyvät jatkot.
Motto: ”Meille pääsee!”
Työpaikka: kiitä onneasi jos on
Auto: moottoripyörä