IRC-Galleria

taku79

taku79

onnesta sekaisin Janin vaimo...:)

[Ei aihetta]Keskiviikko 26.04.2006 22:37

Minä olen tyttö, joka potkaistiin pois kotoaan, koska tunnustin äidilleni olevani lesbo.
Minä olen prostituoitu, joka työskentelee kaduilla, koska kukaan ei ota töihin transseksuaalista naista.
Minä olen sisar, joka puolustaa homoveljeään piinallisten, kyynelten täyttämien öiden läpi.
Me olemme vanhemmat, jotka hautasivat tyttärensä kauan ennen hänen aikaansa.
Minä olen mies, joka kuoli yksin sairaalassa, koska kumppaniani, jonka kanssa olin ollut kaksikymmentäseitsemän vuotta, ei päästetty huoneeseen.
Minä olen ottolapsi, joka herää painajaisiin, joissa minut viedään pois kahden isäni luota, jotka ovat ainoa rakastava perhe, joka minulla on ikinä ollut. Toivon, että he voisivat adoptoida minut.
Minä olen yksi onnekkaista, luulisin. Selvisin hyökkäyksestä, joka jätti minut koomaan kolmeksi viikoksi ja vain vuoden päästä pystyn luultavasti kävelemään taas.
Minä en ole yksi onnekkaista. Tapoin itseni vain viikkoja ennen lukiosta valmistumista. Taakka oli yksinkertaisesti liian raskas kantaa.
Me olemme pari, jotka saivat kiinteistönvälittäjän kannoilleen, kun hän sai selville, että halusimme vuokrata yksimakuuhuoneisen asunnon kahdelle miehelle.
Minä olen henkilö, joka ei ikinä tiedä kumpaa vessaa minun pitäisi käyttää, jos haluan välttää henkilökunnan kutsumisen paikalle.
Minä olen äiti, joka ei saa edes tavata synnyttämiäni, hoitamiani ja kasvattamiani lapsia. Tuomioistuin sanoo, että olen epäsopiva äidiksi, koska asun nykyään toisen naisen kanssa.
Minä olen kotiväkivallasta selviytynyt, jonka tukijärjestelmä yhtäkkiä viileni ja etääntyi saatuaan selville pahoinpitelevän kumppanini olevan myös nainen.
Minä olen kotiväkivallasta selviytynyt, jolla ei ole tukijärjestelmää, jonka puoleen kääntyä, koska olen miespuolinen.
Minä olen isä, joka ei ole koskaan halannut poikaansa, koska minut kasvatettiin pelkäämään kiintymyksen osoittamista toisia miehiä kohtaan.
Minä olen kotitalousopettaja, joka halusi aina opettaa liikuntaa, kunnes kuuli vain lesbojen tekevän sitä.
Minä olen mies, joka kuoli lääkärien lakattua hoitamasta minua heti, kun he saivat selville minun olevan transseksuaali.
Minä olen henkilö, joka tuntee syyllisyyttä, koska uskoisin voivani olla paljon parempi ihminen, jos minun ei aina tarvitsisi välittää yhteiskunnan minua kohtaan osoittamasta vihasta.
Minä olen mies, joka lakkasi käymästä kirkossa, ei koska en usko, vaan koska sen ovet suljettiin minun kaltaisiltani.
Minä olen henkilö, jonka täytyy piilotella sitä, mitä tämä maailma tarvitsee eniten: rakkautta.

Ole kiltti ja postita tämä edelleen, jos uskot homofobian olevan väärin.

:)Keskiviikko 26.04.2006 15:22

no niin taas o yks reissu takana päin ja mukavaa oli. huomas kyl heti ku tulí takas helsinkiin että nopesti pois taas pitää päästä.. oisin reissussa ollu pidempäänkin mutta tuli mutkia matkaan niinkuin... auton hajoominen :) mutta kattoo taas kui kauan jaksaa olla täällä...

ihanaaKeskiviikko 12.04.2006 16:10

on se mukavaa ku aurinko paistaa ja on lämmin.. ihan itekin vallan piristyy ja maalla olo rauhottaa sekä mieltä että kehoa .. taidan tästä lähteä ulos nauttimaan ihanasta kevät päivästä..

Juuri näin..Tiistai 11.04.2006 14:07

taas tää alkaa .. meinaan reissaaminen.. päätin eilen lähteä broidin tykö vilppulaan ihan tost noin vaan .. joten se rupes todella se kaupunki kyllästyttää mua tosissaan.. no täällä ollessa varmasti rauhottuu ja jos vaikka pääsiäisen jälkeen kattelis sitä takasin paluuta.. mutta ei tässä mitään sen kummempia... joten HYVÄÄ PÄÄSIÄISTA KAIKILLE<3<3<3<3<3<3

ääääääääk... Perjantai 07.04.2006 13:42

ei jassa ei... menis jo tää flunssa ja yleinen vitutus pois... tylsää olla himassa ku ei oo mitään tekemistä... taas perjantai johan se vast oli.. no mut hauskaa viikonloppua kaikille.. :)

joo..ooTorstai 06.04.2006 12:00

Täällä taas.. pää ihan sekasin .. miljoonat asiat kiertää kehää ja ei tiedä mitä tekisi.. ilkee tää kevät masennus.. rupeis jo aurinko paistaa niin kai sitä ittenkin piristyisi ja saisi asiansa päässä selkistettyy... olenko outo?.. olen tiedän sen... pitää varmaan lähtee johki reissuun jotta saisi vähän ees karistettua tämän kaupungin pölyjä... vois tehä ihan hyvää...

ohhoh...Keskiviikko 05.04.2006 14:37

on se kumma ku menee kylään niin sitä ei huomaakkaan kuin päivät vierähtää.. nytkin meni tos 5 pv ettei ees huomannu... outooo.. sit ku tulee himaan niin on taas niinku mitään ei ois tapahtunukkaan .. varsinaista noidankehää mäkin vedän. koskahan tää loppuis.. no mut sama kai tuo mua se ei haittaa... heheh... hanki elämä... niin mäkin tein...

kuvaile minua..Keskiviikko 05.04.2006 14:27

Sinä, joka luet tätä, kuvaile minua yhdellä sanalla.
Siis vain yhdellä ( !! ), ja sen jälkeen laita tämä omaan päiväkirjaasi, jotta näet mitä muut ajattelevat sinusta.

Olit sitten kuka tahansa, laita kommenttia, jos eksyt päiväkirjaani lukemaan.


Tylsä viikko..Perjantai 31.03.2006 15:44

Tää on ollu niin tylsä viikko et oikeen vituttaa... johtuskohan täst pirun flunssast.. ku mikään ei oikeen innostuta... nokka tukossa päätä särkee ja kurkku kipeenä ja kaikee muuta mukavaa.. ei jassa ei... vois vaan nukkuu kokoajan ja toivoo et paranis mut ei jassa koko ajan nukkuukkaan sekään ei oo kivaa.. moon ihan sekasin... no viikonloppukki edessä... taitaa mennä kotona oleskellessa.. tai sit se on tää kevät masennus... mut silti hyvää viikonloppua kaikille...:))

Maanantai taas kerran..Maanantai 27.03.2006 18:56

ja taas maanantai ja mikään ei oikeen hontsituta.. joten makailen himassa ja kiusaan kissaa..
tylsää.. tylsää....tylsää....