IRC-Galleria

tamperene

tamperene

what choice did they gave us?

[Ei aihetta]Torstai 29.03.2012 09:53

koskakoha tänki poistais

AAAAAATiistai 13.03.2012 11:32

Mikä näistä?Lauantai 11.12.2010 04:00, 989 vastaajaa

Näytä tulokset
Vastataksesi tähän kyselyyn ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.


NGIAIGNSg joo vittu kouluun 2h fasgsa sitte kotiiiiii

leave out all the restPerjantai 09.03.2012 08:53

tääl galleriaskaa ei oikee enää tapahdu mitääään! itekki käyn täälä enää sen takia et käyn lukee yhteisö kommentit en mitää muuta ._. ei sitte muuta

NICETiistai 17.01.2012 08:44

KÖHKÖH ON HIENO MIESSunnuntai 08.01.2012 23:57

Miehille 20 faktaa:

1. "Ei, mekään emme ajattele aina sinua. Koita kestää." kuka vittu ajattelee toista AINA? vittuakaan mua kiinnosta jos muija ei ajattele mua 24/7, kuhan ei vittu kokonaan unohda.
2. "Haluamme näyttää hyvältä myös muiden miesten silmissä joten emme lähde ulos jätesäkkiin pukeutuneena vaikka kuinka sitä haluaisit." pukeutukaa miten haluatte, kuha nyt ette ihan huoralta näytä. mulle riittää se että kehtaa naisen kanssa näyttäytyä, ja vittu eipä pahemmin oo eteen tullu tapausta jonka seurassa ei kehtais näyttäytyä.
3. "Ex-tyttöystäväsi ovat ärsyttäviä, rumia horoja." onko näin? sillon taidat olla iteki ärsyttävä ja ruma horo ku en muunlaisiin taida kiintyä.
4. "Älä jumalauta kerro että mulla on finni otsassa, mä varmaan tiedän sen itsekkin." ihan vitun sama mulle, kuka vittu siitä jaksaa ees tosissaan huomauttaa?
5. "Koolla on väliä, piste." taidoilla on väliä, jos haluut nautintoa. koolla on väliä kun haluut vittu kipua. herkin tuntoalue teillä on n. 8cm syvyydessä, siinä teille vittu faktaa.
6. "Jos haluan leikata lyhyen tukan, minua ei oikeasti kiinnosta mitä mieltä olet asiasta." jos mä haluun leikata kaljun tai pukeutua paskasiin vaatteisiin ei muakaan oikeesti kiinnosta mitä mieltä sä oot asiasta.
7. "Tunteet voi näyttää ja niistä voi puhua ihan suoraan, ettei tarvitse saatana arvailla." tyhmä horo olet joka tän vittu on kirjottanu. siinä sulle suoraan puhumista.
8. "Minulla ei tule koskaan olemaan tarpeeksi vaatteita tai kenkiä." vittuako mua kiinnostaa, kuhan ei tartte aina saatana eteisessä kompastella sun miljoonaan kenkäpariis.
9. "Jos juttelen toisen miehen kanssa, ei ole välttämätöntä iskeä tämän hampaita kurkkuun." no en oo iskemässäkään, puhu kenen kaa haluut kuha et vaan petä.
10. "Arvostan jos olet valmis taistelemaan minusta, mutta tosi on että tappeleminen tekee sinusta vain naurettavan." en mä tappeliskaan susta, jos en kelpaa sulle nii painus vittuun siitä vikisemästä ja mee sen saatanan lihaskimppus luo. mikä vittu siinä ees on ku pitää aina yrittää mustasukkaseks tehdä?
11. "Jos luulet, että on oikein lyödä naista, hakeudu hoitoon." hakeudu ite hoitoon josset vittu lopeta niiden litsarien antamista jokasen kommentin jälkeen
12. "Jos sinulla on toinen, sano se suoraan. Saamme sen selville kuitenkin, senkin selkärangaton pelle." no vittu lemppaan sut heti jos toinen on niin paljon sua parempi että pettäisin sua sen kanssa.
13. "Minuakin panettaa ja pidän seksistä, vaikka en hoe sitä joka toinen minuutti." sama juttu, en mäkään sitä hoe kokoaikaa. jos sua panettaa niin antaa panettaa, en mäkää vittu jaksa joka välissä panna.
14. "Älkää olko niin pinnallisia, sillä lähes poikkeuksetta olemme paremman näköisiä kuin te." no kuhan vaan saat mulle erektion päälle, se riittää. ja ihan vitun sama vaikka ootkin paremman näkönen ku mä, kyllä mä sua panen mieluummin ku itteäni.
15. "Romantiikkaa pitää olla VÄHÄN. Emme halua kuulla siteerauksia Shakespearen runoista tai käydä kuutamokävelyllä joka sunnuntai." no en oo viemässä sua kuutamokävelylle enkä sano sitä mitä toinen on sanonu, muotoilen ite omat tunteeni sanoiks tarvittaessa.
16. "Yhtälailla kuin te pidätte tisseistä, me pidämme lihaksista." no onko näin? tän mukaan mulla ei sitten kai oo ikinä ollu tai tuu olemaan yhtään vientiäni elämäni aikana. erilaiset ihmiset tykkää erilaisist asioista. siinä vittu se.
17. "Tytötkin käyvät paskalla, ja jopa piereskelevät, usko tai älä." no eiks tää vittu opetettu jo ala-asteella? ihan ku en vittu ilman tätä ois tienny.
18. "Katso sä vaan sitä jääkiekkoa sunnuntaina, mutta kun Greyn anatomia alkaa niin sinä pidät turpas kiinni." vittu telkkari on kokonaan sun, mä en sitä paskalaatikkoa kato.
19. "Älä esitä, että nainen kuuluu mielestäsi keittiöön muitten kodinkoneiden sekaan, koska me kaikki tiedämme sisällämme että se olet sinä joka on tossun alla." no vittu kyllä sä mulle saat tehdä ruokaa kun mä vittu asennan sun digiboxit, laitan koneen kuntoon ja katon että telkkari toimii. älä valita.
20. "Jos tyttöystäväsi lihoaa suhteenne aikana kymmenen kiloa, olet epäonnistunut tehtävässäsi." jaa onko mun tehtävä suhteen aikana kattoa että muija syö vitun terveellisesti?

vitun tyhmät naiset nyt oikeesti saatana


ja teillä on lupa kopioida ja esittää omananne tää sit ku tuutte mun luo ja imette mun isoo sykkivää ja suonekasta kyrpää.

(c) Leopold

ingen panikTorstai 05.01.2012 20:00

du har en fågel på dej

2012Lauantai 31.12.2011 16:40

hyvää loppu vuotta ja alkavaa vuotta kaikille! p.s huomenna on maailman loppu vuosi!

darra on ikäväKeskiviikko 28.12.2011 16:16mutta silti tulee hienoja kuveja

oon korvatunturillaLauantai 24.12.2011 10:35

hyvää joulua kaikille t. rene ja joulupukki!