IRC-Galleria

tanjal

tanjal

sssairrraanhyvä koirankouluttaja,nih! :D

Uusimmat blogimerkinnät

Selaa blogimerkintöjä

[Ei aihetta]Maanantai 13.07.2009 10:44

Lauantaina oli lämmin päivä.
Lauantaina pihan parannustyö jatkui, toki olen joka päivä tehnyt edes jotain pientä sen hyväksi mut lauantaina sitten rykäsin ruohonleikkurin tulille. Ajoin koko pihan leikkurilla ja voin kertoo ettei koskaan mun aikana ole nurtsia ollu takapihalla asti. No nyt on :)
Pätkin oksasaksilla kaadettuja runkoja niin pitkälle kun pystyin (sakset riitti rungon ympärille) ja siirsin viimeisetkin pihalla notkuneet rungot samaan paikkaan. Helppo siitä sitten pätkiä moottorisahalla lyhyiksi.
Sunnuntaina käytiin Kikan kanssa dkoulutuksessa. Paljoo mittään ei tehty kuhan jotain seuraamista ja leikkiä. Paluumatkalla poimin kyytiin pari kiveä pihaa varten :) Iltasel kävin valkkareissa kun kerrankin aikataulut osui yksiin. Yöllä kävin omien piskien kanssa koira-aitauksessa jonne tuli 3 kilttiä nahkaa ja yksi ilm äkänen vanha koira joka vaan makoili siellä. Sain vaivoin pidettyä suuni kiinni. Tuoda ny tollasta koirapuistoon. Jos vielä nään aion sanoa asiasta, siis jos olen vain yhen piskin kanssa liikenteessä.


Lisäsin Kikan DVIN sivustolle: http://www.dobermannvereniging.nl/modules/pedigree/dog.php?id=221797
Ku sais rekkaroituakin sen..

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.