IRC-Galleria

tanjal

tanjal

sssairrraanhyvä koirankouluttaja,nih! :D

Uusimmat blogimerkinnät

Selaa blogimerkintöjä

Huoh..Perjantai 07.08.2009 14:39

Keskiviikkona lähti Tanja ovesta pihalle kuin nato-ohjus. Ruutua lähdin viemään hihnassa pikapissatukselle pihalle ja kun oven avasin ryntäsi koira ulos sellasta vauhtia että jäi musta puolet oven toiselle puolelle. Koiran ryntäys loppu kun se huomasi ettei pihalla ollutkaan isoa vaarallista, miltä mammaa pitää puolustaa, vaan siilihän siellä tallusti. Mun kivun karjahdus toi koiran samoin tein takasin sisälle ja jos olisin kyennyt olisi siitä varmasti tullut rukkaset. No en kyennyt niin tyydyin vain mulkoilemaan sitä pahasti ja rauhallisesti käytiin sitten sillä pissikeikalla. Mulla on oikea puoli selästä lapaluun kohdalta mustelmilla ja pirun kipeä.
Kennelliitosta soitettiin aamulla ja olipa todella itseään huonosti ilmaiseva ihminen laitettu asialle. Varmaan 10min jankkaamisen jälkeen mulle selvisi mitä varten ja miksi kyseinen ihminen soitti. Asia ei ollut vaikea.
Kun mä kerran maksan siitä niin yritetään hoitaa asia kunnolla mut ei, kapuloita rattaisiin tulee vaan lisää, kiitti vaan :-(

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.