IRC-Galleria

tanjal

tanjal

sssairrraanhyvä koirankouluttaja,nih! :D

Uusimmat blogimerkinnät

Selaa blogimerkintöjä

[Ei aihetta]Keskiviikko 18.04.2007 00:57

Heräsin aikaisin ja imuroin :-0
Kaveri laitto puol ysiltä viestiä ja tuli aamukahveelle. Rupateltiin ja sit lähettiin käymään kirpparilla. Käytiin vielä sittarilla ja sain ostettua tulostimeen mustetta. Kun kotio pääsin ni mä melkeen sain lähdettyä jälkimettään. Nii melkeen mut en sit lähteny, ulkon sato ja mä oon sokerista niinkuin tua koirakin...

Notkuin sitte netissä sillä seurauksella et löysin pari tokokisaa minne voin Ruudun ilmoittaa. Ja ilmoitinkin jo. Sais vaa jostain treeni motivaatiota.

E loukkas eilen vähän jalkaansa ratsastuslenkillä. Molemmat koirat oli kaatunu yhdes mutkas ku vauhtia liian paljon. E kuulemma juoksee sielä nyt yhtäpaljon kun kaverin koira :)


Ai nii... Ruutu oli hassu. Laitoin eilen Edinalle ekaksi safkan. Vein Ruudun safkaa kipolle kun R katto mun touhuja ja meni oma-aloitteisesti maahan. Mä sammutin keittiöstä ja olkkarista valon ja koira vaan on paikallaanmakuussa. Menin makkariin kattomaan telsua. Vartin päästä kävin laittamassa olkkariin valon ja vapautin sen oma-aloitteisesti paikallaanmakuussa olevan koiran ruokakipolle :)))
Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.