IRC-Galleria

tanjal

tanjal

sssairrraanhyvä koirankouluttaja,nih! :D

Uusimmat blogimerkinnät

Selaa blogimerkintöjä

[Ei aihetta]Maanantai 23.04.2007 01:52

Perjantaina oli kilpailevien treenit maneesilla ja mä olin vastuuhenkilönä paikalla. Koirakoita paikalla oli 4 ja tehtiin muutama vaikea treeni jossa Ruutu oli häiriökoirana. Se kun tekee muiden mielestä hommia niin säpäkän tarkasti,,,just joo. No kumminki hyvänä apuna oltiin.

Lauantaina olin Outokummun näyttelyssä johon tuli varustauduttua hiukka huonosti. Kamera oli kyllä mukana ja siihen vielä kaksi akkuakin vaan kortti jäi kotio. Tosin kelikin oli huono ettei sielä mitään hyviä kuvia olisi saanutkaan. Ekaksi tapasin näyttelyalueella sij narttuni ja itku meinasi päästä, on se nyt kaunis! Pikkuhiljaa paikalle valu muutkin kasvatit, hienoa oli nähdä pitkästä aikaa :) Itse näyttely meni odotetusti kun etukäteen katselin näyttelyluetteloa. Yllätys oli tuomarin muuttunut linja esittämisen suhteen mut eipä tuo mitään vaikeuksia aiheuttanut.
Ruudun pikkupoika sai ekan sertinsä ja sille kallisteltiin nlyn jälkeen kahvituopposella :)

Tänään olin D-koulutukses mut ei mua huvittanu tehdä sielä mitään, pikkasen seuraamista kummankin koiran kanssa. Päivää paistattelin ja polttelin röökiä. Ei vaa mistää tule tuota motivaatiota tekemiseen,huoh.
Penturyhmä vetovuorokin oli tänään ja se aika meni nopeasti kun aiheena oli vietit. Kolme ryhmää ja jokaisesta ryhmäst yksi-kaksi ihmistä esitti vielä kysymyksen koiran kouluttamisesta tai ongelman poistamisesta, ihan kiva oli neuvoa. Niin niitä asioita oppii kun kysyy. Tosin pikkasen meinaa silloin tällöin naurattaa kun jollain pikkukoiran omistajalla on niiiin isoja ongelmia ;)





Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.