IRC-Galleria

tanjal

tanjal

sssairrraanhyvä koirankouluttaja,nih! :D

Uusimmat blogimerkinnät

Selaa blogimerkintöjä

KipeenäPerjantai 28.03.2008 23:10

Aamulla heitin kaverin katastusasemalle. Sieltä kotiin ja hetken kun olin koneella niin tuli kurja olo ja piti mennä uudestaan nukkumaan. Palelsi ja nenä tukkeessa. Iltapäivällä oli pakko lähteä koiran kanssa ulos. Kamera oli mukana ja muistin ottaa muistikortinkin :) Muutaman kuvan otin ja sitten mäkin kautta kotio. Ilta rauhallisesti nukkuen ja oloa parantaen, kyllä tää tästä :)

Ruudun 'passikuva' tässä ja kuva-arkiston puolella yksi uusi pallotuskuva :)


[Ei aihetta]Keskiviikko 26.03.2008 19:15

Kylläpä tuli lunta. Pihasta ei meinannu päästä aamulla pois ja koulun pihasta auton pois saaminen vasta työn ja tuskan takana olikin.
Ell on nyt aika varattuna ja sitten alkaa 3vkon piiiitkä odotus..

En vieläkään ole saanut vuosikirjaa varten otettua kunnon kuvaa Ruudusta. Toiv huomenna paistas aurinko!

KuvatuksiaTorstai 20.03.2008 11:17

Kaverin koira tuli sitten hoitoon ja tänään häärin kameran kanssa sisällä. Ruutu se vaan on mulle liian nopea, silmät ei sillä pysy auki :) 5 makuu kuvaa ja kaikissa sillä on silmät kiinni :))


Näinköhän sitä kerkiää agiliidossa ollenkaa ohjailla

Kandee opettaaTorstai 20.03.2008 00:27

koiralle mitä merkillisempiä uusia juttuja, not

Kanisterin kantamisesta on niin helppo siirtyä koiran yksinään kantamaan lohiöljy kanisteri (2,5l) olkkarin uudelle matolle. Tuhoamaan korkki ja sujuvasti maistella ainetta litran edestä ja kaataa loput matolle, jippiii.
Pitää sitä tietty raskaan lenkin jälkeen päästä nautiskelemaan..

Pitkästä aikaan otin päivällä päikkärit ja tietty nukuin sitte urakalla. kaveri tuli herättelemään ja mentiin sitten koirien kaa lenkille.

Kaverin koira tulee hoitoon vielä tänään yöllä, jote eipä taida olla vaikeuksia pysytellä hereillä :)


Dkoulutus eilenMaanantai 17.03.2008 13:11

Mukana Ruutu, jonka kanssa otin etukäteen suunnittelemani liikkeet. Hyvin meni.

Suunnitelma koirien osalta tarkentuu koko ajan ja siitä infoa sitten myöhemmin ;)

Testasin Ruutua eilen ja sadasosa sekunnin empimisen, tai ei empinyt mut näin koiran silmistä pienen epäilyksen, mutta toimi silti heti kuten oli opetettu!

Pikkusen on tullu surffailtua ja vielä jatkuu, kone perhana vaan meinaa olla eri mieltä että kuinka kauan kerrallaan netissä voi olla :-/


Ääh..Sunnuntai 09.03.2008 15:36

Mä se vaan en ikinä opi.
Miehet aargh!

26.2.2008Sunnuntai 09.03.2008 11:14

FIN MVA JK2 TK2 BH AD Däsy's Fiasko-Acca palkittiin Okuks vuoden 2007 parhaana palveluskoirana!!!!

Vähä treeniäPerjantai 07.03.2008 11:37

Okussa käytiin treenimässä ke. Sieltä kaverille kahville ja sain tilaamani tuotteet samala. Hankijuoksua otettu ny urakalla ja koiralla kunto kasvaa kohisten. Edi törmäili eilen oikeen huolella muhun, näin kyllä että tulee mutta ajattelin sen viime hetkellä väistävän. Ei väistänyt..
Ruudun tyttö oli kaunistunut entisestään ja kunhan tulee aurinkoinen hyvä keli otetaan tyttösistä seisomisfotot. Ruudusta varsinkin pitäisi saada otettua uusi upea foto vuosikirjaa varten, valioista kun saa foton sinne ilmatteex ;))

PikaliitoaTorstai 28.02.2008 13:17

Käytiin lenkillä yx päivä ja Ruutu pääsi juoksemaan poikakaverin kanssa ;))
Huuh en edes tiedä mistä alkaa rakkaat lukijani. Niin paljon on tässä muutaman päivän sisään ollut tapahtumia ja kummallisia 'juonenkäänteitä' :)

Lääkärillä on tullut juostua, kelalla, tökärissä, paljon meilejä kirjoitellut ja puhelimessa puhellut ja textareinkin hoidellut yhtä juttua.
Pian onneksi selviääkö onko mulla vikaa päässä vai kropassa. Virallisissa jutuissa kaikki tapaamani virkailijat ovat olleet aivan mielettömän avuliaita.
Henkilökohtaisella puolella ylimääräistä painetta on luonut aivan oudolta taholta tulleet kiinnostuksen merkit. Imartelevaa kyllä ja hauskaakin mutta vaikka kuinka selität et juu kiitos ei mahdollisimman kohteliaasti niin, ei meinaa mennä perille. Minen olisi halunnut tätä tapahtuvaksi koska mikäs kaverisuhde se nyt sitten on, huokaus. Kiusaantuneita hiljaisia hetkiä kun kumpikaan ei keksi mitään sanottavaa ja aikasemmin juteltu niitä näitä muutamakin tunti yhteen menoon. Niin se vaan on että pitää olla todella varma että toinenkin osapuoli saattaisi olla kiinnostunut ennen kuin aletaan romuttaa kaverisuhdetta tai sitten pidettävä turpansa kiinni.

Ääh aika rankkaa ollut tämä viikko

Ruutu palkittiin okuks vuoden 2007 parhaana palveluskoirana. Saatiin todella iso kiertopokaali, isoin ruusuke ikinä ja kiertävä kansio mihin voi kirjoitella koirastaan valokuvan kera :))
Näin se vaan meneeLauantai 23.02.2008 10:51

Kerron nyt sit täälläkin..
Ruutu kaksoisastutetaan joulun kiimasta
Poijjaat on komeita ;)))Aurinko paistaa!, jospa sais kameran otettua mukaan kun lähden piskien kaa ulkoileen