IRC-Galleria

tanjal

tanjal

sssairrraanhyvä koirankouluttaja,nih! :D

Uusimmat blogimerkinnät

Selaa blogimerkintöjä

[Ei aihetta]Perjantai 30.05.2008 21:18

Tein tänään kurssilla itselle sairaan hienoja käyntikortteja. Niissä on tämä kuva: tanjal&image_id=75392597
Kun löydän koneelta yhen kuvan niin teen koululla sitten siitäkin käyntikortteja :))
Edit: muoksittu kuva esille
tarkkuus ym kärsi siirtäessä näköjäs hieman, livenä parempi

TreenipäivisKeskiviikko 28.05.2008 11:45

tulee taas käyttöön ja sinne sitten kirjailen kaikki mahdollisimman yksityiskohtaisesti.

Elikäs olemma saaneet vihdoinkin aloitettua koiraharrasteet uudestaan :)


Tänään tuli odotettu meili, kylläkin maininnalla et vastaa paremmin huomenna :D :D
[Ei aihetta]Maanantai 26.05.2008 17:37

Eilen Dkoulutuksessa opetin ruudulle uuden esteen ja liian helppohan se sille oli vaikka rämisi ja keikkui koko höskä. Tottista hieman, näyttelyravia, seisomista ja yksinoloa tolpassa. Kaverin kanssa jutusteltiin ja sitten mäkin kautta kotio.
Ei pääse vieläkään koiraa uittamaan kun on niin kylmää tua vesi :(

Fillarin jos sais tällä viikolla kuntoon...

Koe, jonka jo kirosin ettei mennyt läpi, menikin nipin napin läpi :))[Ei aihetta]Lauantai 24.05.2008 14:15

Jospa tännekin jotain raapustelis pitkästä aikaan.

Myötävaikutin yhen uudenkarhakan auton peltivauriota. Kiireinen ukko jätti autonsa parkkiin niin, ettei sisäpihalla olevat olisi mitenkään päässeet sieltä pois. Sanoin sille et älä jätä autoos siihen ku muut eivät pääse pois, se vaan mutisi jotain pois kävellessään. Et mua vitutti kun kävelin omalle autolle, joka tietenki oli siellä sumpussa. Katoin siihen autoon ja olihan siellä akka hanttarin paikalla. Peruuttelin omaa autoa pois parkista ja jätin kytistämään siihen, että pääsisin pois. Vihdoin tajus autossa oleva akka siirtyä autonsa rattiin ja alkoi hiljalleen siirtää autoa pois edestä. Sil sammu auto muutamaan kertaa ja mä vaan oottelin et sais sen siirrettyä. Lopulta tuli tilaa et pääsisin pois. Akka nousi autosta pois ja samaan syyssyyn se mieskin tuli kaupasta. Akka käveli auton hanttarin puolelle ja ihmetteli tilannetta. Mä jouduin hiljaksiin ajelemaan siitä pois ja näin mikä siellä aiheutti ihmetystä. Se akka oli ajanut betoniporsaaseen ja autosta oli koko hanttarin puoleinen kylki lytyssä. Kyllä mulla oli naurussa pitelemistä kun se mieskin siihen tuli autoansa kattomaan :)) Niitten kiireet tais loppua siihen.

Luonnetestissä kävin kattomassa kahden i-pennun suoritusta. Mun sij narttu, jota tulee nähtyä harmillisen vähän, tuotti pettymyksen. Testi keskeytettiin. Veljensä Pilotti teki oman näköisensä suorituksen (lukuunottamatta taistelua, siinä oli flekun oloinen) ja pisteitä 157. Otin siellä videopätkää testistä, en vaan saa niitä laitettua nettiin kun kone tökkiytyy :(

Asuntotarkistus meni vähän niin ja näin, saas kattoa miten homma edistyy..

Koulussa oon tehnyt muutaman kokeen lisää. Viimeisemmästä en kyllä tainnut päästä läpi mutta sen uusin sitten nyt heti maanantaina. Huolimattomuusvirhe taas kerran.

Ruudun kanssa oon sittenkin joutunut ottamaan tottista kun pellossa eläminen tarkoittaa sitten sitä et mammaa voi muka komentaa asiasta jos toisestakin :)

Edin kiima alkoi viikko sitten ja eilen ruutu heilutteli häntää Edille siihen malliin, että jo mietin pitäskö päästää tytöt keskenään leikkimään. Mut joo ei tarvia, myöhemmin samana iltana selvisi, et R olisi vaan halunnut Edin lahjaksi saaman lelun itselleen

Pitäs tilata yx sääntökirja mut kertalinttuusta tyrkkäsivät mulle laskuja siihen malliin, ettei tarvia ostella mitään ylimääräistä pitkään aikaan.

Tänään korkataan Ruudun kanssa jälkikausi alkavaksi :)


Hui miten aika kuluuTiistai 06.05.2008 12:12

Tästä lähdettiin 6.5.2004

Onnittelut 4v J-penskoille!!!!

[Ei aihetta]Tiistai 06.05.2008 02:09

Join tänään ehkä maailman parasta limpparia :))

Hurja loppuviikkoSunnuntai 04.05.2008 16:37

Pesukone lakkas toimimasta ke tai to, emmä enää muista tarkalleen.

Edi lähti eilen riistajahtiin ja oli 10min pois. Ei ole mulle tuollaista ennen tehny
ja toiv ei tee enää jatkossa.
Ruudun kanssa kentällä kämmäsin kun en taas ajatellut. Ruutu osoitti suurta kiinnostusta uutta a-estettä kohtaan. Tarkoitus ei todellakaan ollut sitä siitä laittaa menemään ollenkaa. Olin kuitenkin liian lähellä estettä ja koira perhana kieppuili siinä eestaas kun vauhtia ei ollut. Tietenki se tuli sieltä persilleen alas. Taisi sattuakin kun häntä jäi alas. Otettiin sitten vauhtia mutta koira ei halunnut estettä ylittää, toinen yritys eikä mennyt yli. Koiran häntä nousi ja mentiin matalamman a-esteen luokse ja vauhtia ja ylitys. Uudestaan koekorkuisen esteen luokse ja ylitys.
Otin vähän yksinolo harjoitusta ja kyllä maahanhan se menee kun yksin jää.
Lopuksi otettiin vähän tyynyleikkiä.
Poikkesin tietenki mäkin kautta kotio :-/


hmm en ole vieläkään perehtynyt tuohon navigaattorin käyttöön

Hyvää vappua!!!Keskiviikko 30.04.2008 18:06

Lisäsin tänne uuden kuva-arkiston, aiheena: Ruutu treenailee :)

Meillä on tuolla koululla hieroja ja kävin tänään siellä ekaa kertaa hierottavana, halpa oli ja hyvä. Sano että johan tua olikin aika tulla, oli sen verran hartiat jumissa. Kaupoilla kävin ja nyt ei tarvia sitten vappuna ruuasta huolehtia. Jääkaapissa on ruokaa sunnuntaille asti.

Jospa alkaisi kuvien muokkailuun..

Mahtis viikonloppu!Tiistai 29.04.2008 14:04

Joku ukko riekkuu pihalla :D

Perjantai aamupäivällä pakkasin auton ja lähdin kiireettä ajelemaan kohti Lahtea. Matka sujui rattosasti eikä ees väsyttänyt. Vihantasalmella pysähdyin syömään ja ulkoiluttamaan koiran ja joo vähentämään vaatetta. Aurinko paistoi niin nätisti ja kuumasti heti kun Joensuusta pääsi pois joten mulle tuli hieman kuuma toppahousuissani :))
Kaverin porukoille päästessäni, juotiin ekaksi kaffetta ja höpöteltiin. Sitten otettiin Elviksestä fotoja väliin kaksisteen ja välillä apujen kanssa. On se hieno mies!

Sieltä ajeltiin peräkanaa riksuun kaupoille, ostettiin ruokaa ja mässytettävää ja vähän lantrinkiakin :) Kauppakamat kämpille ja pellolle koiria juoksuttamaan. Loppuilta meni syödessä, juodessa ja jutellessa. La aamu meni vähän pitkäksi eikä keretty juurikaan muuta kuin valmistautua lähtöön. Ajettiin hämikseen koiria kattelemaan ja kuvien ottoon. Siellä ollessa tuli textari et Däsy's Iconium-Iliisi oli läpäissyt BH kokeen!!!!

Hämiksesta ajeltiin riksuun pikaisesti syömään ja sieltä sitten mister L treeheihin. Ruutua testattiin urakalla ja sain kehuja tekemästäni työstä koiran kanssa. Turhaan jännitin et mister L huutaa mulle :) Treeneissä meni reilusti yliajalle joten takaisin kämpillä oltiin taas myöhään. Syötiin, kateltiin kuvia, videoita ja naurettiin kippurassa.

Su aamuna syötiin ja sitten mulla jo tulikin kiire L treeneihin. Kysyin lisää ohjeita ja sieltä kiiruhdin Däsy's tapaamiseen Espooseen. Kuvia otettiin urakalla ja niitä sitten kun keretään laitetaan näkyville :)

Aivan mahtava viikonloppu ainoa vaan että oli liian lyhyt. Viikonloppuihin toivomme ehdottomasti lisää tunteja :D Kiitos Anu, oli todella upeaa!!!!Däsy's Fiasko-AccaTiistai 22.04.2008 20:11

Käytin Ruudun tänään luustokuvauksessa. Niska, selkä ja lantio kaikki priimaa! :D
Polvetkin tiiviit eikä ongelmia. Rokotukset otin samala kuntoon uuteen lemmikkieläinpassiin.

Koulussa sain vihdoin läpi 'muka' vaikean kokeen, kun jaksoi keskittyä
kunnolla kysymyksiin niin helppohan se oli :)