IRC-Galleria

tanjal

tanjal

sssairrraanhyvä koirankouluttaja,nih! :D

Uusimmat blogimerkinnät

Selaa blogimerkintöjä

Irkkiä vaanTiistai 30.12.2008 12:05

tullu siellä notkuttua niin paljon ettei tänne ole kerenny. Nyt korjataan tämäkin puute :)


Tapaninpäivänä Ruutu pääsi humputtelemaan sulhojen kanssa lähemmin <3
Astutukset sujuivat helposti ilman turhaa räpiköintiä ja nyt vaan kädet kyynärpäitä myöten ristiin, että saamme pentuja molemmista sulhoista!!!HYVÄÄ JOULUA!!!!!!!!Tiistai 23.12.2008 09:48

Karvaperhe lisääntyy...Keskiviikko 17.12.2008 21:56

Täs on mein uusin :)
Saa arvata mistä nimi johtuu... ;))

PäivitystäMaanantai 20.10.2008 15:46

Eipä ole tullut tänne kirjoitettua pitkään aikaan.
Reilu viikon päästä kun hain pöselön kävin laittamassa sen omiin nimiini. Nyt olin niin fiksu, että laitoin sen mittarilukeman ylös :) Ooppelin tyhjensin ja löysin sieltä sen ostokuitin, se oli mulla melkein 6v :-0
Kävin katsomassa Suomen ZTP testin, paikalle oli uskaltautunut vain 5 koiraa. 4:lle tuli maininta epävarmuudesta tolpassa. Kaikki kuitenki läpäisivät testin. Sieltä jatkoin Kiljavan opistolle, jossa oli päivällinen, illanvietto ja yöpyminen ja seuraavana päivänä luennot. Kämppikseksi tuli jo ennestään tuntemani tyyppi. Illanvietto oli aikas mielenkiintoinen ja mäkin innostuin juomaan peräti 4 olutta. ZTP tuomari oli myöskin paikalla ja olipa kiva, että muisti mut ja koiran Slovakian testissä :D
Aamulla kävin pikaseen aamupalalla ja vielä pikaisemmin luentoja kuuntelemaan. Lähtiessä piti tehdä pientä korjausta pöselöön ja siinähän se päivä sitten menikin. Poikkesin matkalla kaverilla kahvilla ja jouduinpa vielä ottamaan tirsat autossa kun en todellakaan jaksanut enää ajaa. Kävin mökin kautta laittamassa sen talvikuntoon. Kotona olinkin sitten vasta ma iltana. 27.päivä la oli tulevan alaosaston kokous, no eikä siitä sen enempää. Lokakuun alussa tuli yksi kasvatti hoitoon päiväksi kun om oli humputtelemassa :) Sitten jännättiin toisen kasvatin lte yksi lauantai päivä. Hyvin se meni vaikka mulla jäikin sydän kurkkuun kun om. soitti ja ensimmäiseksi sanoiksi sanoi et hylätty, krääx. Huijas perhana :) 8.päivä käytiin kurssin kanssa Kuopiossa, kiva aurinkoinen päivä ja siellä sattu olemaan torilla markkinatkin silloin. 15.päivä käytin Ruudun lekurilla verinäytteen otossa ja samala punnitsin koiran. Edi tuli kotio 18.päivä :)


Ei menny eiTiistai 02.09.2008 22:53

auto katsastuksesta läpi perjantaina. Hirmusesti laittamista, joten hain kaverilta vuotta tuoreemman tapauksen pihal notkumaan.. Jospa siitä pienemmällä laitolla selviäis :)
Mun vanha opeliksi ja mun uusi pöselö farkku :))

LekurillaTiistai 26.08.2008 12:11

Eilen taas eläinlääkärillä. Ei ollu herne nenässä, eikä muitakaan vierasesineita eikä kasvaimia. Todella syvältä löytyi jotain töhnää, joten entistä tujumpi lääkitys päälle. Niillä jollei lähde, ni ei lähde sitten kuulemma ollenkaan :-0 Ell arveli, että on jossain vaiheessa vetässy nekkuun esim. jonkun siemenen haituvan.Jesh!Tiistai 19.08.2008 19:49

Ihana uutinen tavoitti kun tulin kurssilta kotio. ZTP ja dobermann päivät samala, yöpymis mahdollisuuden kans ja meikähän suorastaan ryntää paikalle! :)

HiljaiseloaSunnuntai 17.08.2008 20:56

Minkää ei voi mennä eikä mitään tehä. Koneel touhunnu kaikenlaista pientä kunnes sekin sammuu. Sain eilen kaverin reagoimaan ku laitoin sille kevyet sata textaria asiasta ;-) Toivottasti asia nyt hoituu.

Tein muutamia käyntikortteja ja päivittelin pentuilmon.Ei vieläkäänTiistai 12.08.2008 23:01

päästä täysiään treenimään, himputti. Mitä lie koira vetässy nenään :(

Näi se on nähtäväLauantai 09.08.2008 14:02

Kun ei itelläkään rahaa liielmälti oo ja sit sitä hyvää hyvyttään auttaa kaveria pulassa. Lainaat viimesestä ku toinen sanoo maksavansa 3:n päivän päästä takaisin. Perhana ja sit tyyppiä ei näy ei kuulu. Mulla jää taliaivon vuoksi maksamatta sähkö, netti ja vakuutusmaksut. Millanen kaaos tästä vielä tuleekaan jos eräs toinenkaan ei pysty pikapuoliin velkaansa maksamaan. Vtun vttu. No turha panikoida, katsellaan. Se on varma, etten lainaa enää kelleen rahaa.


Treenipäivistä täytelly suht ahkeraan ja jos ny oikeesti tekis töitä yhen toisen tavoitteen saavuttamiseksi. Leiri asia etenee :)