IRC-Galleria

tanjal

tanjal

sssairrraanhyvä koirankouluttaja,nih! :D

Uusimmat blogimerkinnät

Selaa blogimerkintöjä

reissun päälläSunnuntai 01.10.2006 00:06

tuli oltua reilu viikko :)
sain muljautettua nilkan uudestaan joten reissu meni sitte lepäilyksi vaikka treenata piti niin maan perusteellisesti.
torstainahan meni nilkka ekan kerran ja maanantaina sitte seuraavan kerran. en voinu ees käydä fillaroimas koirien kanssa kun kävely varastolle fillarin hakuun oli liian tuskallinen. sisko sitten aina työpäivänsä jälkeen kävi fillaroimassakin. mä vedin lonkkaa, söin hyvin ja kattelin leffoi :D
tosin mielummin oisin kyllä treenannu!

edinalle köyliön tokosta ykköstulos tasaisen huonolla suorituksella mut voitettii silti aloluokka. palkinnoksi tuli iittalan lasi, ruusuke ja 15kg koiransafkaa :-0

tänää kävin edinan kaa bh-kokeessa. edina oli muissa sfääreissä ja keskeytin seuraamisiin

tänään oliTorstai 21.09.2006 22:17

hiukan parempi olo ja tietenki kävin tokoilemassa ja jäljellä. Tein pitkän jäljen ja loppupätkäl juostessani muljahti nilkka. onnuin autolle ja pikku hiljaa kipu lieventyi. vaihdoin koiran ja kävin edinan kanssa kaupungilla kävelemässä ja vähän tottisliikkeitä ottamassa. kaupan kautta kotio, söin ja otin pienet torkut.
ny tosi hirvee olo, joka paikkaa särkee, viluttaa ja nilkkakin kipuilee
lääkettä kehiin ja takas sänkyyn


klo 23.08 oikean jalan nilkka turvonnut niin ettei sillä arvaa astua ollenkaan ja kipeäkin on tietenkin. mahtaa olla tuskien taival huomenna tua autol ajelu. voi itku :(

[Ei aihetta]Keskiviikko 20.09.2006 13:33

auto on nyt kaverilla laitettavana.
vein auton sinne ja fillaroin ruudun kanssa kotio. kunhan soittaa niin fillaroidaan edinan kanssa sinne takas. voi kun hyvä et mut näin 'pakotettiin' fillaroimaan koirien kans. eipä ole fillarointia hetkeen tullut harrastettuakaan.
kävin ennen auton vientiä tökärissä, anto sieltä semmoisen ajan ettei todelkaa käy mulle joten pitänee käydä sielä pikapuoliin uudestaan.

Eilen kävin kentällä leveilemässä JK1:stä :D
Vaan nyt pitäisi kyllä keskittyä Edinan koulimiseen. alo toko on niiiiin helppo kun vaan kehtais tehä töitä koiran kanssa. jotenkin kyllä motivaatio on hiukan vähentynyt. ku tää räkätauti vaa helpottais ni jospa se motivaatiokin löytyis..

Joroinen 17.9Maanantai 18.09.2006 02:21

Yöllä ei tullut uni kun mahoton flunssa päällä, taisi olla kuumettakin kun niin välillä kylmäsi. Katkonaisen yön jälkeen suuntasin kohti Joroista. Ilmoittautuminen kuitattiin textarilla ilman ajo-ohjeita joten tuli hieman harhailailtua ennen kuin oikea paikka löytyi. Paikalla 13 koirakkoa josta 10 pääsisi tottelevaisuuden perusteella jäljelle. Meille osui nro 9 joten päästiin aloittamaan liikkeillä :) tottis meni vähän ja sinne päin. Eteenmeno oli kyllä hupaista katsottavaa, Ruutu lähti iloisesti laukaten liikkeelle ja kiihdytti vauhtia n.20 metrin päässä taakseen katsomatta aivan mielettömään vauhtiin :-0 Jäin katsomaan suu auki koiran menoa kunnes tuomarin käsky pysäyttää koira herätti mut ja karjaisin maahan. Tarvittiin muutaman käsky et koira pysähtyi ja meni maahan. tiä kuin kauas olis menny ilman käskyä ;-)
Paikalla makuu moitteeton. Pisteitä tottiksesta 71.
Maastoon taidettiin päästä viimeisenä koirakkona ja arvonnassa jälkinumeroksi nousi nelonen. Ajettiin letkassa jälkipaikalle ja vartin odottelun jälkeen tuomari tuli päästämään meidät jäljelle. Ruutu lähti hyvin janalle ja löysi jäljen heti ja vielä oikeaan suuntaan. Juoksuksihan meidän jälki taas kerran meni eikä ollut kauhean hauskaa flunssaisena juosta koiran perässä ylämäkeä. Juostiin samalla vauhdilla jäljen loputtua takas autolle, koira autoon ja ajamaan keppien jättöpaikalle. Autossa vasta uskalsin laskea jälkikepit ja kahden tarkistuksen jälkeenkin keppejä löytyi taskusta se 6kpl :D
Odoteltiin loputkin jäljestäjät ja sitten päästiin esine-etsintään. Ruutu löysi helposti tarvittavan esineen ja sitten mentiin kuuntelemaan lopputulokset. Ruutu sai täydet pisteet maastosta!
Ekat pk-kisat ykköstulos pistein 271 ja koulutustunnus JK1


Yeah!!!!!


auton laittoaMaanantai 11.09.2006 15:24

käytin aamulla auton hitsauksessa, eikä ees ollu kallis paukku :) se hitsipilli ukko kyllä käänteli päätään vähä siihen malliin et hullu akka ku tuollasella uskaltaa ajella. mä yritin sille sit sanoo et nou mani nou hani mut ei se kyllä ummärtäny lontootakaan kuten ei Suomeakaan. no pääasia et hitsipilli hommat on ny tehty!

treenit koirien kans menee huonosti. en jaksa keskittyä tai sit hermo menee
pienemmästäkin huolimattomuudesta. simputus olis lähinnä kuvaava sana mite harj
meni eile ruudun kanssa, hyi minä.

noutoa yritän nyt edinalle opettaa ja ihan alkeista, hidasta hommaa mut edina kyl hiffaa jutut nopeesti kunhan sais vaan itellä pidettyä malttia.

nii kumpparit on nyt ostettu :)

tod näk en saa ruutua jälkikisoihin, eilen soittokilpailu yksiin kisoihin ja vaikka aloitin soittamisen heti, läpi pääsin vasta 20 yli ja kolmanneksi varakoirakoksi päästiin. tuskinpa niihin kisoihin päästään :(

Treeniä...eilen Torstai 07.09.2006 14:56

Käytiin kaverin kanssa koiria juoksuttamassa. Sitte ruudulle esine-etsintää ja jäljelle. Kahviteltiin nopeasti ja käytiin vieraalla kentällä pk-tottistelemassa.
Siellä oli oikeen viralliset treenit menossa ja meijät kutsuttiin heti sieltä
kentän laidalta mukaan :)
Täys päivä koiran kaa touhuamista

Tänään pitäs rääkätä edinaa ;)

[Ei aihetta]Keskiviikko 06.09.2006 04:08

uuhTiistai 05.09.2006 19:34

ruutu tuli (mun moka ku innostin liikaa) pystyesteeltä voltin, vajaan sellasen ja iskeyty selkä edellä nurmikkoon. todel rajun näköstä ja varmasti teki kipeetä :(

klo 23.46
tuntuu olevan aivan turha mun suunnitella itelle mitään mukavaa. kaikki romuttuu kuitenkin niinku taas... viddu viddu

äkkiäpä hurahtiMaanantai 04.09.2006 23:51

tämänkin päivä.
aamust kävin kentäl treenaamassa molempien koirien kanssa, sieltä jälkimettäl jossa ruutu jäljesti taas luvattoman huonosti. oisko sienestäjiä ollu jäljeä sotkemassa..näin luulen.
kotiin pariksi tunniksi ja sit kuudeksi tokotreeneihin edinan kanssa. treenit meni todella hyvin kun oli tarpeeksi häiriötekijöitäkin.
yksi bokseri tosin tuli edinan päälle. mul oli koira käskyn alla (sivulla istumassa) ja treenikaverilta lipsu koira edinan kimppuun. edina sotkeentu hihnaan ku puolusti itteensä. kumpaankaan koiraan ei tullu reikiä ym ikävää. oli bokserin om nopeesti tilantees mukan.
onneksi sain luottamuspulan samantien korjattua kun toinen treenikaveri tuli ottamaan koiransa kans seuraamista ja sivulla istumista ihan siihen meijän nenän eteen, tulipa myös kosketuskontaktia eikä edina ollu milläsäkään :)

mä enSunnuntai 03.09.2006 21:54

kyl kerta kaikkiaan saa itteeni koottua kisatilantees :(
yön nukuin tosi hyvin, ajomatkakin meni letkees tunnelmas ja kisapaikalki viä lepposa olo vaik näin et ruutu joutuu oleen paikallaan makuussa kahen koiran välis. mut joo-o, annas olla kun pääsin kehään ni johan alko jalat vispaan ja äänikin muuttu kummalliseksi piipittämiseksi :-/

dkoulutukseen kerkesin viimeseksi puoleksi tunniksi :)
otin eteenmenoa ja totkai varikset kerkes lihapulla paketin kimppuun huomaamatta ja liike taas 'puihin'. mut jotain hyvääkin: mä keksin hyvän kikan miten saan koiran toimimaan siinä mallikelpoisesti! :D

käytiin ruudun kans lyhyel jäljelläkin ja esine-etsinnässä ollaan jo kolmes esineessä

kiire päivä ja kaiken tän seurauksena mahtava päänsärky. kuka ihme se sano et koiran kouluttaminen on muka hauskaa...

vaa kyllä tämä tästä vielä kun aloittelen edinankin koulimisen