IRC-Galleria

tanjal

tanjal

sssairrraanhyvä koirankouluttaja,nih! :D

Uusimmat blogimerkinnät

Selaa blogimerkintöjä

i'm back :)Keskiviikko 01.11.2006 00:11kuvia ja tapahtumakertomusta tulossa lähipäivinä..

jeeTorstai 12.10.2006 21:21

auto käytössä taas, kyl elämäkin näyttää paljon valoisemmalta! :D

on se kyllä silti Keskiviikko 11.10.2006 13:46

ihme vekotin tua mun auto. Nyt sitte jättänyt mut tien päälle 3kertaa 3.vuodessa:
jätti lähikaupan pihaan, normaalisti siihen ajoin, ei lähtenyt enää käyntiin. hinattiin kaverin toimesta kotiin. matkaa max 1km :)
Olin lähdössä pidemmälle reissulle (se missä kilsoja tuli 1800 taijotain sellaista), pakannu huolella autoa päivän mittaan, valmistautunut muutenkin hyvin. Otan koirat ja damn auto ei lähde käytiin.
Ja nyt tämä, keskustasta matkaa kotio 3-4km

Ku jos oikeesti huono mäihä nii olisin jäänyt matkan varrelle jossain todella kaukana..näitähän riitti tänä vuonna ja samala käytyä koekalenteria:

20.5 Savonlinna Ruutu BH-koe hyväksytty
28.6 Säkylä 2x AD-koe hyväksytty
5.7 Mänttä Ruutu avotoko 3.tulos..
8.7 Viitasaari Ruutu avotoko ei tulosta..
26.7 Lieksa Ruutu avotoko 1.tulos sij2
15.8 Kuopio ruutu avotoko 3.tulos..sij 2
19.8 Pieksämäki ruutu avotoko 3.tulos..sij 5
3.9 Nurmes ruutu avotoko 2.tulos..sij3
9.9 Joensuu edina alotoko 3.tulos..sij 8
16.9 Pieksämäki edina alotoko ei tulosta..
17.9 Joroinen ruutu jälkikisat tottis 71p,maasto 200p= JK1
24.9 Köyliö edina alotoko 1.tulos.luokkavoitto
30.9 Lapua edina bh-koe ei hyväksytty
1.10 Lieksa ruutu jälki2-kisat, ei tulosta
7.10 Joensuu edina bh-koe,ei hyväksytty
8.10 Liperi ruutu avotoko 3.tulos sij4


uuh ja pari näyttelyä, tais olla Pori ja Kuopio


ai niin
nyt voin jo laittaa mitkä oli suunnitelmat molempien koirien osalta,jäi siis toteutumatta. Osittain varmasti jännityksen takia ja että en kiireiltäni kerenny ihan treenata kahta erilaista koiraa tarpeeksi hyvin :-/

Ruudulle piti tulla tänä vuonna ad, bh, jk2, tk2. et ens vuonna olisin päässyt jo kolmosiin jäljeltä ja treenaamaan hakua joka paremmin sopisi koiralle.
Edinalle piti tulla ad, bh, tk1.et ensi vuonna pääsisin jatkamaan erikoisjäljen treenaamista.

Mutta kaikkea sattuu eikä nilkan muljahtaminen ainakaan treenaamista helpottanut,hö


vaan autoa odotellessa, baila baila :D
don diiTiistai 10.10.2006 15:21

vastoinkäymiset ei vaan lopu, huoh
Lähin aamusta autolla tökäriin. Keskustassa auto nytkähti ja sammui, no lähti sujuvasti käytiin ku kytkintä käytin. seuraaviin valoihin se sit hyyty, eikä lähe käyntiin ei sitte millään. puhelimesta akku vähis ja yx tuttu ei vastaa puhelimeen. samala sujuvasti näytän takana olijoille et menee vaan ohi, mä oon tässä tupakalla... laitan textarin tän tutun naiselle ja kohta tulee textari takaisin et apuja on tulossa. aika-ajoin joku takana olija ei osaa käsimerkkejä ja saan tööttäilyjä. juu-juu menee vaan, oon täsä valoristeyksessä huvikseen auton kanssa parkissa, painamassa jarruvaloa ja heiluttamassa kättä, niin ja poltan tupakkia. tuttu soittaa kysyäkseen tarkemmin et minne oon "parkkeerannu auton", puhelimen akku loppuu kesken. odotan hetken ja laitan puh uudestaan päälle. laitan textaria tutulle, en kerkiä sitä lähettää kun iso auto kurvaa autoni eteen ja siinä ne apujoukot on :) autoni laitetaan hinaukseen, onneksi sielä on kaksi ukkoa mukana niin pääsen hinaavan auton kyytiin. poijjaat jättävät mut kodin lähelle. kävelen loppumatkan kotio ja itken

[Ei aihetta]Maanantai 09.10.2006 12:55Onx ihmisten ihan pakko soutaa ja huopaa samanaikaisesti??????
-edit-

uups :) http://kapsi.fi/~airair/perjantai.html


sadekeli tokokisat liperissäSunnuntai 08.10.2006 19:40

Taisi sade vaikuttaa aikas paljonki eräiden koirien suorituksiin..

Ruudulle taas kolmostulos avo luokasta. Paikallaan makuu suht ok, jäi aika hurjan vinoon maassa mut pysyi vaaditun ajan. Seuraaminen njoo. Liikkeest maahan meno, koira meni maahan mut kun käännyin oli koira seisomassa :-0 . Luoksetulo meni läpijuoksuksi ja voimakkaasta törmäämisestä johtuen (oma moka) tuomarilta nolla. Seisomaan jääminen ok. Noutamisessa innostin vähä liikaa ja Ruutu päätti hiukan leikkiä kapulan kanssa. Kauko-ohjauksessa koira käskyn saatuaan meni taas vinoon ja vaikka toimi muuten hienosti sai vain 7,5pistettä. Hypyllä koira ei totellu heti istu käskyä vaan tuli liian lähelle estettä ja takas tullessa kolisi. kokonaisvaikutuksesta 9. yht. 131,5 pistettä. Avoimessa 11 koirakkoa, Ruutu oli neljäs. Taisi vain kaksi koirakkoa saada ykköstuloksen.

Nyt tiiän tasan tarkkaan mitä tarkoittaa sanonta vain lahjattomat treenaa, tai jotenkin noinhan se menee. Kisoissa oli yksi oli malli esimerkki tästä, hienoa katsottavaa! :)


Edit..
Ai niin, kysyin pari viikkoa sitten kisajärjestäjältä josko Edina mahtuis alokasluokkaan. Ei mahtunut. Paikan päällä huomasin et alokasluokasta joku oli perunut. Kysyin siitä niin tämä ihminen oli jättänyt vaan tulematta paikalle, tylsää :(oma kämmiLauantai 07.10.2006 15:07

ja keskeytin Edinan kanssa bh-kokeen.
En jännitykseltäni tullut ajatelleeksi ettei koira ollut paskonut aamulla ja seurauksenahan
oli todel levoton seuraaminen.
Paikalla makuulla aloitettiin, edina nousi pystyyn toisen koirakon viimeisessä liikkeessä (ei paha) ja aloitettiin seuraaminen, oli sellasta levotonta menoa et päätin keskeyttää. Arvostelun jälkeen mentiin juoksujalkaa metikön puolelle ja paskathan se sinne rykäs.
Hiukka nyppii ku tiiänhän mä et normaalistikin vedetään aamupaska ennenku mennään minnekään. Täysin siis oma kämmi. Ääh miten mä en muistanu :(


Paikalla 10 koiraa joista 5 läpäisi kokeen hyväksytysti. Hylätyistä yhellä ei riittänyt pisteet, toinen keskeytettiin tuomarin toimesta (koira ei ottanut perusasentoa eikä antanut omistajalle kiinni) ja kolme ohjaajaa keskeytti ite

Et tämmönen päivä


Nyt näyttää pahasti siltä et mun tavoitteet Ruudun ja Edinan kohdalta oli tänä vuonna ylimitoitettuja.., niin aina..ku intoudun :)
Jotain saavutettiin ja osa jäi sittenkin ensi vuodelle.

Nilkka vieläkin turvoksissa vaikka aikaa kulunut muljahduksesta aikas paljon. Pellolle ja mettään tekis jo kovasti mieli, tehny jo viikon verran mut ei maha mitään. Kaverilta lainaksi saatu nilkkatuki ei auta ku painaa ikävästi just turvonneeseen kohtaan. Vähä tulee jo mieleen et olisi sittenkin kannattanut käydä lekurilla.. Meinaakohan se perkule jäädä tollaseksi epämuodostuneeksi pallukaksi koko nilkkatänääTorstai 05.10.2006 01:43

naurettii kaverin kans iha kippuras edinalle.
olin just sanonu et edina on sitte pari päivää hieman pienemmällä safkalla
ni käyttäytymiskoe saattas men paremmi ku viimex...
kaveri teki lähtöä (oltii koira-aitauksessa) ja
edina sit parkkeeras peppunsa parilla hallitulla liikkeellä kaverin sivulle
perusasentoon ja tapitti viä suoraan silmiin :D :D

tälle vuodelleTiistai 03.10.2006 18:29

olisi vielä kaksi kisaa. Edinan BH ja Ruudun toko. näi se vaan on nähtävä et mä en enää jaksa treenata, en vaikka pitäisi. ei maha mitää.

keksin kyllä viime yönä tavan jolla opettaa Ruudulle ruutu, jos nyt koskaan niin pitkälle mennään..kyl joku voikin olla ajattelematon, huudella ny koiran koulutuskentällä mun asioita kaikille paikalla olleille :-0 siin ei ajatus ole kulkenut yhtään omaa nenää pidemmälle. voi rähmä!

jälkikisat LieksaSunnuntai 01.10.2006 23:40

jk2 jäi haaveeksi. kisat alkoivat jäljellä joten kyllä sen tiesikin et vauhti on kovaa. alla persiilteen mennyt jälki viikko takaperin, jota en sitte päässyt korjaamaan tuan nilkan takia.

janatyöskentely oli haparoivaa mut ajan puitteissa ja heti lähdettiin oikeaan suuntaan. eka keppi löytyi ja sit mentiin pitkään ilman kepin keppiä. koira aina välillä nosti kuonon maasta ja jäi tuijottamaan kaukaisuuteen. aikani sitä seurailin sitten vihelsin pelin poikki ja olinkin eksyksissä vieraassa metsässä. suuntavaisto ei pelannu ja pieni paniikki alkoi iskeä. juu olihan mulla järjestäjän antama puhelinumero mukana mut puhelin tietenkin autolla..
no muistelin siitä sitten missä suunnassa aurinko oli autoon nähden ja eikun sinne päin. koiralta olin jo ottanu valjaat pois ja se innoissaan juoksenteli sinne tänne. n.10minsan päästä onneksi näkyikin hiekkatie jonne olin jättänyt auton. koira kiinni ja arpomaan kumpaan suuntaan lähtisi. hetken käveltyäni tuli se toinen avoimen koirakko vastaan. olivat kanssa pahasti eksyneet jäljeltä ja kun yhdessä aprikoitiin oikeaa suuntaa niin selvisi et olivat sitte tarponeet meidänkin jäljen poikki ihan huolella. näitä sattuu.
intoa mulla ei ollu enää esineruutuun asti jote yksi esine löyty ja tottiskin meni tooosi huonosti.

kolmosessa olisi ollut kiva kisata kevään ekoissa kisoissa mut kakkosta sit edelleen

nilkka oli tukevasti teipattu ilmastointiteipillä, jote vaa pientä särkyä havaittavissa.
ei paha