IRC-Galleria

tanjal

tanjal

sssairrraanhyvä koirankouluttaja,nih! :D

Uusimmat blogimerkinnät

Selaa blogimerkintöjä

RähmäTorstai 30.04.2009 09:13

et mä inhoon nousta aamul viiden mais ylös, ku olis ees joku syy mut ei kuhan herään pirteenä klo 5. Herätyskello soi vasta seiskalta ku mä jo ollu pari tuntia hereil, uuh.

Kikka kasvaa ja kehittyy. Vaati jo mettäkeikkaa et saa sen innot purettua, on se rasittava pikku sintti. Leiriasia on edenny ja parhaillaan etsin hyviä kyssäreitä tietovisaan. Ohjelmaa tulee olemaan riitävästi kuten vapaa-aikaakin koirallisille. Koirattomille pitää vielä keksiä päiville mukavaa pientä puuhastelua.

Taisin löytää Ruudulle sulhon :))


Hauskaa Vappua kaikille!!

[Ei aihetta]Maanantai 20.04.2009 21:26

Kikka huomen 7vko ja däääääm eihä se minkää lähe :D
Pääsiäinen,,,Sunnuntai 12.04.2009 00:51

Ka just. Kaikkee täsä ollu, enempi paskaa jote meikä poistuu netin ihmeellisestä maailmasta ainakin hetkeksi aikaa. Meilit katon ku jaksan. Puh/text tavoittaa kyl.

Pennun nimeksi tuli Kikka, sopii meitin kikkailijalle ku nenä päähän :)
Päivän väriMaanantai 06.04.2009 18:57

valkoinen

Jippii...Sunnuntai 05.04.2009 14:43

Oon ollu hereillä aamu viidestä asti ja hyvä niin kun ensi viikolla joudun heräämään noihin aikoihin kolmena aamuna, huh. Pääsiäinen tulee kovaa vauhtia ja sitten kerkiää lepäillä. Käytiin pennun kanssa tutustumassa autoon. Pentulaiselle ei ole vieläkään nimeä keksittynä.
Tiistaina se pitäs kai madottaakin. Ruutu oli huolehtinut riittävästä nestetaspainosta syömällä yhen purkin lopun, mahto olla hyvää..
Pennun kanssa ollaan päästy sopusointuun et välillä syödään kiinteetäkin ruokaa
Edit. klo 18.57 Palkitsin itteni ja kävin hakemas uudesta paikasta pizzan, huh mikä jättiläinen sieltä tuli :))

Pilan kohteena?!Keskiviikko 01.04.2009 18:26

Koulussa tänään tapahtunutta.
Olin paikalla ensimmäisenä ja laitoin radion päälle. Tunnin päästä tuli seuraava ihminen x , jonka kanssa hölistiin niitä näitä. Pari tuntia mun tulon jälkeen paikalle saapuu vanhempi nainen K. Hetken aikaa kauenpana touhuttuaan K tulee ja alkaa säätää radiota. Vaihtaa kanavaa ja säätää ääntä kovemmalle, johon sitte x toteaa että K voi siirtää radion lähemmäs omaa työpistettään. K siihen ettei ole tarvetta ei hän sitä kuuntele muutenkaan. K saa mieleisen kanavan etsittyä, kuuntelee siinä hetken ja sitte sammuttaa koko paskan ja menee omalle työpisteelleen. Siis WTF????
Emmä tajuu mitä tapahtu.
Katoin jo onko sinne ilmestyny piilokamera jonnekin.

Kun toivuin tyrmistyksestä, oli pakko mennä vessaan nauramaanJottaan kirjotustaTiistai 31.03.2009 23:34

Meinas tulla hiukka kiire tuon vkirja matskun kanssa. Viime hetkillä 'heräsin' et täytyyhän mun lähettää sinne Ruudun ztp-testi lappu. Ei se sinne täydellisenä menny ku ei tuo saksa oikein taivu. Päätin sitte ottaa Ruudusta kuvankin sinne laitettavaksi. Kuvaa ei ollu mieleistä valmiina, jote Ruutu joutu vähä töihin. Istutin sen ja annoin kapulan suuhun. Raukkaparka joutu aika kauan posettamaan. Otin about 30 fotoa ja vaan 2 onnistu :-0
Ruutu oli kuin patsas, jote kuvien epätarkkuudet johtu mun tärisevistä käsistä tai sitten tuo kameran on sanomassa sopimusta irti.

Huomisesta alkaen on koulupäivät tunnin pitempiä ja järjestinpä itelle ensi viikoksi todella aikasia aamuherätyksiä, huuuui

M&MLauantai 28.03.2009 22:31

Lähin aamupäivästä ajelemaan m&m ja näky naapurit polttaneen talonsa. Mitään en oo taas kuullu enkä nähny. M&M bongasin ilmoituksen geenitestauksesta ja laitoin sen sitte foorumillekin. M&M oli porukkaa, jote mul oli aikaa kierrellä.. Huonompi juttu kun näppiin tarttu sitten alennuskorista pastellin keltainen kaulapanta ja hihna, kääks


Suht uusi kuva prinsessasta 3,5vkon ikäisenä ja näkyy pentunen pyörineen jossain villakoirien parissa ;)

Pientä hehkutustaTorstai 26.03.2009 00:52

Kuvitelkaa paikka joka on lähellä, jossa on kivoja ihmisiä (upea ilmapiiri kaiken kaikkiaan), saa tehä duunia muutaman tunnin päivässä ja vielä mieleistä hommaa. Ruoka edullista paikan päällä itsetehtyä ja iltapäiväkaffel aina juuri uunista otettua tuoretta pullaa. Näyttää ja kuulostaa hyvälle eikö?

Tänään siirsin prinsessan olkkarin puolelle. Saas nähä miten yö menee..

Itku sentäs mun koukutus sivu on nurin

Kauniita unia kaikille! :)EnsimmäinenSunnuntai 22.03.2009 17:27

virallinen pentuvierailupäivä :)

Prinsessaa kävi morjestamassa hurja vääränrotuinen koira emäntänsä kanssa. Kivan kuvan olisi saanu mut enpäs sit sellasta muistanu.

Tässä edellispäivänen toopemainen otos