IRC-Galleria

tanjal

tanjal

sssairrraanhyvä koirankouluttaja,nih! :D

Uusimmat blogimerkinnät

Selaa blogimerkintöjä

JaahaKeskiviikko 29.07.2009 10:45

Penikka tulee 86senttisestä portista yli.
Eilen hetkellisesti ihmettelin, että näinkö huonosti muistan minne jätin pennun kun näin sen olohuoneen puolella ja keittiöön luulin jättäväni. Kohautin olkapäitä ja jatkoin mitä ikinä olin tekemässäkään. Iltasella olin aivan satavarma, että jätin pennun keittiön puolelle mutta niin vain se hetken päästä oli olkkarissa.
Nyt aamusella varustauduin kameran kanssa tapahtumapaikalle. Ja tapahtuihan sitä, emmä kyllä kerenny laittaa videoasetusta esille. Pentu kun ei tule sieltä mitenkään sulavasti yli joten kyllä hirvitti katsoakin. Tuolle on kyllä sattunu kauhean paljon kaikenlaista haaveria..

Kikalla on vaihtunut jo nyt lähes kaikki hampaat. Taaksekin näyttää hampaita tulevan tai on jo tullut vaikka sieltä vasta aikaisin lähti legot pihalle. Kikka tulee maanantaina 5kk

KustannuslaskelmaMaanantai 27.07.2009 03:41

^ Orjatyövoimaa,, taso heikko kun väsyvät niin nopeasti :D
Pihahommissa kulunut rahaa,,,

Trimmeri, oma (no melkein, systerin se on), ollut mulla vuodesta -06 ehkä
Ruohonleikkuri, vanha eikä sekään olen mun vaan yhen kaverin, ollut mulla vuodesta -04 ehkä
Oksasakset, ikiomat :) ollu mulla vuodesta -07
Harava, oma, ihan paska. vie maan mennessään. ollu mulla vuodesta -05 ehkä
Bensaa 10litraa ollu kanisterissa reilu vuoden
Öljy purnukassa kanssa tuon reilu vuoden
Kiviä
Ostokasvit 4kpl x 4e, ei maksettu vielä
Naistyövoimaa, arvo: korvaamaton :)
Aitaverkko, kaverin lahjoittama, saatu -07 ehkä

Kuluja yht. 16e

PihaaPerjantai 24.07.2009 11:53

Koulun jälkeen oli tarkoitus löhöillä kun olin niin lämmin päiväkin. Eihä siitä mitään tullu,, ajattelin pikkasen vain ajella nurmikkoa..Nii-i, kaksi tankillista tuli laitettua ruohonleikkurin tankkiin ja ajeltua ne pois. Kastelin nuita mitä kaveri kasveiksi väittää ja jäin sitten katselemaan karviaispensasta. Siirtäähän se piti kun on tua lapiokin vielä täällä. Oisha se ollut kiva odotella että ne marjat kypsyy mut hei camoon kuka jaksaa, emmä ainakaan :)
Kaupasta kun ei viikonloppuna löytynyt sopivaa aitaa ni tulipa selvitettyä (oli muuten aikamoisessa sotkussa) tuo mulla oleva aitaverkko ja siirsin sen tuonne mahd omalle paikalleen. On se jämäkämmän oloista ku suunniteltu aita mut jotain sinne nyt pitää saada,, kun tahtooooo :))

Kuva siirtyneestä karviaisesta (no sen entisestä paikasta) ja kun tarkkaan katsoo saattaa nähdä kannon vieressä oikealla aitaverkkoa. Nostin sitä tuohon katkaistun puun päälle nähdäkseni et miltä mahd näyttää ollessaan paikalleen viritettynä

MielipahaaTiistai 21.07.2009 11:07

Kuinka monta vuotta on kohtuullista odottaa luvattuja terv,tutk,?! kaksi vuotta? kolme vuotta? Saatana mä en kestä. Mikä siinä on niin vaikeeta?, raha?, ei muisteta mitä on luvattu? Johan tässä ajassa rahan olisi repinyt kasaan sentti kerrallaan vaikka miten päin. Pitäskö mun muistutella asiasta kerran puolessa vuodessa vai useammin? Mikä siinä on ettei voida ajatella rodun parasta ja terv,tutkituttaa edes pevisan vaatimia juttuja saatika et on luvattu käyttää mut näin vain ei tapahdu. En kyllä ymmärrä sitäkään että eräälle on jopa maksettu ne himputin tutkimukset ja sitäkään vaan ei ole lekurilla käytetty.
Älä lupaa mitään mitä et pysty pitämään!

- Kikalla on syvä ventti kyljessä. Päivävarjot on vaarallisia
- mun pihal on taas käytyMukavaa päivää vaan sinullekin..


Pikkuinen potilasSunnuntai 19.07.2009 02:21

Viikko takanaPerjantai 17.07.2009 11:28

Jottaan pihahommia on tullu tehtyä, koulua käytyä ja ei kyllä yhtikäs mitään koirankoulutus juttuja tullu harrastettua piskien kanssa. Koulus olin joka päivän tunnin ylim. aikaa, lähinnä kun en malttanut lähteä pois. Tuli mahdollisuus suorittaa hygieniapassi ja matsku niihin saatiin tiistaina. Tentti torstaina enkä mä hyvästä ajatuksesta huolimatta saanut niitä luettua. Koulukamujen 'syy' et tuli sinne kumminkin mentyä ja hyvä että menin. Sain sen läpi!!! Vain kaksi kyssäriä väärin eli 38/40 Väärin meni bsekyssäri ja yksi omavalvonta kyssäri.

- En ole vieläkään saanut Kikan eläinlääkäriä kiinni
- Kikka perhana on sittenkin taas kasvanut silmissä (reilu 3cm viikossa), huh[Ei aihetta]Maanantai 13.07.2009 10:44

Lauantaina oli lämmin päivä.
Lauantaina pihan parannustyö jatkui, toki olen joka päivä tehnyt edes jotain pientä sen hyväksi mut lauantaina sitten rykäsin ruohonleikkurin tulille. Ajoin koko pihan leikkurilla ja voin kertoo ettei koskaan mun aikana ole nurtsia ollu takapihalla asti. No nyt on :)
Pätkin oksasaksilla kaadettuja runkoja niin pitkälle kun pystyin (sakset riitti rungon ympärille) ja siirsin viimeisetkin pihalla notkuneet rungot samaan paikkaan. Helppo siitä sitten pätkiä moottorisahalla lyhyiksi.
Sunnuntaina käytiin Kikan kanssa dkoulutuksessa. Paljoo mittään ei tehty kuhan jotain seuraamista ja leikkiä. Paluumatkalla poimin kyytiin pari kiveä pihaa varten :) Iltasel kävin valkkareissa kun kerrankin aikataulut osui yksiin. Yöllä kävin omien piskien kanssa koira-aitauksessa jonne tuli 3 kilttiä nahkaa ja yksi ilm äkänen vanha koira joka vaan makoili siellä. Sain vaivoin pidettyä suuni kiinni. Tuoda ny tollasta koirapuistoon. Jos vielä nään aion sanoa asiasta, siis jos olen vain yhen piskin kanssa liikenteessä.


Lisäsin Kikan DVIN sivustolle: http://www.dobermannvereniging.nl/modules/pedigree/dog.php?id=221797
Ku sais rekkaroituakin sen..

LEIRIÄ LEIRIÄPerjantai 10.07.2009 17:32

Viimeinen ilmopäivä (15.7) lähestyy, muista ilmoittautua vapaamuotoiseen leiriimme ajoissa!

Kaukovalot ja pihatonttu?Perjantai 10.07.2009 11:17

Hankasalmen ravitTorstai 09.07.2009 11:22

Tarkoitus ei ollut sinne mennä mutta kun ei sieltä ihan heti päässyt poiskaan niin seurasinpa 2 ensimmäistä lähtöä. Ensimmäisen lähdön lämmittelyssä huomioni kiinnittyi yhteen korvat vakaasti eteenpäin suuntautuneeseen hevoseen. Hevonen mun mielestä säteili päättäväisyyttä ja juoksuhalua. No hevosista mitään en tiiä enkä niitä lähellä edes uskalla olla. Lähtökäsky kävi ja hevoset lähti matkaan. Mun 'suosikki' oli ekan kierroksen jälkeen 4. elikäs aika hyvin :) Hevosten ollessa maalisuoralla mun suosikki kiri voittoon!!!
Toisen lähdön lämmittelyssä seurasin numerolla 4 varustettua mielestäni pientä mut säpäkän oloista heppaa. Se sykkyili siellä sihen malliin et juoksemaan pitäs päästä, ohjaajan (ohjastaja?) pitäessä hevosen hienosti kurissa. Siinä kun vetävät sitä pientä lähtökiekkaa ympäri heppa korskui ja nähdäkseni pienin avuin kumminkin pysyi kuosissa. Lähtökäskyn tullessa se heppa sitten johti alusta loppuun!!! Tästä lajista olisikin kiva tietää ja oppia enemmän vaikka tuskin tulen ikinä hevosta edes koskemaan, pelottavan isojahan ne on, tiä koska tulee potkua tai sellanen karkaa pystyyn ja purasee sulta puoli päätä pois. Komeita ne on kattoa kyllä :))

Ihana päivä muutenkin eilen, aurinko paistoi ja kuinka kaunista meitin maisemat täällä on. Järviä melkein joka mutkan jälkeen ja vihreimmillään oleva luonto. Auto kulki nöyrästi kun karstat oli pois niin kiihty ihan eri malliin, aurinkoinen keli, vastaleikatun nurtsin tuoksu ja monet hienot järvimaisemat matkan varrella, upeaa! :)Mukavaa alkavaa päivää kaikille!