IRC-Galleria

tanjal

tanjal

sssairrraanhyvä koirankouluttaja,nih! :D

Uusimmat blogimerkinnät

Selaa blogimerkintöjä

Treeniäkin pitäs..Sunnuntai 30.08.2009 12:58

Alkuviikko meni herkutellessa ja eipä niitä todelkaan olisi oikeesti tarvinnut mutta joskus pitää herkutellakin :) Eräille tyypeille ei tekis ollenkaan pahaa mennä käytöskouluun, ei kai sitä sovi netissäkään suoltaa ihan mitä tahansa. Kaikkea ei tarvitse ottaa itseensä tai etsiä rivien välistä jotain mitä siellä ei ole. Ei luulisi olevan kauhean hankalaa elää sulassa sovussa tai jättää sitten kokonaan kommentoimatta jollei osaa sitä fiksusti tehdä. Jos sinä luulet näkeväsi kirjoituksissa vittuilua, mieti onko kyseisellä henkilöllä mitään tarvetta juuri sinulle vittuilla. Asiaa voi aina suoraan kysyä kuin aiheuttaa toiselle mielipahaa ilkeillä kirjoituksilla, eikö? Ei ole hankalaa ei, kysy sillähän se selviää :) Meillä koulussa tämä asioista suoraan puhuminen toimii vallan mainiosti. Katti nostetaan heti pöydälle jos jotain sekaannusta tai epätietoisuutta huomataan. Live elämässä tämä tietysti onkin helpompaa mutta pitääkö sen olla sen vaikeampaa netissä, ei minusta.

Treeneistähän mun piti :D Niin jotain treeniä on pennun kanssa tullut tehtyä, ei kylläkään niin paljon että uskaltautuisi sen kanssa tänään möllitokoon. Paitti siellä sataakin ja perinteisesti meillä ei treenitä sateella,,3:n viikon päästä on Joensuussa möllitoko josko sinne sitten menis.. :))
Noutoa ollaan pennun kanssa pikkasen kokeiltu ja nyt siellä suussa on milloin mitäkin. Kenkäteline kenkineen on pennun mielestä huippujuttu ja meikä sitten AINA ulkoonta sisälle tullessa asettelee kengät uudelleen telineeseen.
Opettasko sille tänään jotain uutta?! :))


Odotellaan..Torstai 27.08.2009 10:46

- laitoin meiliä uroksen omistajalle ja nyt odotellaan vastausta..
- puuttuvia terveystuloksia..
- puuttuvia osoitetietoja..
- järkeä tuon kakaran päähän.. :D


Vielä kaksi päivää koulua

Mukavaa päivää kaikille!

PikkupiskiTiistai 25.08.2009 22:48

Mun pikkupiskillä on nyt sitten oikeen rekisteritodistus! :D

[Ei aihetta]Maanantai 24.08.2009 11:32

Kyllä se kestikin mutta nyt on Kikan rekkarointi loppusuoralla. Tänään maksoin netin kautta rekkarointimaksun. Sitten odotellaan papruja tulevaksi, taitaa siellä äiteen kohdalla komeilla se MVA tittelikin :))

Viikonloppuna yritin viritellä jotain koulutusjuttua koirien pään menoksi ja kävin jopa fillaroimassa!

Eilen kävin kaupungin koirapuistossa. Onneksi mulla oli tua vanhempi mukana kun kyllä eräät ihmiset on sitte ajattelemattomia, näin nätisti sanottuna, aaargh

Mukavaa alkavaa viikkoa kaikille! :)


Lisäystä klo 19.32
Perkeleen vanhempi koira kun yrittää taas itsaria.
Tuli haettua postista paketti, joka oli enemmän kuin vähän teipattu :))


Suoritus tämäkin..Tiistai 18.08.2009 11:22

et se kennelliitton ämmä kenen kanssa puhuin puhelimessa sattu olemaan kuurouden lisäksi vielä sokeakin.
Postissa tuli se paperi takaisin ja kyllä siinä oli eläinlääkärin allekirjoitus, mitä ei muka tuon tätylin mukaan ollut. Ja mukana tuli myös lappu, jota nimenomaan en halunnut ja sen kyllä selkeästi ilmaisin.
No jaa tiä minne osastolle se paperi on alunperin mennyt, taitaakin jäädä ikuiseksi arvoitukseksi.
Kaikessa kiiressä tuossa ennen lomille lähtöä ed tiistaina, laitoin kaikki mahdolliset paperit menemään kaverin kautta kennelliittoon et jospa Kikalle ne rekkarointipaprut tässä joku päivä saisi. Alkaa pikkuhiljaa korpeamaan urakalla tämmönen peli.

Olin melkein viikon mökillä ja nuhan toin sieltä tuliaisina mutta kyllä teki hyvää vain olla :) Koirat saivat olla päivät ulkona eikä keleissäkään ollut moittimista.
Jottaan kuvatuksia tuli otettua ja niitä laittelen esille kun koulupäivästä selviän.
Mukavaa päivää kaikille! :)


Huoh..Perjantai 07.08.2009 14:39

Keskiviikkona lähti Tanja ovesta pihalle kuin nato-ohjus. Ruutua lähdin viemään hihnassa pikapissatukselle pihalle ja kun oven avasin ryntäsi koira ulos sellasta vauhtia että jäi musta puolet oven toiselle puolelle. Koiran ryntäys loppu kun se huomasi ettei pihalla ollutkaan isoa vaarallista, miltä mammaa pitää puolustaa, vaan siilihän siellä tallusti. Mun kivun karjahdus toi koiran samoin tein takasin sisälle ja jos olisin kyennyt olisi siitä varmasti tullut rukkaset. No en kyennyt niin tyydyin vain mulkoilemaan sitä pahasti ja rauhallisesti käytiin sitten sillä pissikeikalla. Mulla on oikea puoli selästä lapaluun kohdalta mustelmilla ja pirun kipeä.
Kennelliitosta soitettiin aamulla ja olipa todella itseään huonosti ilmaiseva ihminen laitettu asialle. Varmaan 10min jankkaamisen jälkeen mulle selvisi mitä varten ja miksi kyseinen ihminen soitti. Asia ei ollut vaikea.
Kun mä kerran maksan siitä niin yritetään hoitaa asia kunnolla mut ei, kapuloita rattaisiin tulee vaan lisää, kiitti vaan :-(

[Ei aihetta]Maanantai 03.08.2009 11:42

Keskiviikkona kävin kaverilta peräkärrin lainaan ja hyvä kun en valvonut koko yötä että se varmasti pysyy tienvarressa eikä kukaan käy nyysimässä sitä. Torstai aamulla ajelin kuusankoskelle ;) ja sinne jäi 6 autonrengasta ja kaksi jääkaappia, vihdoinkin!
Vastoin kaikkia 'sääntöjä' ostin torstaina ja perjantaina joitain juttuja joita en ihan välttis tarvia mut helpottavat kummasti elämää.
Perjantaina tuli mieluisia vieraita ja ilta meni koiria seuraillessa.
Lauantaina oli pakko vääntäytyä elukkakaupoille että piskipoloiset saavat jatkossakin murua rinnan alle. Ostin normisafkaa (15kg) ja poistomyynnistä 6kg safkaa. Kotio päin ajellessa kaveri soittaa kun niiden autoon on eksynyt 30kg koiranruokaa :-0 Safkat saavat onnellisen uuden kodin luotani :D KIITOS!
Sunnuntaina oli valkkaripäivä ja omatkin tuli juoksutettua illalla

Tänään Kikka 5kk. Eilen mittauksessa kakara oli 56.5cm korkea ja painoa 23,2kg
Pitäs ettiä Ruudun vastaavat tiedot kalenterista..

Edit.
Ti 4.8 klo 23.51 Ruutu oli 4.5kk ikäisenä 58cm korkea ja painoi 22kgJaahaKeskiviikko 29.07.2009 10:45

Penikka tulee 86senttisestä portista yli.
Eilen hetkellisesti ihmettelin, että näinkö huonosti muistan minne jätin pennun kun näin sen olohuoneen puolella ja keittiöön luulin jättäväni. Kohautin olkapäitä ja jatkoin mitä ikinä olin tekemässäkään. Iltasella olin aivan satavarma, että jätin pennun keittiön puolelle mutta niin vain se hetken päästä oli olkkarissa.
Nyt aamusella varustauduin kameran kanssa tapahtumapaikalle. Ja tapahtuihan sitä, emmä kyllä kerenny laittaa videoasetusta esille. Pentu kun ei tule sieltä mitenkään sulavasti yli joten kyllä hirvitti katsoakin. Tuolle on kyllä sattunu kauhean paljon kaikenlaista haaveria..

Kikalla on vaihtunut jo nyt lähes kaikki hampaat. Taaksekin näyttää hampaita tulevan tai on jo tullut vaikka sieltä vasta aikaisin lähti legot pihalle. Kikka tulee maanantaina 5kk

KustannuslaskelmaMaanantai 27.07.2009 03:41

^ Orjatyövoimaa,, taso heikko kun väsyvät niin nopeasti :D
Pihahommissa kulunut rahaa,,,

Trimmeri, oma (no melkein, systerin se on), ollut mulla vuodesta -06 ehkä
Ruohonleikkuri, vanha eikä sekään olen mun vaan yhen kaverin, ollut mulla vuodesta -04 ehkä
Oksasakset, ikiomat :) ollu mulla vuodesta -07
Harava, oma, ihan paska. vie maan mennessään. ollu mulla vuodesta -05 ehkä
Bensaa 10litraa ollu kanisterissa reilu vuoden
Öljy purnukassa kanssa tuon reilu vuoden
Kiviä
Ostokasvit 4kpl x 4e, ei maksettu vielä
Naistyövoimaa, arvo: korvaamaton :)
Aitaverkko, kaverin lahjoittama, saatu -07 ehkä

Kuluja yht. 16e

PihaaPerjantai 24.07.2009 11:53

Koulun jälkeen oli tarkoitus löhöillä kun olin niin lämmin päiväkin. Eihä siitä mitään tullu,, ajattelin pikkasen vain ajella nurmikkoa..Nii-i, kaksi tankillista tuli laitettua ruohonleikkurin tankkiin ja ajeltua ne pois. Kastelin nuita mitä kaveri kasveiksi väittää ja jäin sitten katselemaan karviaispensasta. Siirtäähän se piti kun on tua lapiokin vielä täällä. Oisha se ollut kiva odotella että ne marjat kypsyy mut hei camoon kuka jaksaa, emmä ainakaan :)
Kaupasta kun ei viikonloppuna löytynyt sopivaa aitaa ni tulipa selvitettyä (oli muuten aikamoisessa sotkussa) tuo mulla oleva aitaverkko ja siirsin sen tuonne mahd omalle paikalleen. On se jämäkämmän oloista ku suunniteltu aita mut jotain sinne nyt pitää saada,, kun tahtooooo :))

Kuva siirtyneestä karviaisesta (no sen entisestä paikasta) ja kun tarkkaan katsoo saattaa nähdä kannon vieressä oikealla aitaverkkoa. Nostin sitä tuohon katkaistun puun päälle nähdäkseni et miltä mahd näyttää ollessaan paikalleen viritettynä