IRC-Galleria

tanjal

tanjal

sssairrraanhyvä koirankouluttaja,nih! :D

Uusimmat blogimerkinnät

Selaa blogimerkintöjä

Voi PPPerjantaiMaanantai 28.09.2009 11:28

mä oon jotenkin onnistunut hävittämään nettipankin avainlukulistan, vttuJaaha..Torstai 24.09.2009 12:17

kai täsä pitäs ruveta opettaan kakaralle käytöstapoja..

Jäsenet paukkuuLauantai 19.09.2009 10:56

Niska ja hartiat on aika jumissa ja pikkuhiljaa yritän lisätä liikuntaa jos sitä vaikka jossain vaiheessa joutuu vähän juoksentelemaan. Ulkoilupäiväksi osui ihan nätti päivä ja paikalla oli kaikki huipputyypit. Mä intoilin melkeempä urakalla linkassa kun tultiin pois. Yhteislaulua joopa :D

Ruudun sulhokysely on loppusuoralla eli päätöksen aion tehdä parin viikon sisään..

Tuo pentu, huoh,, ed päivänä vetäs pöydältä salamipötkön ja eilen kun olin puh tyyppi hyppäs olkkarin portin yli, keittiön portin yli ja keittiön pöydältä otti ja söi mun pizzan. Ai niin ja olkkarin muovimatto menee sitte taas vaihtoon,,,Ääks


Mukavaa päivää kaikille ja harrastakaa piskienne kanssa :)


KikkaaTorstai 10.09.2009 10:47

Kikka hieman harjoitteli hyppimistä..Ny kakara tulee jo keittiön portinkin yli. Ei oo oikein hyvä. Harjoitus on tuottanut tulosta ja tänä aamuna Kikka hyppäs olkkarista eteiseen, otti kassista luun ja hyppäs takaisin olkkariin :-0 Ei mitään välipomppuja vaan siististi yli kummaltakin puolelta.


- Kikka kävi puremassa patukkaa kahtena päivänä
- ostamani patukka hävis
- I-kakarat tuli 5.pv 4v
- häirikkö soittelee taas
- töissä on välillä tylsää
- ny ois puoltoista viikkoa möllitokoon :))


Otettiin parista piskistä seisomisfotoja

Työt alkoiKeskiviikko 02.09.2009 10:39

eilen. Ja het alkuun meinas olla tylsä päivä kun ei vielä osaa. Yksi asiakastyö kyllä tuli tehtyä ja aloitin sitten yhden oman projektin. Lippuja ja lappuja täytyy tänään muistaa ottaa sinne mukaan. Koirien kanssa ei tullu eile tehtyä mitään mutta otetaan se tänään takaisin :)
Eile sateli vettä, tänään pilkahtelee jo aurinko :))

Katoin pennulle kaksi näytelmää, joissa vois käydä pyörähtämässä..

Kikka huomenna 6kk

Möllitoko lähenee!


Treeniäkin pitäs..Sunnuntai 30.08.2009 12:58

Alkuviikko meni herkutellessa ja eipä niitä todelkaan olisi oikeesti tarvinnut mutta joskus pitää herkutellakin :) Eräille tyypeille ei tekis ollenkaan pahaa mennä käytöskouluun, ei kai sitä sovi netissäkään suoltaa ihan mitä tahansa. Kaikkea ei tarvitse ottaa itseensä tai etsiä rivien välistä jotain mitä siellä ei ole. Ei luulisi olevan kauhean hankalaa elää sulassa sovussa tai jättää sitten kokonaan kommentoimatta jollei osaa sitä fiksusti tehdä. Jos sinä luulet näkeväsi kirjoituksissa vittuilua, mieti onko kyseisellä henkilöllä mitään tarvetta juuri sinulle vittuilla. Asiaa voi aina suoraan kysyä kuin aiheuttaa toiselle mielipahaa ilkeillä kirjoituksilla, eikö? Ei ole hankalaa ei, kysy sillähän se selviää :) Meillä koulussa tämä asioista suoraan puhuminen toimii vallan mainiosti. Katti nostetaan heti pöydälle jos jotain sekaannusta tai epätietoisuutta huomataan. Live elämässä tämä tietysti onkin helpompaa mutta pitääkö sen olla sen vaikeampaa netissä, ei minusta.

Treeneistähän mun piti :D Niin jotain treeniä on pennun kanssa tullut tehtyä, ei kylläkään niin paljon että uskaltautuisi sen kanssa tänään möllitokoon. Paitti siellä sataakin ja perinteisesti meillä ei treenitä sateella,,3:n viikon päästä on Joensuussa möllitoko josko sinne sitten menis.. :))
Noutoa ollaan pennun kanssa pikkasen kokeiltu ja nyt siellä suussa on milloin mitäkin. Kenkäteline kenkineen on pennun mielestä huippujuttu ja meikä sitten AINA ulkoonta sisälle tullessa asettelee kengät uudelleen telineeseen.
Opettasko sille tänään jotain uutta?! :))


Odotellaan..Torstai 27.08.2009 10:46

- laitoin meiliä uroksen omistajalle ja nyt odotellaan vastausta..
- puuttuvia terveystuloksia..
- puuttuvia osoitetietoja..
- järkeä tuon kakaran päähän.. :D


Vielä kaksi päivää koulua

Mukavaa päivää kaikille!

PikkupiskiTiistai 25.08.2009 22:48

Mun pikkupiskillä on nyt sitten oikeen rekisteritodistus! :D

[Ei aihetta]Maanantai 24.08.2009 11:32

Kyllä se kestikin mutta nyt on Kikan rekkarointi loppusuoralla. Tänään maksoin netin kautta rekkarointimaksun. Sitten odotellaan papruja tulevaksi, taitaa siellä äiteen kohdalla komeilla se MVA tittelikin :))

Viikonloppuna yritin viritellä jotain koulutusjuttua koirien pään menoksi ja kävin jopa fillaroimassa!

Eilen kävin kaupungin koirapuistossa. Onneksi mulla oli tua vanhempi mukana kun kyllä eräät ihmiset on sitte ajattelemattomia, näin nätisti sanottuna, aaargh

Mukavaa alkavaa viikkoa kaikille! :)


Lisäystä klo 19.32
Perkeleen vanhempi koira kun yrittää taas itsaria.
Tuli haettua postista paketti, joka oli enemmän kuin vähän teipattu :))


Suoritus tämäkin..Tiistai 18.08.2009 11:22

et se kennelliitton ämmä kenen kanssa puhuin puhelimessa sattu olemaan kuurouden lisäksi vielä sokeakin.
Postissa tuli se paperi takaisin ja kyllä siinä oli eläinlääkärin allekirjoitus, mitä ei muka tuon tätylin mukaan ollut. Ja mukana tuli myös lappu, jota nimenomaan en halunnut ja sen kyllä selkeästi ilmaisin.
No jaa tiä minne osastolle se paperi on alunperin mennyt, taitaakin jäädä ikuiseksi arvoitukseksi.
Kaikessa kiiressä tuossa ennen lomille lähtöä ed tiistaina, laitoin kaikki mahdolliset paperit menemään kaverin kautta kennelliittoon et jospa Kikalle ne rekkarointipaprut tässä joku päivä saisi. Alkaa pikkuhiljaa korpeamaan urakalla tämmönen peli.

Olin melkein viikon mökillä ja nuhan toin sieltä tuliaisina mutta kyllä teki hyvää vain olla :) Koirat saivat olla päivät ulkona eikä keleissäkään ollut moittimista.
Jottaan kuvatuksia tuli otettua ja niitä laittelen esille kun koulupäivästä selviän.
Mukavaa päivää kaikille! :)