IRC-Galleria

tanjal

tanjal

sssairrraanhyvä koirankouluttaja,nih! :D

Uusimmat blogimerkinnät

Selaa blogimerkintöjä

Hyvää JuhannustaTorstai 24.06.2010 02:08

kaikille!!!

Ruutu 8vSunnuntai 20.06.2010 10:58

Onneksi olkoon F-pennut tänään 8v

Omani ZTP V1A FIN MVA JK2 TK2 BH AD Däsy's Fiasko-Acca, "Ruutu"
lisäksi onnittelut lähtee rapsujen kera Rhinolle, pikkuhugolle, Donille, Tessalle, Lordille, Rosalle ja Rockylle

Ruutu viettää päivän mamman kanssa sohvalla löhöillen ja lenkkeillen <3

DuihTorstai 17.06.2010 02:24

Tänään iltapäivällä oli napsahtanu meiliä kennelliitolta.
Kikka A-lonkat ja 0/0 kyynärät!!!!!


Kylläpäs oon niiiiiin iloinen, jeeeeeeeeee

OdotustaTiistai 15.06.2010 12:18

Kikan lonkkakuvat saapuivat kennelliittoon 7.6, maksoin ne heti laskutuspäivänä 9.pv ja vielä vaan odotuttaa tulosta. Tulis jo!

SilmätTiistai 01.06.2010 19:52

Kikan silmät terveet :)

Näytelmä käytySunnuntai 30.05.2010 10:43

Enhän mä mitään sinne mätsäriin menny, tääl sato vettä ni en kehannu vaivautua paikalle.
Näyttelyssä samassa luokassa oli toinenkin junnunarttu, räyhä sellainen :-/ Kikka ei provosoitunut siitä eikä muistakaan räyhistä. Kikan mielestä kaikki koirat on mahdollisia leikkikavereita. No näytelmässä olin paikalla varmaankin sen tuntia ennen kehän alkua ja kylläpä oli taas pitkä tunti. Ilma oli juuri sopiva. Alkuun juostiin kehä kahteen kertaan ympäri ja sitten jäätiin ekana kehään. Alkuun hampaiden tarkistus. Kikka istui hienosti venkuilematta tarkistuksen ajan. Sitten koira seisomaan ja tuomari kopeloi huolella koiran läpi. Kikka seisoi sen ajan nätisti häntä pystyssä. Kun tuomari olisi kokeillut reiden lihaksia takaa päin Kikka hypähti sivuun kun sillä on tua kiima niin ihan kaikkea ei sentäs anna tehä. Siitä ympyrän juoksuun ja edestakaiset liikkeet. Seisotus tuomaripöydän edessä. Tyytyväinen olen Kikan esitykseen :) Punainen nauha tuli ja kun kilpasisarkin sai eh-nauhan niin juostiin sitten vielä yksi kierros kehän ympäri. Tuomari sijoitti meidät toiseksi joten Kikka ekassa näytelmässään EH2


Pilotille lauantaina H

edittiä: Pilotti sunnuntaina eri pu2 CACIB

Pitkä vapaaTiistai 25.05.2010 11:22

Töistä vapaa perjantai ja maanantai. Mitä jäi käteen?, eipä juurikaan mitään.. Joka päivä kyllä treenin Kikan kanssa mutta se suunnitelmallisuus puuttuu. Perjantaina ostin kaverilta halvalla hihan joten se puoli on nyt hoidettu ainakin vähäksi aikaan :) Lauantaina oli Kikalla purut ja Sani sai viimeisen antibiootti tabun. Sunnuntaina saatiin kaverin kanssa kohtuu hieno seisomiskuva Kikasta, sehän näyttää siinä jopa kauniilta! Sunnuntaina oli Sanikin mukana joten sillekin vähän uusia kokemuksia kun samalla reissulla käytiin kylmäojan koululla treenissä. Eilen maanantaina Kikalle taas purut ja pikkulikka kävi yksinään piilolla haukkumassa mmo.
Nyt pitänee tehdä treenipäiviksen lisäksi joka päivälle etukäteis suunnitelma mitä treenin milloinkin ja millä tavalla.
Eilen maksoin tuon Kikan kuvan vkirjaan :) Toivottavasti kuvan laatu riittää sinne.
Kikan eka näytelmä lähestyy,,iiks. Tänään yritän muistaa käydä mätsärissä, jos peräti ilmoittaisinkin sen sinne

Kikka 14kk
Kikka 14kk

Mukava päiväTiistai 18.05.2010 23:47

Työporukan kanssa käytiin Kolilla! En ole sielä ennen käynyt joten tykkäsin kyllä, kelikin sattui juuri kohdalleen. Lämmintä muttei tukalan kuuma. Katsottiin kuvaesitelmä alueesta ja näyttely. Siten syötiin notskimakkaraa (possuilin ja söin 3kpl), salaattia, leipää ja juomisena yperhyvää mehua :) Käveltiin ukko-kolille, ihailin maisemia ja takaisin notskille juomaa kaffetta.

Töiden jälkeen annoin Sanin olla Ruudun kaa olkkarissa ja puolentoista tunnin jälkeen suunnistin pennun kanssa mätsäriin. Pentu oli reipas vaikka eihän tuolle mitään kokemuksia olekaan tullu, kaikki olisi pitänyt saada morjestaa :) Pari tuntia meni suht vikkelään ja ny vielä hetki odotusta,,,,sitten jäääääkiekkooooooo

VihdoinkinPerjantai 14.05.2010 21:39

taisi tuuri kääntyä positiivisemmalle puolelle

Maanantaina oli mielestäni pennun raudoitettu jalka hiukan turvonnu, tiistaina turvotus oli selkeää ja keskiviikkoon mennessä jalka oli turvonnut kaksinkertaiseksi. Kerkisin jo kirota jatkuvaa huonoa tuuria ja tulipa sitä itkettyäkin kun kaikki koko ajan vaan menee päin persettä. Lekuri tunnusteli jalan ja arveli siellä tapatuneen kasvua. Ei mätää eikä mitään muutakaan feelua. Jalka kuvattiin ja se olikin niin hyvin luutunut että saatiin samalla reissulla raudat pois (viikko olisi ollut vielä alunperin kärsittävänä). Jatkohoidoksi tuli vielä jatkaa antibioottikuuria 10:n päivän ajan, puhdistus edelleen päivittäin ja 2:n viikon häkkikuuri. Sani ei oikein ole samaa mieltä häkityksestä ja metakka on välillä korvia vihlova.

Tänään oli melkeinpä viimeinen päivä käyttää auto katsastuksessa. Käytin autoa mulle uudella katsastuspaikalla ja het alkuun neitokainen sanoi ettei autossa ole ajoneuvovero maksettu. Huoh, minne lie olen työntänyt eto pikkulaskun, muistutusta ei ole tullut. Katsastus kumminkin tehtiin ja ainoa 'vika' koko pöselössä oli ettei sitä veroa oltu maksettu. JEEEEEEEEEE!!!!!!!!
Nyt vaan pitää ettiä se lasku (ja maksaa se) ja käydä näyttämässä kuitti konttorilla. JEEEEEE :)))

Koko ajanKeskiviikko 12.05.2010 10:17

ihan sairas vitutus päällä