IRC-Gallerian tietosuojakäytännöt päivittyvät 25.5.2018 vastaamaan EU:n tietosuoja-asetuksen (GDPR) vaatimuksia. Lue päivitetty Tietosuojaseloste. Lisäksi käyttöehdoissa on tarkennettu ikärajaa ja kohta 6.2 viittaa Suomen lain lisäksi Euroopan unionin lakiin.

IRC-Galleria

tanjal

tanjal

sssairrraanhyvä koirankouluttaja,nih! :D

Uusimmat blogimerkinnät

Selaa blogimerkintöjä

jihuu ihanat kelitKeskiviikko 28.02.2007 20:20

siis silleen jos talvi pitää olla ni ois sit koko ajan vaan tällanen pikkupakkanen
ja aurinko paistais päivisin :D

Mä pölläröin tänää, tiä vaik saisin tiskitkin tiskattua :-0Lisäilin kauhiast infoo yhteisöön

Pari päivää oon kirjoitellut koiratreeni blogia yhdelle sivustolle, nyt siirsin
blogini toiseen paikkaan. Yritän kirjoittaa sitte jatkossa vielä yksityiskohtaisemmin :)


[Ei aihetta]Tiistai 27.02.2007 20:35

No tulihan se vuosikirja viimeinkin! ja oliha siä yllätyksiäkin kaksin kappalein :-/ noo kaikkee ei voi ennakoida/tietää

Mun tän päivänen suunnitelma meni pieleen kun lähdinki pitämään kaverille tokosulkeisia. Jäi nyt sitte siivoomiset sun muut huomiselle, niitähän ei voi enää iltasella tehdä... ;)

Kaupoille pitäs vielä mennä mut pahasti laiskottaa. Pakkohan se on mennä kun ei taas koko kämpässä ole ruuan muruakaan

Huomen on sitte viim ilm Oku nlyyn sillä halvemmalla ilm maksulla

TreenipäiväSunnuntai 25.02.2007 22:38

Tänää tuli treenattua Ruudun kanssa ihan urakalla. Tarkoitus oli lähteä ny illal viä juoksuttaan koiria mut sen nyt kyllä voi unohtaa. Johan siä taas on pääl 20 pakkasta :(

Aamusella kävin kentällä ja onneksi se oliki aurattu. Kivasti oli porukkaa paikalla. Otin Ruudun kanssa kontaktia, seuraamista, luoksetuloa, esineen vientiä ja ukolle haukkumista. Haukkuminen meni huonosti ja jouduin kutsumaan koiran pois. Uusi lähetys ja paremmin meni. Tulipa onneksi nyt heti huomattua virhe jonka ite tein. Haukkumista ei kyllä ole otettu, en edes muista, milloin viimeksi. Hakukisa tavoite kun on vielä monen kuukauden päässä niin ei kiirettä olekaan.
Iltapäivällä käytiin maneesissa ottamassa tokoa ja sielläkin huomasin selkeästi pienen 'mokan', joka on tullut tehtyä mut tarkoituksella. Nyt vaan pitää muistaa välillä ottaa liikettä kokeenomaisesti :)

Jihuu josko jo huomenna tulisi vuosikirja! :D

Ai niin mä sit ilmoitin Edinankin tokokisaan, pitäs varmaa sitäkin välil treenata :-0himputin pakkaset :(Perjantai 23.02.2007 21:07

eile kyl treenattiin ruudun kans ja käytiin edinankin kans tallil mut ei ratsastusjuttuja. Sai kumminki juosta koirakaverin kanssa. Tänää ei sitte minnekää ku treenikaveri peru ja yksikseen en ny kehdannu mennä. Nyt siä jo -23 astetta.

Mä vaan toivon et ens viikolla on +10 astetta, vähänkö ois kiva treenailla! :D[Ei aihetta]Torstai 22.02.2007 00:34

Muahhahhaa *reps*
Laitoin karaoke videon yhdelle saitille, onpa mainio! hihNyt alkaa olla treenit kohdillaan Ruudun kanssa. Otettiin tänään eka kertaa tokoruutua ja vaikka vähä näytti onnettomalta mun opetustyyli treenikaverinki mielestä, must tuntuu et Ruutu tajus ideaa hieman :)
Huomenna lisää treeniä ja perjantaina pitää kyl ottaa edina sinne, tulis jotain tehtyä senkin kanssa. Edin muuten sais kanssa haukkumaan käskystä mut sit mul saattas ol kaksi mua komentavaa koiraa heh

[Ei aihetta]Sunnuntai 18.02.2007 21:43

Perjantaina käytiin Ruudun ja tuan vääränrotuisen kanssa treenaamassa parkkiksella. Ruutu perhana komensi mua yhdessä liikkeessä, olin kai liian hidas palkkaamisessa. Ei ole ennen moista tehny jote nyt tulee näitä lieveilmiöitä kun opetin koiruuden haukkumaan. Pe illalla käytiin maneesilla kilpailevien tokotreeneissäkin.
Lauantaina olin kurssilla ja jatkoa siihen sitten myöhemmin.
Tänään käytiin maneesilla tokotreeneissä. Otettiin luoksepäästävyyttä, paikalla makuuta, liikkeestä maahan menoa, liikkeestä seisomaan jäämistä ja noutoa. Saatiin tunnarin opetteluun pientä vinkkiä, ei toiminu ainakaan siellä joten pitää kattoa saanko kotona jotain tolkkua siihen tai uskallanko enää edes kokeilla..Jälkikeppien takia koira mielellään ilmaisee kepit maahan menemällä (niinkuin on opetettu) ja suuhun kun tunnarin laitat tulee siitä hammastikkuja. Sylkäsee silput suusta ja menee maahan niitä tökkien :)

uuh jeeTorstai 15.02.2007 20:32

Palveluskoiraliiton lehti tuli. Mä ilmoitin mun pikkupiskin neljään jälkikisaan!

ööh pitäs varmaan ruveta reenaan iha tosissaan ku lumet vaa lähtis pois...
Ostin eilen tennispallon Ruudul ja voi juma sitä vauhtia+ korvat tippu välittömästiklo 01.45
Nukkumas pitäs ol vaa mieles tulevat kisat ni uni ei tule. Olin eka Dobermann koirakko joka ilm rotumestiksiin :-0 Huomen on kiirus päivä. Mä muuten keksin miten kohottaa omaa kuntoa ihan mieluisalla tavalla ja sen kun aloitan ni sitä kyllä jatkan kanssa. Voiskin ottaa tavoitteeksi et aloitan ny lauantaina :)
Pitäs viä ettiä yksi sivu netist sit vois mennä tutilullaa
Ja pitäs kyl laittaa taas infomeiliä kaikil kasvattien omistajillekin


[Ei aihetta]Tiistai 13.02.2007 17:01

Edin varvas ei ole enää turvoksissa, eikä kyllä se itse ole kiinnittänyt siihen mitään huomiota. hyvä juttu.
Mul ei pitänyt olla tänään mitään vetovuoroa mut niin vain kävi et tokoalkeita meen sitte tänään tuuraamaan. uih mitä siitäkin tulee kun kumpikaan ei olla aikasemmin vedetty ko vuoroa.. doo ehkä sitä jotain pystyy aloitteleville opettaan ;)


klo 22.09
Tokoalkeet mai ääs. Koolla olikin ryhmä rämä elikäs pentukurssi :)


Edinan kaa käytiin tallillaMaanantai 12.02.2007 21:09


Kaveri tuli hakeen meijät yhen maita. Kaveri laitteli hevosen ratsastus kuntoon ja mä olin koirien kaa ulkona. Kun Edina näki hevosen kuulu sen kurkusta yksi vieno piip äännähdys. Kaveri käski mun mennä talliin piiloon mihin mä sitte et ei tarvia, anna mennä vaan kyllä se tulee. Ja niin ne lähtivät siitä kaikki nätisti ravilla :)) Ei tullu Edina enää edes tarkastamaan minne jäin eikä mitään. Toinen ratsastajakin oli tullut vastaa :-0 mut mallikkaasti oli menny ohituskin.
Kun tulivat takaisin huomasin Edinan pitelevän etujalkaansa hieman erikoisesti ja yksi varvas oliki hieman turvonnut. Mihin lie penkkaan sen tirvassu huonossa asennossa. Viimeksi ei edes ollut tönkkönä seuraavana päivänä, vaikkei siis paljon liikukaan tua elukka. Tuskinpa nytkään mitää tönkkönä on, varvasta pitää tarkkailla

Ja illalla pääse Ruutukin pitkälle lenkille :)

[Ei aihetta]Lauantai 10.02.2007 22:13

Aamul herääminen venahti vähän myöhäiseksi mut mikäs sen hienompaa ku nukkua pitkään ja syödä sit kunnon aamiainen :) Putkien lämmittämisessä ei menny ku 10min, jee.
Mun tietsikan näppis tippu lattialle ja tokihan siitä rikkoutu yx näppäin. Surffailin netis muutaman tunnin ja katoin mäkihyppyä, osittain kyllä silmät kiinni.
Äsken laitoin auton piuhaan ja pian meen koirien kaa lenkille!


klo 23.54
Koiril oli kivaa juostessa ja joo Edinakin juoksi :-0