IRC-Galleria

tanjal

tanjal

sssairrraanhyvä koirankouluttaja,nih! :D

Uusimmat blogimerkinnät

Selaa blogimerkintöjä

Blogi

« Uudemmat -

Autoa taas...Keskiviikko 29.09.2010 22:33

Aamulla paska (auto) nyki minkä kerkes ja mulla alko jo tulla epätoivonen olo että pääseekö tässä ollenkaan töihin asti. Töistä tullessa päätin käydä korjaamolla kysymässä josko kerkiivät autoa ensi viikolla kattoa vesivuodon takia. Se koko paikka oli kiinni sairasloman vuoksi. Huoh. Kävin sitten yhessä toisessa paikassa minkä tiesin jo kokemuksesta kalliiksi. Siellä niillä oli aikaa heti kattoa sitä. Vika löyty: yhessä vesiputkessa kulumaa. Vaihtovat siihen uuden putken ja homma oli valmis vartissa. Mä en ollut varautunut siihen et se samoin tein laitetaan joten eihän mulla mitään rahaa ollu mukana ja varsinkin kun sitä rahaa tulee vasta huomenna. Tarjottelin pankkikorttia joka oli lakkautettu pankin tietojen mukaan syyskuun alussa. Jees mut kortti toimi! Jos vika nyt oli tuossa putkessa ja korttikin toimi niin oisko nyt käynyt niin et mun tuuri olisi vihdoin vaihtumassa?! :))

Se huonompi lista 2010Torstai 16.09.2010 10:36

vesiputket ja viemäristö meni jäähän
Ruudun kantoajan ongelmat+sektio
Junon jalka
T-vuokra
autoremppa kytkin
sähköntasauslasku
Ruudun sydäntutkimus
auto falskaa vettä
jääkaappi hajos

Tätä vuotta on vielä jäljellä

AutoaMaanantai 05.07.2010 10:48

temppuilee, vikaa vikaa

Kytkin ei toimi normisti. Kytkinpaketti tilattu ja aika korjaamoon varattu. Siinä vaan taitaa mennä Ruudun sydäntutkimukseen varatut rahat :-(

Kiva et sentäs vähän aikaa oltiin ilman vastoinkäymisiä

Hyvää JuhannustaTorstai 24.06.2010 02:08

kaikille!!!

Ruutu 8vSunnuntai 20.06.2010 10:58

Onneksi olkoon F-pennut tänään 8v

Omani ZTP V1A FIN MVA JK2 TK2 BH AD Däsy's Fiasko-Acca, "Ruutu"
lisäksi onnittelut lähtee rapsujen kera Rhinolle, pikkuhugolle, Donille, Tessalle, Lordille, Rosalle ja Rockylle

Ruutu viettää päivän mamman kanssa sohvalla löhöillen ja lenkkeillen <3

DuihTorstai 17.06.2010 02:24

Tänään iltapäivällä oli napsahtanu meiliä kennelliitolta.
Kikka A-lonkat ja 0/0 kyynärät!!!!!


Kylläpäs oon niiiiiin iloinen, jeeeeeeeeee

OdotustaTiistai 15.06.2010 12:18

Kikan lonkkakuvat saapuivat kennelliittoon 7.6, maksoin ne heti laskutuspäivänä 9.pv ja vielä vaan odotuttaa tulosta. Tulis jo!

SilmätTiistai 01.06.2010 19:52

Kikan silmät terveet :)

Näytelmä käytySunnuntai 30.05.2010 10:43

Enhän mä mitään sinne mätsäriin menny, tääl sato vettä ni en kehannu vaivautua paikalle.
Näyttelyssä samassa luokassa oli toinenkin junnunarttu, räyhä sellainen :-/ Kikka ei provosoitunut siitä eikä muistakaan räyhistä. Kikan mielestä kaikki koirat on mahdollisia leikkikavereita. No näytelmässä olin paikalla varmaankin sen tuntia ennen kehän alkua ja kylläpä oli taas pitkä tunti. Ilma oli juuri sopiva. Alkuun juostiin kehä kahteen kertaan ympäri ja sitten jäätiin ekana kehään. Alkuun hampaiden tarkistus. Kikka istui hienosti venkuilematta tarkistuksen ajan. Sitten koira seisomaan ja tuomari kopeloi huolella koiran läpi. Kikka seisoi sen ajan nätisti häntä pystyssä. Kun tuomari olisi kokeillut reiden lihaksia takaa päin Kikka hypähti sivuun kun sillä on tua kiima niin ihan kaikkea ei sentäs anna tehä. Siitä ympyrän juoksuun ja edestakaiset liikkeet. Seisotus tuomaripöydän edessä. Tyytyväinen olen Kikan esitykseen :) Punainen nauha tuli ja kun kilpasisarkin sai eh-nauhan niin juostiin sitten vielä yksi kierros kehän ympäri. Tuomari sijoitti meidät toiseksi joten Kikka ekassa näytelmässään EH2


Pilotille lauantaina H

edittiä: Pilotti sunnuntaina eri pu2 CACIB

Pitkä vapaaTiistai 25.05.2010 11:22

Töistä vapaa perjantai ja maanantai. Mitä jäi käteen?, eipä juurikaan mitään.. Joka päivä kyllä treenin Kikan kanssa mutta se suunnitelmallisuus puuttuu. Perjantaina ostin kaverilta halvalla hihan joten se puoli on nyt hoidettu ainakin vähäksi aikaan :) Lauantaina oli Kikalla purut ja Sani sai viimeisen antibiootti tabun. Sunnuntaina saatiin kaverin kanssa kohtuu hieno seisomiskuva Kikasta, sehän näyttää siinä jopa kauniilta! Sunnuntaina oli Sanikin mukana joten sillekin vähän uusia kokemuksia kun samalla reissulla käytiin kylmäojan koululla treenissä. Eilen maanantaina Kikalle taas purut ja pikkulikka kävi yksinään piilolla haukkumassa mmo.
Nyt pitänee tehdä treenipäiviksen lisäksi joka päivälle etukäteis suunnitelma mitä treenin milloinkin ja millä tavalla.
Eilen maksoin tuon Kikan kuvan vkirjaan :) Toivottavasti kuvan laatu riittää sinne.
Kikan eka näytelmä lähestyy,,iiks. Tänään yritän muistaa käydä mätsärissä, jos peräti ilmoittaisinkin sen sinne

Kikka 14kk
Kikka 14kk
« Uudemmat -