IRC-Galleria

Se on sitten joulukuu..Sunnuntai 02.12.2007 18:30

uskomatonta miten nopiaa vauhtia päivät juoksee.

Moon ihan väsyny, heräsin just hetki sitten ja kohta pitäis taas mennä töihin. Ja mä kun luulin että mulla ois pitkästä aikaa ollu sunnuntai vapaa. mut se olikin vasta ensi viikolla. Ja ois kauheesti pitäny tehä kaiken maailman raportteja kun kuukausi vaihtui. Ei tänäänkään mitään taas ehdi tehdä. Jos tunnit sais laskettua ja laitettua tänään viä eteenpäin. Huomenna pitää sitten vapaapäivä uhrata niihin. Ei se kyllä tunnu vapaalta. On ollu kyllä nin kiirettä, että tuskin kukaan ois pysyny vauhdissa, tuntuu välillä ettei aina oikein itsekään. Välillä ihan pihalla päivistä, ja mitä milloinkin, koska, mitä, kenelle...

Ja buukkasin sen sähkömiehenkin huomenna aamukymmeneltä vaihtaan mulle sähkömittaria. Möh. Pitänee siis herätä aikaisin. Ois ees nuori ja komia sähkömies, mutta nou.

En saanu opparia valmiiks tän vuoden puolella. Pitänee siis hakea jatkoaikaa, saada se kökkö kasaan tammikuun loppuun mennessä ja valmistua aiottuna päivänä eli 22.2. 2008. Pikkuhiljaa pitäis jo saada ne paperit ulos. Kun kiinnostuskin on melko nolla.

Ystäväni Reebus teki come backit firmaan ja nyt kaikilla on niin mukavaa. Oikeesti vitsi et voi työkavereitten kanssa heittää hyvää läppää :)

Ihanaa kun on lunta, mun raksupoksupallerot mönkii lumessa ja röhkii kun pienet possut :)

Helppoa on sanoa ettei miettisi toista, mutta erittäin vaikeaa se on toeuttaa, kun koko ajan mietiskelee.. On tainnu kyllä kolista puolin ja toisin. Jo se oli aikakin.. Odottavan aika on vaan niin pirun pitkä.

Kohta meikkaileen ja kihartaan tukkaa, piskit pihalle ja kaupan kautta töihin. Tuntuu et tänään on taas hyvä päivä töissä. Fiilkset korkeella!

Työkaverit sano eilen, että mulla tainnu jäädä lääkkeet ottamatta, mutta mä sanoin, että se on vaan vierotusoireita alkoholista, kun ei oo ehtiny viihteellä/kaljalla ollenkaan käydä. Vaikkakin Johtaja sanoi, että Tanja nyt lopetat ton dokailun ja keskityt töihin ja muistat levätä ja nukkua. Ihana kun se välittää, mutta... ei löydy parempaa nollauskeinoa kun vetämällä kunnon tumut :)

Terv. Sheriffi Tanz

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.