IRC-Galleria

Ostoksilla..Maanantai 10.12.2007 08:59

.. Kävin sitten keskiviikkona ostaan oikeen monitoimitulostimen missä on kopiokoneet ja skannerit ja kaikki. Piti ottaa oikeen vimpan päälle hyvä, kun pomo maksaa sen takaisin, kyllähä nyt jokaisella vähänkään toimistohommia tekevällä on tulostin oltava.

Aloin sitten perjantaina sitä purkamaan pois laatikosta innokkaana ja töiden velvoittamana, otin pois laatikosta, laitoin värikasetit kiinni ja aloin lataileen ohjelmaa koneelle ja mitä mitä.. Ainoa virtapiuha joka paketista löytyy on englantilaista mallia. Mitä whittua. näytänkö mä joltain engelsmannilta. Tää on ihan niin just mun tuuria!!!

Ohhohhoijaa! Tänään siis eilen, siis sunnuntaina kauheella murinalla päriseen kauppaan, että jos ette mun piuhaa vaihda niin tuon koko koneen ja vaihdan paljon parempaan ja kallimpaan tai puran koko kaupan, niin nuori kundi kassalla: Joo tätä on ollu liikkeellä. Maahantuoja on tietämättömänä laittanu väärää piuhaa koko erän täyteen. ja plaaplaaplaa..

Jätkä tuo mulle uuden, suomalaisen piuhan eikä ota hintaa (no ei tietenkään). Sanoin sille että voi pitää sen englantilaisen piuhan, kun tuskin mä sitä tartten, nii tyyppi siihen: Pidä sinä sen vaan, jos joskus vaikka muutat Englantiin. Piti niin sanoo, että tuskin oon muuttamassa Englantiin ihan näillä näppäimillä ja JOS muutan niin roudaanko mä tulostimen sinne mukanani HÄ?? Meinas tulla johdolle käyttöö kun teki mieli kuristaa se jätkä siihen paikkaan. Missä oli kaikki hyvän näköset miespuoliset miehet, joilta ois ironnu ees vähän sääliä, mä kysyn vaan!!!! Tälle ponnaripäälle ei ois voinu minkäänlaista läppää heittää tai se ois tukehtunu äiskän ostamiin kalsareihinsa tai just kasvavaan amispartaansa. Vähänkö mä olen katkera!!! Prlkele!!

Mut hei mulla on uus kello. Kelläs on rumimmat kuteet ja pisin naama. Tai seikka on saletti, Popopopo... Jee the joulukalenteri on iha the must. Katoin eilen siis yks päivä yhen jakson ja oli ihan nostalgiset tunnelmat takavuosilta..

Jou. Olin ihan vaan parillä äskön tulostimen asentamisen kunniaksi, mutta pirulainen kun paha olo lykkäsi kotona ja kaikki hampparit pukkas pihalle. Se niistäkin sitten prkele! Mut nyt on hyvä guosi, jos menis koht nukkuun, kun muistin tilauksenkin tehdä. Keskiviikkona lähretään suvin ja noren kans muisteleen entisajan menoVorssaa ja ottaan tumut. Pitäis taas toi juominen pitää käpälässä.
Ja tykkään yhrestä ihan hirvitysti, mutta tykkääkö se kans.. vaikeeta on taas kun umpisuossa perähikiällä Mister Hirvi peesissä, puolukkakori käpälässä ja eväskori toisessa ja ei mummon mummoo näkösällä. Ai niin mutta taiskin olla Kauniitten ja rohkeitten aika. Joku sai Jussinsa ja jostain tuli talentin kingi, mutta minä en tiiä mistään mittään. Mie vuoan täällä suossa nyhvötän, Mr Hirvi söi puolukat ja eväät ja lähti kahtomaan kans Salkkareita.. Whittu kun on taas himpun verran himmeetä, kukakoos ostais paremmat valot latoon..

Juu nääs juu, seikka on saletti.

Tanz

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.