IRC-Galleria

Vuosia lisää..Maanantai 17.12.2007 01:38

Kiitokset monen monetuisille ystäville, jotka muistivat onnitella. Ja tulihan niitä synttäreitä oikein sitten juhlittua kolmeenkin kertaan. Keskiviikkona oltiin Suvin ja Noren kans juhlimassa, with Jarno ja Harri. Kyllä oli aivan mielettömän hauskaa. Tanssittiin aivan sikana. Suvi, Nore ja Elmo oli meillä muutaman yön kyläilemässä. Voitte kuvitella kuinka nassukat ollaan oltu jos Suvi ja Nore ei oo löytäny ees Aikapoikaa. Vaikka kuinka koitin niille selittää, että siellä on nykyään sisätilat ja kaikkee. Ja Kauppakadun ainoo lato siihen aikaan, missä on valot, mutta kun ei löytyny. Ja Suvi on vieny kaikki kolme piskiä vielä yksin yöllä pissille. Aika sissi. Voitte kuvitella kun se käskee poikia puun juurelle pissille. Ei ollu ressi-pirjosta tietoakaan.

Sitten perjantaina lähdin Reetan ja Nonnan kans vaan parille. Aloteltiin jo Nonnalla ja oli tosi kivaa, kun pelailtiin jotain ihme peliä. Sieltä Rocksiin ja Statukseen. Petyin vaan kun en saanut toivebiisejä läpi millään, enkä genreä hip hop, r&b, tai jotain sinnepäin. Siitä vielä Niskaan ja jatkoille, kotona joskus seitsemän jälkeen. Oli kyllä kiva ilta, kiitos loistavan seuran.

Sitten lauantaina juhliin velipojan kanssa. Alottelut Jokioisilla ja siitä sitten Vorssaan päin. Muuten oli kyllä kivaa, mutta en tiedä mikä ihmeen naamaraja niskaan oli. Hip hip hurraa. No ei tarvinnu sielläkään sitten käydä. Oli kyllä tosi kiva juhlia velipojan kanssa pitkästä aikaa.

Nyt on pikkusen väsy olonen. Pitäis kaikkia paperihommia tehdä. Päätin etten juo pitkään aikaan, ehkä edes koko loppuvuonna. Vaikkakin keskiviikkona on kllä pikkujoulut, voi olla että muutaman tarvitsee niiden jälkeen.

Tajusin just että jouluunkin on enää muutama hassu päivä. Kaikki joululahjat ostamatta. Jos joku päivä sitten ehtis. Jouluvalotkin laittamatta. No luulen, että mun jolufiilis tulee vasta aattona äiteen joulupöydässä.

rai rai. Hyvää joulun odotusta kaikille ja pitäkää toisistanne huolta <3

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.