IRC-Galleria

Voi että..Lauantai 02.06.2007 17:50

.. huonekalumuuttopäivät torstaina.. Pökö on sen verran tehny tuhoa, että sänky ja kaks sohvaa lähti etsimään uutta elämää Kiimassuolta. Sitten mun uus sohva kannettiin kuudennesta kerroksesta ja sänky viidennestä kerroksesta, huh huh. Housutkin siinä touhussa hajos. Ja ne ja kaks hyllykköä vielä mun tokaan kerrokseen. Lihakseni ovat löytäneet itsensä, vähänkö on persuskin kipee.

Lähdin sen jälkeen ansaitulle "yhdelle". No olihan siinä muutaman jälkeen lähdettävä Niskaan "rauhalliseen " karaokeiltaan. Aluks menikin kauheen kivasti, mutta.. yhtäkkiä alko nuorisoo tunkeen ikkunoista ja ovista ja terassin kaiteen yli ja savupiipusta saakka. Voi mahoton sitä meininkiä. Porukkaa oli enemmän kun pipoo ja viikonloppusin. Ja voi sitä elämän ääntä. Huh huh, kyllä sitä tunsi niin itsensä vanhaksi ja hiljaiseksi ja vähän juovaksi ja ja.. ( Enhän minä ollut tuollainen päiväkodista karannut tuon ikäisenä enhän.)

Ei vaan on se hienoa kun porukka valmistuu ja elämä on avoinna. Kun joskus itsekin valmistuisi.

Joops. Pörrö jaTessu oli torstai aamuna tapaamassa eläinlääkäriä. Pörröllä oli paha korvatulehdus ja sai antibioottikuurin ja kortisonipistoksen ja korvatippoja. Sitä kehuttiin erittäin rauhalliseksi yksivuotiaaksi. Tais vähän näytellä siellä lekurissa.. hih.

Ihana päivä, lähen tästä ny Nirden terdelle ja Setteriin poikkeen.. Vähän tän illan työvuoro jännittää kun ei tiä tuleeko työkaveri koska vai tuleeko ollenkaan ja kuka ees tulloo.. No moon boss!!

Terv. Aurinkoinen tanzai

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.