IRC-Galleria

Blogi

« Uudemmat -

[Ei aihetta]Maanantai 20.04.2009 01:51

Klikkaa kymmenen satunnaista galleriasta ja laita niiden oletuksen kuvatekstit numeroiduille paikoille klikkailu järjestyksessä heittomerkkien väliin.

1. Heräsin tänään aamulla ja totesin: "Lentoon lähdössä."
2. Toistelin: "On siitä jo aikaa.."
3. Sanoin luokkatoverilleni: "Ei yhtää kokist."
4. Sitten piti tehdä: "Latautuminen Taj Mahalin edustalla."
5. Joka kerta kun oon kännissä sanon: "Kippis vaan."
6. Vaihdan ehkä oletuskuvani tekstiksi: "Häätyy sitä vähä töitäki tehä."
7. Oon saletisti: "Siellä jossain."
8. Kiljasin eilen kaupungilla: "Mulla on aina väsy."
9. Ensivuoden tuleva mottoni on: "Uusinta uutta, eli vuoden vanha jo."
10. Viimeiset sanani tulevat olemaan: "Kukkuu, mie ja Tikru (tiiikeri), aika pelottava oli."

Kevättä rinnoissa,...Sunnuntai 05.04.2009 23:55

DAMN, meikällä pyyhkii hyvin. Hiton hyvä työpaikka (-paikat), tunteja tosi paljon ja tulossa maittava tili ens viikolla. Hitto oli hieno eilenkin jammata statuksessa tiskin takana Egotripin tahtiin.

Koulusta valmistuin, tän kuun lopulla pippaloidaan!

Elämässä on sutinaa, tuli kyllä juttu aivan puuntakaa, olen aivan hullaantunut!

Pikkusisko täyttää tiistaina 18 vee ja Tessu rakkaani maanantaina 12 vee! Onnittelut mun rakkaimmille!

Kämppäni on ihana, odottelen et loputkin lumet sulaa takkapihalta, niin pääsee grillaileen ja ottaan arskaa!

Ja roppakaupalla uusia ystäviä ja mahtavia vanhoja!

elämä hymyilee ja mä hymyilen takasin!

tanzai

Perjantaina 20.2.2009Tiistai 17.02.2009 23:51

Meikä valmistuu HAMKista restonomiksi AMK. Ei ois moni uskonu, minä itse vähiten, että se päivä vielä tulee. illalla ottaan kuppia ja katsomaan Cheekkiä. Valmistumiskekkerit tulee sitten myöhemmin keväällä.

Hieman tuo terveys reistailee ja työkuviot myös, mutta eletään päivä kerrallaan.

Ihanaa herätä auringonpaisteeseen, odottaa malttamattomana jo kevättä ja kesää :)

Tsaah..Maanantai 19.01.2009 22:41

Oltiin tuossa taannoin pelaan Aliasta ja Nonna koitti selittää mulle sanaa Rinne: siis mäki, kukkula.. ja tanja ei tajuu.. Nonna: otetaan alusta, siis vähän niinkuin tissit.. Tanja: Kumpulat!! elikäs meillä siitä asti ollut kumpula-liivit, ja onko kumpulat kohdallaan yms. Terkkuja vaan Kumpulan Paulille!! kuinka hauskaa voikaan olla tollasesta pelistä!

Sitten perjantaina taas nähtiin meikäläisen taito käydä vain yhdellä. Olinkin sillä yhdellä 20 yli kolmeen, mut sitten jotenkin mut saatiin puhuttua ympäri kun oli viskijatkotkin tiedossa, vartissa fisu, mansikka-salmari-maito, ja iso kalja huiviin ja menoks. Ja kaverilta kyllä sitten löyty viskiä, kermalikööriä, jekkua, vodkaa, ja kontillinen kaljaa parvekkeelta (jäätyneitä sellaisia). Koitin sitten sitä jäätynyttä kaljatölkkiä aukaista ja tungin sormeni sinne sisälle samaan aikaan kun pärtty riistää tölkkiä multa. Pipihän siitä tuli. Oisitte nähny sen pelastusoperaation kello kuus aamulla, kaikki ihan naamat, koittaa pelastaa mun sormea ja valkoista mattoa. Onneksi seuraavan jatkopaikan toverit oli jo sammunu aamu seitsemältä et saattoi lopettaa sen viinan kittaamisen. ja kotona puol kolme päivällä. Oli töissä illalla pikkusen väsynyttä... Ja porukka kettuilee et helpommallaki voi koittaa päästää hengestään kun viiltämällä sormensa kaljatölkissä.

Mut ei siin ketään, tänään taas aliakset pystyyn :)

Life is life, elä sitä niinkuin se olisi viimeisesi.

taas ajoissaPerjantai 19.12.2008 09:15

joo, soitin sitten keskiviikkona opparini tilasta koululle ja dead line annettiin perjantaille. Koko torstain sitä väänsin ja dadaa, just kun se oli lähetetystä vaille valmis ni kone tilttas. tein sitten toiset 7 tuntia sitä putkeen, eikä vielä ole nukuttu yhtään. et sillai. toivotaan nyt, että joku edes vähän säälis. ja kuinka vitun vaikeeta on löytää kone missä toimii tavutus, ei mistään löytyny. mut jos se muutamaan pilkkuun kaatuu ni ei voi mitään.

saas nährä kuin ämmän käy.

ihan kuitti kuittaa ja koittaa nukkua tunnin, ennen kuin soittaa opparin tilasta pelottavalle opelle..

[Ei aihetta]Maanantai 08.12.2008 23:14

Särkynyt sydän

Jag bor i Jockis ny..Tiistai 04.11.2008 17:45

elikäs on muutto sitten tehty. Kyllä oli aikamoista roudaamista. Mutta oli kyllä ihana laittaa oma sauna päälle perjantaina ja ottaa lasi punkkua. Hyvässä kunnossa alkaa kohta koti olemaan, kunhan kaikki tavarat löytäis vielä paikkansa. Uus koti on kyllä niin hieno!

Ja rakkaus voi hienosti. Jännä juttu kyllä vieläkin, että yksi päivä ja hetki voi muuttaa elämän, ehkä koko loppuelämän. Me aletaan olla kyllä kohta jo kun vanha pariskunta. ei enää ole niin valtavasti koko ajan perhosia mahassa. On jo tottunut, että ei ole enää yksin, vaan nyt meitä on kaksi. Plus noi kaks karvasta otusta. Vaikka eihän me olla edes tunnettu kun öö kolme kuukautta. vähän ollaan kyllä edetty aikamoisella vauhdilla. Mutta ei kai sinä mitään, kun on löytänyt sen oikean..

Pitäis mennä tänään iltaan töihin. en oo sitten viikkoon ollutkaan, kun tuota muuttoa on tehty. Aika hassua asua ja ulkoilla vanhoilla lapsuuden kotikulmilla. Vaikka meidän vanhat pihapuut on kaadettu ja tilalle on rakennettu jotain luksustaloja. Vaikea tottua uuteen maisemaan toisaalta. Mutta asuu naapurustossa vielä vanhoja tuttuja. Koskas mä sieltä muutin pois, -96??

kai sitä kohta sisäistää missä asuu. Ja noi työmatkat ja muut. Ja ettei asu enää kaupan yläkerrassa vaan sinne kauppaan on vartavasten mentävä. Kyllä tavallaan tuli Turuntien kämppääkin ikävä, kun eilen kävin hakeen viimiset tavarat ja luovuttamassa avaimet. Siellä pidettiin kyllä hienoja bileitä. KAttoterangia tulee ikävä. Nooh nyt mulla on oma takapiha :)

Ajattelin vähän kutsua kavereita kylään lauantaina. Kunhan noi koirat tottuis uusiin hajuihin ja ääniin, eikä möykkäis kun oon töissä.

Mutta hienosti menee. saa soitella.

Tanzai

Tanja muuttaa..Torstai 30.10.2008 22:08

Jee jee. Huomenna ois sitten muutto. Kämppä on ihan räjähtäny. En tiä pitäskö tätä jotenki juhlistaa, viimistä yötä Turuntiellä. Hirveesti viä rojuakin pakkaamatta. Hermot menee, ja mielialalääkkeetkin jo pakattu ja hukattu :) ei vaan..

Mutta hienoo päästä muuttaan ekaan omaan kotiin. Toivotaan, että nopeesti saa tavarat paikoilleen. Huomen illalla kyllä laitan oman saunan lämpiin ja korkkaan ansaitun kaljan tai kenties punkkupullon. Ja sunnuntaina näen taas oman rakkaan. Saan näyttää mun uuden kodin :)

Tupareita ootellessa, soitelkaa ja tulkaa kahville kunhan ollaan koitsujen kans päästy asettumaan..

" Onneen tarvitaan kolme asiaa; jotain tekemistä, joku, jota rakastaa ja jotain, mitä toivoa".
-Yvonne Printemps-

Rakastakaa tosianne. Itse en muista olleeni koskaan näin onnellinen :)

Tanzai

Tanja is in love <3Tiistai 16.09.2008 00:45

JebajeeeKeskiviikko 03.09.2008 16:09

Setterin henksubibbalot, ja nelosessa ekat HAMKin opiskelijabileet!!! Kohta kamapaajalle ja kasvohoitoon, sit syömään ja juomaan. Tulee kiwa ehtoo. Pois alta eukot ja männynkävyt, ämmät ja LAsse tulloo :)

Koitn muistaa ottaa kuviakin tänään niin saadaan tänne todisteta kuinka kosteeta on baarimikkojen virkistyspäivässä.
« Uudemmat -