IRC-Galleria

OnSunnuntai 18.11.2007 18:02

ollu ihan törkee viikko. Ihan tajuton. Ihme, että olen selvinny hengissä. Töitä ollu ihan sikana, ja opparia ja vastuuta ja stressiä ja pokeriturnausta ja mambaa ja viiminen työvuoro Statuksessa ja ja..Ihme että oon elossa.

Päätin, että kun nyt oon päällikkö niin voin lähtee kuiteskin sinne risteilylle. Kauhee paniikki vaan siitä, että pärjääkö pulju, pärjääkö koirat, pärjäähän koko maailma, jos minä olen yhden 24h tuntia pois. Mä vaan niin tarttisin tän viikon jälkeen lomaa tästä kaikesta, työpaikasta, vastuusta, koirista, itsestäni.. Joten paras lääke tähän mielestäni on lähteä risteilemään 20 hulvattoman ihmisen kanssa ja ottaa ihan mahottomat tumut :)

En ole vieläkään varma tiedänkö mihin olen ryhtynyt.

Jee, Tanzai porskuttelee huomenna merillä.... rai rai.

ellei sitten tule jotain yllättävää työjuttua tai omatunto ja velvollisuudentunne ei anna mun osallistua.

Mutta oli se yks aamu kiva mennä töihin. Aatella että tää on nyt niinkun mun paikka. Istua alas ja juoda sumppia. Availla postia. Yhdessä luki päällä johtaja iivanainen. Toinen johtaja oli laittanut yhdestä koulutuksesta postia. Ja minä kun ajttelin etten enää ikinä opiskelisi. Mutta johtava ja kehittyvä esimies-koulutus kuulostaa ihan hyvältä.

Huomenna palautan opparin ekaan tarkistukseen, vaikka eihän se vieläkään mikään valmis ole, raakile vielä, mutta hyvällä mallilla.

T:Kaikkien raksu.

Uusi tukka!!Lauantai 10.11.2007 18:12

En ole enää ruostekypärä (punapää) vaan enemmänkin pikitukka! Pistän heti uusia kuvia kun saan aikaseks. Eli edestä on pinkin punainen ja muuten musta. Piti kyllä tulla ruskea.

Muuten vaan töitä. Opparin kans kauhea paniikki. 12 joulukuuta pitäis pitää seminaari, tehdä kypsyysnäyte, kansittaa opinnäytetyö ja hakea valmistumispäätöstä. Huh huh.

Ja tää perkuleen sää masentaa. Jotenkin ei saa tohon opparin tekemiseenkään otetta, kun on aina niin väsyny ja yötöissä ja sit nukkuu pitkälle iltapäivään, ja taas töihin.

En tiedä pitäisikö yhteen tyyppiin ottaa yhteyttä. Kun kun.. " Mä en ollut ihana, mutta sä olit ihana". Miten senkin nyt sitten ymmärtää, kun haluaa nähdä, mutta ei tiedä haluaako toinen.

Ja en tiedä jaksanko enää mun työpaikkaa. Kun mikään ei toimi. Ja ihana rakas ystäväni, joka on työpaikalla jakanut kanssani vastuun, työt ja ilot, onnet ja murheet on lähdössä pois. Mitä minäkään siellä sitten. Kun pää ei meinaa nytkään kestää. Itku tulee silmään. Vaikka kyllähän me vielä nähdään, mutta.. Parempaa ystävää ja työkaveria ei taida tästä kaupungista ja maailmasta löytyä. Kiitos rakkaalle ystävälle elämääkin paremmista hetkistä.

Mutta nyt opparin pariin. hauskaa weekendiä kaikille. Ja hyvää huomista isäinpävää, niille joilla on isä.

Pitäää itsestänne ja toisistanne huolta. Sanokaa rakastavanne, että toinen on tärkeä. Koskaan ei tiedä, mikä päivä on viimeinen. Sanomattomia sanoja mahtuu maailmaan, elämättömiä ajatuksia, haaveiltuja hetkiä. Joskus elämä vain katkeaa liian aikaisin..

Olette kaikki erittäin tärkeitä ja rakkaita. Ajatuksissa ja sydämessä kuljette aina mukanani.

[Ei aihetta]Torstai 08.11.2007 19:38

Muutaman päivän ollu kipeenä. Nyt kauhee stressi tosta opparista. Nytkin tarttis tehdä. Kyllä mä sen väännän jollain tavalla valmiiks.

Luin yhden ystäväni hyvän kirjoituksen asiakaspalvelusta. Ei oo todellakaan helppoo. Työstä saa kyllä sanoa, mutta henk.kohtasuuksiin ei tartte mennä. esim. mulle yks muija töissä:

"Siis sun pitäis edes sen verran tietää hyvästä asiakaspalvelusta, et fritsut kaulassa ei tulla töihin. Hei siis jotain järkee".

Olin ihan pihalla. Tossa on kyllä tavallaan pointtia. Mut vastasin:

"Sun pitäis sitten hyvänä asiakkaana tietää, että ne ei ole fritsuja vaan atooppista ihottumaa".

Siis eihän toi varmaan useempien mielestä ees kuulosta pahalta, mutta kun on koko aikuisikänsä siitä joutunu kuulemaan ja kärsimään, punaset läikät on ollu millon mitäkin. AAARGGGH. Eikä mulla ollu sillon ees kaulassa jäljen jälkeä. Himmeitä ihmisiä.

Voin kyllä sitten kertoa kaikille, jotka luulee että baaritiskin takana on helppoa vaan kaadella viinaa lasiin, niin se EI TODELLAKAAN ole helppoa olla siellä aina hymyilevänä ja pitäis tuntea kaikki maailman drinkit ja ymmärtää kun asiakas tilaa Jekkua ( järjen mukaan 4 cl Jägermaisteria) niin siihenhän oiskin pitäny tulla myös Batterya = JekkuBattery. Tai tilataan valkkaria (järjen mukaan valkoviiniä) niin se onkin valkovanäläinen. Tai kun tilataan musta ryssä, niin se tuleekin maidolla= valkovenäläinen. Et joko mun järki käy hitaalla tai sitten pitäisi joskus olla ajatustenlukija.

Mutta siis eihän kukaan kai olisi työssä mistä ei nauti. Mä ainakin tykkään mun duuneista, ja siks oonkin kai vähän himmee. Mut jee, mei lähetään kunnon työporukalla laivalle kahden viikon päästä. Voi tulla aika kosteet kemut :)


Rai rai, risteilemään!

Kirjoitin lappusen mun työkaverille:Lauantai 03.11.2007 20:16

Rakas!!

Oot aika siisti friidu. Ja pirun hyvännäköinen. Vedin Fairyt nenään. Ei vaan oikeesti olen vain kaljasen tarpeessa. Pidä mesta pystyssä. Tuun sit huomenna ripustaan ne serpentiinit seinille. Lennän luudallani tohon terassille ja parkkeeraan sen siihen.

Jou!

T: Your`s woman, the one and only

:)

Huonoa KomediaaTorstai 25.10.2007 01:47

Tanja heräsi iltapäivästä ja päätti lähteä Setteriin rauhalliselle iltapäiväkahville. ( Kello oli noin viisi). Setterissä pöytään "tunkivat" melkein välittömästi hiprakassa olleet Anssi ja Janne, jotka olivat aloittaneet päivän korjaussarjalla ja monen paikallisen juottolan kautta. Ollessaan kaikki kolme tupakilla pihalla Tanja havaitsi tien toisella puolella hyvässä hiprakassa olleen miehen nojailevan tolppaan. Mies oli jo kävelemässä Setterin ohitse kun:

Anssi: "Hei mies, mihinkäs oot menossa?"
Mies:"Ei vittu, mä etin linja-autoasemaa."
Janne:"No sit oot menossa ihan väärään suuntaan, kun linja-autoasema on toisessa suunnassa."
(Viittoilua keskustan suuntaan).

Anssi: Mistäs oot tulossa ja minne menossa?"
Mies:"Vittu kun mut heitettiin linja-autosta pihalle ja etin nyt sitä linja-autoasemaa.." (muminaa).
Tanja:"Mut siis minne oot menossa?"

Mies: Hei siis mä olen Arto. (kättelee kaikki.) Ottakaa kaikki röökiä".
Janne: "Kiitos, mutta meillä kaikilla on jo. Polta ite vaan".
Arto: "Siis mä olen Uudestakaupungista tulossa ja menossa muijaa kattoon Ikaalisiin ja ne vaan yhtäkkiä heitti mut linja-autosta ulos Forssan kohdalla. Mä vaan poltin linja-auton vessassa röökiä ja yhtäkkiä huomasin olevani Forssan torilla. Mistä lähtien linja-autossa ei oo saanu polttaa.."
Anssi: "Ei vittu mikä säkä, tulla ulos heitetyks linja-autosta just Forssassa."
Arto:" Siis oonhan mä monta kertaa menny Forssan ohi, mut ekaa kertaa täällä."

Janne:" Tuu meiän kans kaljalle, niin kyllä taas helpottaa".
Arto: " Kalja vois tehä poikaa, mutta ei mee yhtään enää alas".
Tanja:"Ei sulle kyllä täällä enää myytäiskään".

Anssi: "Siis se linja-autoasema on tuolla noin, meet vaan suoraa ja käännyt valoista oikeelle".
Arto:"Joo joo, kaikki on neuvonu et meet sillan alta, sillan päältä, kuinka vitun monta siltaa tähänkin kaupunkiin mahtuu?"
Tanja: Varmaan toi yks".
Janne: Niinku täällä on kato toi joki".
Arto: "Vitun sillat ja joet, missä se linja-autoasema on..."

Porukka siirtyy sisälle. Arto kertoo elämäntarinansa, miten on eksynyt Oulusta Uuteenkaupunkiin ja kuinka velipoika sai astmakohtauksen ja oli karua viedä sitä monen promillen kännissä pyörän tarakalla sairaalaan yms. Keskustelu jatkuu:

Arto:"Te ootte kyl ihan vitun hyviä tyyppejä, ei ois uskonu et täältäki löytyy tollasia. Mut veiskö teist kukaan mua Ikaalisiin. Muija on hermona ja mua väsyttää ja haluisin vaan muijan luokse. Ei sulla ois autoo?".
Ravintolapäällikkö:" Mulla on vaan pyörä, missä on lastenistuin, mutta sekin on jo vuokrattu".
Arto:" Ei voi sit mitään".
Janne:"Me kyllä saatetaan sut sinne linja-autoasemalle".
Arto: Oikeesti vai? Kuinka hienoja ihmisiä täällä onkaan".
Anssi:"Niin tai sä voisit muuttaa Forssaan, Viksbergistä löytyy paljon vapaita kämppiä".

Janne:"Mut jos nyt jäät tänne niin kuitenki eksytään tien toiselle puolelle (Koskeniskaan) ja sit meitä taas viedään".
Arto:"Hei vitsi, sulla on punanen tukka."
Tanja:"Ai ihan tosi vai, en ois arvannu".
Arto: Vähänks oot nätti".
Tanja: "Pojat on kyllä nyt nauttiny ihan liikaa alkoholia".

Janne:" Niskaan laulaan karaokee ja juodaan kaljaa aamuun asti".
Anssi: Niin, mut jos jäät tänne niin kannattaa lähtee ennen pimeen tuloo".
Tanja: "Niin kun Niskasta voi löytää ittensä pilkun jälkeen vanha kinkku kainalossa ja Anssi toisessa".
Anssi: Niin ja täällä kaikki on pimeen tulon jälkeen vamppyyreitä ja ne syö sut".
Arto:"Älä saatana".

Arto otti huikan Jannen kaljasta, joka alkoi pukkaamaan takaisin. Siinä vaiheessa pojat lähtivät nopeaan saattamaan Uudenkaupungin miestä Artoa linja-autoasemalle. Sen koommin heistä ei ole mitään havaintoa. Liekö kaikki lähteneet siihen Ikaalisten linja-autoon, vai ovatko he eksyneet esim. Päätybaariin. Nyt on jo pimeää. Heidät voi tavata jo Niskasta vanhat kinkut kainalossa, tai ainakin toisensa. Vai liekö jostain pussimammasta tullut vampyyri, joka on imenyt heidät kaikki kuiviin. Mene ja tiedä..

Sen pituinen se.

(Tämä kaikki oli totisinta totta. Vähänkö repeilin noita keskusteluja. Ja missä seurassa mäkin liikun...)
Elikäs täytetäämpä taas tällänen..


Lähtisitkö kahville, jos joku poika kysyisi?
Joo tietty, jos se ois joku kiva. Mut ei kauheesti kyllä oo kun kaverit kyselly. Viimeksi kun joku tuntematon kysy, niin sanoin et poikakveri kotona ei ehkä tykkää..

Kertoisitko suurimman salaisuutesi henkilölle, jota halasit viimeksi?
Ketä mä oon viimeks halaillu?? Ei muista. Jos Pörrö lasketaan niin Pörrö. Mutta siis tottakai, koska kaikki ketä halailen on hyviä ja luotettavia tyyppejä.

Muuttaisitko asumaan maahan, jossa kävit viimeksi?
- Jos ois mahollisuus niin kyllä. Kanariansaarille.

Menisitkö koulukuvaukseen vaatteilla, jotka sinulla on nyt päällä?
no en. Mulla on lökäpöksyt päällä. Tai toisaalta ihan sama, parempi se kun alasti.

Laulaisitko karaokessa kappaletta, jota viimeisimpänä lauloit?
Vaikka.

Suutelisitko henkilöä, jota viimeisimpänä ajattelit?
Juu jos se oli joku kiva poika.

Milloin viimeksi kerroit jollekin rakastavasi ketään?
Rakastamisen kertomisesta on kyllä monen monta vuotta.

Suuttuisitko parhaalle ystävällesi, jos hän ihastuisi samaan henkilöön kuin sinä?
Suuttuisin ja on suututtu.

Löisitkö henkilöä, jonka takia viimeksi itkit?
Ööm. En kyllä harrasta lyömistä, mutta oon tainnu lyödä jo..

Kirjoittavatko ihmiset nimesi väärin?
Ei. Sukunimi joskus menny väärin.

Sanotaanko nimesi usein väärin?
Ei.

Oletko hiljainen vai äänekäs?
Äänekäs

Kenestä ihmisestä pidät eniten?
Muutama tosi tärkee.

Kenestä ihmisestä pidät vähiten?
Ei tule ketään erityisempää nyt mieleen.

Kenelle haluaisit antaa pusun poskelle?
Yhdelle ketä on mietteissä.

Rakastatko oikeasti ketään koko sydämesi pohjasta?
En tällä hetkellä, tai oikeastaan yhtä ihmistä tulen varmaan rakastamaan jollain tavalla aina. Mutta siis en. Mutta rakastan mun perhettä, ihania ystäviä ja mun koiria koko sydämeni pohjasta.

Lähtisitkö ulkomaille, jos voittaisit lotossa?
Juu ja ottaisin kamut mukaan.

Kuka on sinulle tärkein ihminen maailmassa?
Perhe, ystävät ja koirat.


Kutsuisitko hautajaisiin sen henkilön, joka on eniten vaikuttanut elämääsi?
Eniten mun elämään on kai vaikuttanu äiti. Siis se olisi suotavaa.

Kuka viimeksi katsoi sinua pitkään?
Emt. kai joku asiakas töissä.

Rakastatko montaa ihmistä?
Muutamia paljon.

Onko sinua pussannut kukaan viimeisen kuukauden aikana?
On kai. Pörrö antaa mulle koiran pusuja joka päivä.

Soittaisitko häissäsi kappaletta, jota viimeisimpänä kuuntelit?
en

Kuka teillä kävi viimeksi kylässä?
Äiti ja Sari.

Mitä kaverisi sanoi sinulle viimeksi?
Kun et haluu vetää visaa, niin et vedä ja nyt lähet meneen..

Kuka sinulle on viimeksi soittanut?
Yks ihqudaa.

Kenelle et ole vastannut viimeksi?
Sari, koitti soittaa 12 jälkeen, kun vielä nukuin.

Kenelle soitit viimeksi?
Omega3 myyjälle ja sanoin etten enää halua niitä perkeleen pillereitä.

Oletko rauhallinen ihminen?
jaa, se on kai aika harvinaista. Harvemmin mulla kyllä palaa töissä pinna, mut oon tämmöte säheltäjä.

Tylsistytkö helposti?
Juu, päivät ei saa olla samanlaisia.

Milloin olet viimeksi kaatunut pyörällä?
Pari vuotta sitten ainakin kolaroitiin Nooran kans kännissä pyörillä ja siideritölkki jäi alle.

Muistatko tunteen, kun menit 1. luokalle kouluun?
Hatarasti, oli jännää. Mitäs siitä on 17 vuotta.

Komedia vai kauhu?
komedia

Missä päin Suomea piileskelet?
Suomen bermudankolmiossa eli Vorssassaaa.

Minkälainen sää siellä on?
Pimmee, on nääs yö.

Onko sinulla vilkas mielikuvitus?
Pimeellä mörköjä on puskat täynnä ja aattelin viä viedä koirat pihalle, ehkä.

Ketä halasit viimeksi?
No kun en muista. Koiria ainakin.

Mikä on huonoin vaatekauppa minkä tiedät?
- Kai se riippuu mitä ostaa ja minkälaista.

Mikä oli viime todistuksesi keskiarvo?
En muista, viiminen todistus oli kai lukion päästötodistus.

Tää oli joku testi..Keskiviikko 10.10.2007 23:15


Sosiaalinen 77%
Tieteellinen 12%
Systemaattinen 31%
Yrittävä 54%
Taiteellinen 59%
Käytännöllinen 35%

Vastauksiesi perusteella olet sosiaalinen ja taiteellinen. Alle on listattu joukko ammatteja, joissa voit parhaiten hyödyntää näitä ominaisuuksia.

Luokanopettaja
Talousopettaja
Puheopettaja
Kielten opettaja
Kosmetologi
Kampaaja
Puheterapeutti
Hammashoitaja
Pappi

Just näin, peace man.

LolKeskiviikko 10.10.2007 00:17

Moon niin hot, että eilen töissä viikon vanha (2 vuoden takuun omaava) termospullo otti ja räjähti mun käsille. ( Vähän tuli tosta rivoudet mieleen, sentään joku..)

Ja en tajuu, ettenkö vois työkuvioissa olla korvaamaton. Nytkin oon ihan pipi, kauhee lenssu hyökkäs päälle, mutta töissä on käytävä, vieläpä useempaan otteeseen per päivä näyttämssä uusille miten hommat toimii omien vuorojen lisäks. Möh.

Huomenna jos mun pää meinaa räjähtää, niin laitan lapun luukulle: Henkilökunta on tarpeellisella kuntoutuslomalle. Palaamme paikalle luultavasti huomenna tai ylihuomenna tai viimeistään ensiviikolla.

Sitten ottasin flunssankorjaussarjan. Jos se ei flunssaan helpota, niin onpahan ainakin kivempi sairastaa kännissä.

Mutta onneksi sentään haukkuvat asiakkaat palauttavat maan pinnalle, että ei sitä niin erikoisen hyviä ollakaan, vaikkakin melkein ollaan :)

Tämä tyttö on miettinyt päiviä syntyjä syviä, mutta ei ole päässyt mihinkään selvyyteen mistään..

Onnellinen kuitenkin :)
Moon niin helppo. Olin keskiviikkona Setterissä iltavuorossa ja pomo oli lähteny viihteelle ja käski neloseen ihan vaan yhdelle töitten jälkeen. Siinä juotuani 7 fisua ja pari drinksua päälle tiesin, että mopo lähti jorpakkoon taas oikein kunnolla. Siitä sitten niskaan ja maailmalle ja kotona joskus viideltä. Hieno oli mennä aamulla Setteriin töihin. Vähän meinas fisut tökkiä vastaan. Että sillälailla, rai rai. Ja aamulla kun heräsin niin kulmakoru vaan törötti kulmassa, olin pallonkin siitä hukannu maailmalle, mutta löysinkin sen pallon kotoota, ihmeiden aika ei ole ohitse :)

Eilen piti olla 18h töissä, mutta onneks pääsin siinä välissä kotiin, eli aamu Setterissä, yö Statuksessa. Ei tullut kun 13h töitä. Ja kauheesti ois ollu vientiäkin, joutu sanomaan että poikakaveri kotona ei ehkä tykkää..

Tänään oli hiano herätä neljän jälkeen. Vähän oli univelkaa. Pesin hampaita ja aattelin et mikäköös täällä haisee. Menin kattoon keittiöön, joka oli täynnä paskaa!!! Hyi vittu!! Pököllä oli ollu vähän maha kuralla. Yökkö!!

Seitsemältä illalla kävin "aamukahvilla" Statuksessa. Pistin pinkin värin taas päähän, kun se eilinen kahvillepyytäjä jotain kehtas sanoo mun punasesta. Kohta taas töihin. Hyvää viikonloppua kaikille!

Hitto kun oli taas tyhmä kirjotus, multa pitäs kieltää kaikki.