IRC-Galleria

tardif

tardif

ei tiedä pitäisikö alkaa aktiiviseksi?

32Tiistai 29.04.2008 16:21

Joskus tekee ihan hyvää, olla ihan hiljaa. Katsella kattoon ja miettiä, miksi katossa oleva kuvio on juurikin semmoinen kun se sattuu kulloisessakin paikassa olemaan. Että onko sillä jokin tarkoitus? Liekö sen tekijä miettinyt asiaa yhtään estetiikan tai hermolevon kannalta?

No ehkei, kun ei kattoja yleensä hermolepoa varten rakenneta vaan ihan vaan suojaamaan meidän ihmisten monenlaisia päähän pistoja.

Mie oon vähän aikaa invaliidina. Mie satuin herpaannuttamaan huomioni todellisuudesta pikkuisen väärällä hetkellä, kun mie monesti leijun jossain yläilmoissa. No nyt kuitenkin leijuin vähän väärällä kohdalla. Enkä kai sitten huomannut semmoista yksityiskohtaa kun liukasta rappurallia ja niinpä seuraavassa hetkessä tajusin olevani mukkelismakkelis, aika kivuliain seurauksin. Ikinä, koskaan ei ole sattunut niin paljon kun eräänä harmaan sunnuntaina. Siitä hetkestä alkoi minun lähes kaksi kuukautta kestävä riippuvuuteni toisista ihmisistä.

Työtön yhteiskuntatietelijä hakee omaan alaan liittyviä kesätöitä, jos tiedät jotain hommia niin vinkkaa.
Mie ossaan kirjoittaa, lukea, laskea, käyttää tietokonetta, ymmärrän systeemien päälle ja kaikkee sen semmoista. Että viestiä, jos on töitä Pohjois-Karjala--Etelä-Savo akselilla.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.