IRC-Gallerian tietosuojakäytännöt päivittyvät 25.5.2018 vastaamaan EU:n tietosuoja-asetuksen (GDPR) vaatimuksia. Lue päivitetty Tietosuojaseloste. Lisäksi käyttöehdoissa on tarkennettu ikärajaa ja kohta 6.2 viittaa Suomen lain lisäksi Euroopan unionin lakiin.

IRC-Galleria

heiTorstai 13.12.2007 22:57

tiedättekö ne turhantärkeät bisnesihmiset - HUOM. tämä on tärkeää, nää seuraavaan kuvaukseen sopivat ihmiset on AINA nimenomaan turhantärkeitä bisnesihmisiä (tai ammattikorkeakoulun luennoitsijoita (=turhantärkeitä bis..)) - joiden puhe kuulostaa tältä:

"ja seuraavaksi, seuraavaksi voisimmekin mennä tähän hyvin, hyvin polttavaan aiheeseen joka, joka on askarruttanut mieliämme jo, jo jonkun aikaa. seuraavaksi marjatta, marjatta puhuu teille tästä asiasta, asiasta, asiasta, johon ei ole vielä keksitty, keksitty ratkaisua."

ja ja keksitty keksitty ratkaisua ratkaisua seppo seppo marjatta marjatta joku joku polttaa polttaa

...

siis onko änkytys/pakonomainen sanojen toistaminen kahteen tai useampaan kertaan peräkkäin joku kyseisen ihmisryhmän ammattitauti, vai onko toi joku opittu juttu? että jos toi vähän vanhempi alan edustaja tekee noin, niin SEN TÄYTYY KUULOSTAA AMMATTIMAISELTA, teenpä itsekin niin? kuuntelin tänään HAAGA-HELIAn oppilasjärjestöjen ja yksikönjohtajien JOOP-kokouksessa ainakin kolmea tai neljää eri puhujaa, jotka puhuivat noin. siis voi jumalauta, EI, EMME OLE TYHMIÄ, EMMEKÄ KUUROJA, EI TARVITSE TOISTAA. rupes häiritsee niin paljon, ettei jääny päähän mitään muuta niistä puheista.

huh huijakkaa että otti päähän - niinkuin ihan kaikki muukin tänään.

eniten vituttaa kaikki!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.